Rada chlapom ako robit so zenou

Príspevok v téme: Rada chlapom ako robit so zenou
Frajerko33

Chlapi, musim vam nieco povedat. Vzdy ked som balil babu, bol som na nu mily, myslel som na nu, chcel som byt stale s nou, pisal som basne, nosil darceky, kvety, vymyslal vylety, bol som na ne taky, ako som to v mojej romantickej dusi citil. Po 3. rozchode, ako vzdy z jej strany, som zas prezil velku bolest v dusi, ktoru zahojil cas a som si povedal, ze sa uz nezamilujem, ze kaslem na romantiku. Teraz som zacal balit babu, ale je to take akoze balenie aj ano, aj nie, lebo sa bojim sklamania a si predstavte, ze ona je zo mna uplne hotova tak, ako ziadna. Je pekna az moc, ale ked jej poviem, ze s nou nechcem byt, tak sa doprosuje, poviem jej, pridem k tebe vtedy a vtedy, bud doma naha, budeme mat sex a potom hned idem prec, na toto sa najprv akoze nastvala na jeden den a potom povedala, ze dobre, ja som prisiel, poriadne som si to s nou rozdal a vypadol som a ona mi posiela srdiecka a tak. Ja toto nechapem, konecne som pochopil zenske myslenie. Nebudte na baby dobri, oni z vas potom necitia silneho chlapa, ktoreho podvedome chcu, cim sa viac spravate tak, ze su vam volne, tym viac sa k vam priputavaju a idu sa za vami zosaliet doslova. Ak sa nechcete trapit a chcete to mat vy vo vztahu lahke, posluchnite ma, naozaj to funguje skvelo! Musel som vam to tu povedat.

Tutanchamon_xD

Autor píše, že mal tri vzťahy, kde sa k ženám správal ako gentleman a všetky vzťahy skončili z ich strán, takže mohol mať len oči pre plač. Tie ženy si očividne nevážili, že im nosil ako sám napísal kvety, darčeky a bol k nim vždy pozorný. Teraz natrafil na ženu s ktorou zaobchádza úplne inak ako s prvými tromi a má pocit, že mu to teraz vychádza a sám je z toho v rozpakoch, že k tejto sa chová ako k handre a ona aj napriek tomu je do neho celá zbláznená.

Čudujete sa vôbec tomu chlapovi, že sa teraz zachoval tak, ako sa zachoval ? Myslíte si, že chce skončiť ako niektorí chlapi, že sú na ženy celý život milí, dobrí a sú k nim pozorní a vedeli by sa pre ne rozdať ? Robia čo robia ale aj tak vkuse tie vzťahy skončia tak, že im dá dotyčná kopačky ? Nakoniec sa nenazdajú, majú 50 rokov a žiadnu rodinu po ktorej možno tak veľmi túžil.

Podľa mňa každému jednému chlapovi raz pretečie pohár trpezlivosti a preto skúsi jednať so ženami tak, ako doteraz nikdy nejednal aj keď mu je to možno proti srsti. Pretože ak by bol taký ako k prvým trom je dosť možné, že aj štvrtý vzťah by skončil ako všetky predchádzajúce.

Alebo si myslíte, že by bolo lepšie keby sa choval k ženám tak isto ako k prvým trom a stále dookola by mu tie vzťahy skrachovali, že by nakoniec naozaj ostal sám ? Takého človeka by ste na druhej strane len ľutovali, že jednoducho nemal šťastie na ženy a nenatrafil ešte na tú pravú, ktorá naňho stále niekde čaká. Chlapi také reči v tomto prípade neradi počúvajú, pretože ich počuj z každej strany niekoľkokrát denne.

Jednoducho teraz zmenil postoj a skôr si chce užiť s nejakou ženou bez toho, aby šli do vzťahu. Možno sa bojí, že keby aj k tejto dotyčnej bol taký milý a pozorný, že by to skončilo rovnako ako pri predchádzajúcich vzťahoch. Možno sa už len nechce štvrtýkrát popáliť na rovnakej veci.

klzisko

Frajerko
ja na jej mieste by som ti taku jeb'a poriadnu do xichtu ze by ta maťer nezpoznala ty hovado jedno naničhodne!
Prajem ti aby si zato ako sa k zenam spravas neuctivo a nevazis si jej lasku navzdy ostal sam..

snickers

Ved ty nevies milovat,ty nevies co je lubit, si s nou len pre sex,
Ak by si ju lubil tak jej kazdy den prejavis lasku, zavolas, napises, pozves niekam, kupis nieco...
Ak milujes nieje co riesit ..prosto tu osobu by si laskou sňed..

perkeltovy

Toto neplati teda kamoš!
Skor ci neskor ti da kosom ver tomu!
Ak babe neprejavujes lasku a naklonnost utecie za inym , vlastne nemusi utekat, ona pokojne odide, odide za muzom ktoru jej da tu lasku a pozornost.

BuvyhuX

Frajerko, ako tak píšeš, myslím, že bude aj štvrtý rozchod ... z tohoto určite nebude dlhodobý vzťah. Žena potrebuje cítiť, že je milovaná. To, že teraz jej vyhovuje to, ako sa k nej správaš, nebude trvať večne.

Jajka56

Autor:
Tak to sa naozaj veľmi myslíš :)))) takto to nefunguje že sa máš správať ako úplný chladný d*b*l a žena sa ti hodí okolo krku a už ťa nepustí:D .. normálne a správne ženy ktore si vážia samé seba by ťa poslali dop*dele tak rychlo že by po tebe neostal ani smrad. Pokiaľ chceš využívať pri ženách ten svoj super štýl ignorantskeho id*ota a byť idi*tom tak budeš úspešný len pri nejakej sprostej huse :))))) ale potom počítaj s tým že normálnu ženu už mať nebudeš nikdy.. a potom nezabudni vyplakavat na fórach že si nevieš nájsť normálnu ženu ale iba takú nesebacedomu husu ktorej robí dobre trápiť sa nad deb*lom... ja som našťastie jesna z tých žien ktorá by nedopustila aby sa k nej chlap správal takýmto spôsobom.. raz by mi ukázal taketo spravanie a končí u mňa..velmi dobre poznám svoju hodnotu, som úplne normálna, za kazdu srandu, viem normálne komunikovať, ziadna hystérka ani nic podobne.. ale vzhľadom na ten tvoj veľký objav ako sa vlastne chovať k žene aby zostala s tebou (teda ako chrapúň) si radšej naozaj hľadaj len pip*y a normálnym ženám daj pokoj :) a za to ze ty si mal v minulosti nevydarené vzťahy tak za to ostatné ženy nemôžu a teda si nezaslúžia aby si sa k nim nepekne choval. Najlepšie by bolp ak by si ostal taký aký si bol a pritom počkal kym nestretnes zenu ktorá by fakt stála za to. To by bolo oveľa lepšie nez ventilovať si svoju zlosť tým, že budeš namotavat a ublizovat zenam svojim "novo objaveným" správaním.

nefrajer41

Frajer 33
si pekny ch+j ak si myslis ze toto je recept na stastny vztah..
Ta ti rucim ze dlho pri tebe nevydrzi a da ti kosom. Najde si takeho ktory jej jej lasku oceni a tebe ostanu oci pre plac.
Kazda zena ked je zamilovana tuzi potom aby jej partner venoval pozornost, daval jej najavo svoju lasku, vyjadril jej svoje city.
Ver mi ze dlho ti to nevydrzi a mozes si byt isty ze ak sa ta tvoja prestane doprosovat tvojej pozornosti nasla si ineho ktory jej tu pozornost venuje.
Frajer33 ved ty nevies o com laska je!
Nemas ani ponatia a spravas sa ako pubertak.
Ale bozie mlyny melu pomaly ale isto a ked dotycnu stratis zistis co ti chyba.

taky jeden

No ja som ženatý už veľa rokov a môžem povedať, že s takýmto povedal by som až infantilným uvažovaním by to manželstvo neprežilo. Ak má vzťah dlhodobo vydržať, tak potrebuje dôveru, istotu, obaja v ňom potrebujú nájsť svoje zázemie, niekoho, kto ich vždy podrží a pochopí.

Človek potrebuje pri sebe niekoho zodpovedného s kým sa nebojí a o koho sa môže oprieť.

Ako hovorí básnik, domov sú ruky na ktorých smieš plakať.

Toto, čo prevádzkuješ sú nervy, stres, emocionálne vypätie, v tom sa nedá dlho žiť. To je na neurózu.

JanaE

Sam pises ze tych vztahov si mal viacej.Ta tvoja aktualna je z teba uplne hotova.Ja iba nerozumiem ako si mozes myslet ze vsetky zeny su rovnake.Ony su v podstate rovnake,lebo kazda chce byt milovana!ak ju budes bit,tak ti uteccie..