Spankova paralyza neverím tomu !

Príspevok v téme: Spankova paralyza neverím tomu !
Lilithmy

Ahojte.Mam na vás otázku od mala trpim spankovou paralyzou .Nikdy som nemala pocit že mi niečo sedí na hrudi .Nevedela som sa pohnúť a vydela som duchov? Od piatich rokov.Som videla ľudí mužov ženy Deti a vojakov .a pamätám si na to všetko doteraz.Raz som dokonca počula krásnu hudbu a videla aj cítila ako má objalo krídlo .Lenze dnes som to mala opäť .a počula hlas ako mi šepká že pridaj sa kumne vojny hlad.to som počula .a v duchu som sa pýtala kto si?diabol?a v tom mi niečo položilo ruku na ústa ale nebola to ludska ruka.Tak sa vás pýtam vážne veríte tomu že je to všetko len spankova paralyza tak ľahko vysvetlitelna.?Ja si myslím že je to niečo medzi zemou a.....

simusaaaass

Tiež sa mi nezda, že je to normálna vec..paralyzu som mala asi 3x a vždy to bolo hrozne, nie preto, že som videla osoby, alebo počula hnusne zvuky, ale pre ten strach nielen zo samotnej paralyzy, ale aj z toho, že niečo aleb niekto je pri mne..naštatie u mna to bola mačka(už dávno mrtva) cítila som ju na chrbte ako ma masiruje packami a ako nádherne pradie..aj napriek tomu som mala strach, bala som sa že sa mi nevrati cit do tela atd...naposledy som okolo.seba počula veľky šum, plno divnýh zvukov, ktoré sa preplietali spolu..mne to pride že take zvyky su asi vo vesmire

Wich

Lilith, okrem toho, ako tu uz spominala alis, ze ide o normalny jav ludskeho tela, ide aj o znak komunikacie duchov s tebou. A podla toho ako to prezivas, je to bud prijemna komunikacia alebo negativna. Ty mas tu prvu. Ktora nie je taka casta. Malokto pocuje prijemnu hudbu a citi ako o neho obtiera kridlo. Zvycajne ludia citia velmi zle a negativne veci. Pre to ti tisic ludi napise, ako paralyzu nemaju radi ale pokial sa naucis specialnu techniku dychania, nebude na tom nic negativne. Nebudes sa moct pohnut ale nebudes mat tie neprijemne pocity. Ano, je to nieco medzi nebom a zemou, hoci sa stav tela a mysle da vysvetlit aj normalne. Ale to, co mas ty, je neobvykle a kedze to vela ludi takto nepozna, mnohi ti to budu vyvracat a trepat blbosti. Nedaj sa. Ked sa toho nedesis, ma to svoj dovod :)

Wich

Omen musela by si vela studovat viac aby si chapala...ak vie niekto rozlisovat, co a kto ho navstevuje v REM faze, ma dar vyssej senzitivity, prepojenia a napojenia, teda dokaze lepsie komunikovat s duchmi. Ktory sa aj takto vedia prejavovat, vo forme paralyzy. Tomu sa potom hovori dar v uvodzovkach. Vela ludom sa to deje a citia sa pri tom hrozne zle. Ale mnohi to poznaju ako nieco co dokazu ovplyvnovat, co bolo negativne len v prvych momentoch a potom zacali z toho tazit. Ale vravim, treba o tom viac studovat, malo kto sa orientuje v tejto problematike

Omen

Spánkový cyklus má 5 fáz, ktoré sa striedajú a spánková paralýza/obrna/nočná mora/ochrnutie sa vyskytuje vo fáze REM. Každé ľudské telo sa dostáva do stavu úplnej paralýzy, čo je stav, kedy mozog vyšle signály na zamedzenie akýchkoľvek svalových pohybov a ak sa človek v tejto fáze NÁHLE prebudí, mozgu trvá niekoľko sekúnd, kým uvoľní paralyzované telo. Človek si uvedomí, že je hore, ale nedokáže spraviť akýkoľvek pohyb, hovoriť, môže mať pocit dusenia... Niečo ho zobudí a vydesí: kroky, zvuky... Tento stav môže trvať aj niekoľko minút. Odborníci to volajú halucinácia. Človek, ktorý to zažije prvýkrát alebo si nedokáže vysvetliť, čo sa mu počas spánku stalo, zažíva samozrejme strach, hrôzu, bojí sa, že umiera. Tieto stav zažívajú aj duševne zdraví ľudia, hlavne senzibili. A "dar" to rozhodne nie je!

samo223

spankova paralyza je bezny fyzicky stav. ako chripka. nic za tym nehladajte. ziadnych duchov, anjelov, diablov. mozgu jednoducho chybaju latky, ktore zabezpecuju plnohodnotny spanok. to je cele. staci zmenit zivotospravu a hlavne stravu a vsetko sa vrati do normalu. nerad som ostatnym zobral nadprirodzene myslienky.

Preteba

Lilithmy, tieto,, návštevy duchov" zažíva veľa ľudí, ktorí to však nikomu nepovedia z obavy, že si budú myslieť, že sú súci na psychiatriu. Osobne poznám viacerých ľudí s týmito zážitkami. Tie hlasy, čo počuješ vôbec neprijímaj do mysle. Keby si videla tie postavy, alebo počula, dôležité je zachovať pokoj a nebáť sa, lebo strach ich posilňuje. Ak si veriaca, vieš, že jediný Ježiš Kristus má nad nimi moc. Môžeš ich vo viere, v autorite mena Ježiša Krista, poslať preč. Ešte jedna vec, niečo im muselo dovoliť prísť do Tvojho života.

Lilithmy

Colorado885 Ja ťa chápem .Nie každý verí na také veci .Ale to nieje dôvod aby si ma posielal na psychiatriu .Po psychickej stránke som úplne zdravá .Ale ďakujem