Chlapi, musim vam nieco povedat. Vzdy ked som balil babu, bol som na nu mily, myslel som na nu, chcel som byt stale s nou, pisal som basne, nosil darceky, kvety, vymyslal vylety, bol som na ne taky, ako som to v mojej romantickej dusi citil. Po 3. rozchode, ako vzdy z jej strany, som zas prezil velku bolest v dusi, ktoru zahojil cas a som si povedal, ze sa uz nezamilujem, ze kaslem na romantiku. Teraz som zacal balit babu, ale je to take akoze balenie aj ano, aj nie, lebo sa bojim sklamania a si predstavte, ze ona je zo mna uplne hotova tak, ako ziadna. Je pekna az moc, ale ked jej poviem, ze s nou nechcem byt, tak sa doprosuje, poviem jej, pridem k tebe vtedy a vtedy, bud doma naha, budeme mat sex a potom hned idem prec, na toto sa najprv akoze nastvala na jeden den a potom povedala, ze dobre, ja som prisiel, poriadne som si to s nou rozdal a vypadol som a ona mi posiela srdiecka a tak. Ja toto nechapem, konecne som pochopil zenske myslenie. Nebudte na baby dobri, oni z vas potom necitia silneho chlapa, ktoreho podvedome chcu, cim sa viac spravate tak, ze su vam volne, tym viac sa k vam priputavaju a idu sa za vami zosaliet doslova. Ak sa nechcete trapit a chcete to mat vy vo vztahu lahke, posluchnite ma, naozaj to funguje skvelo! Musel som vam to tu povedat.
Rada chlapom ako robit so zenou
aliss
netvrdim, ze idem do vztahu hned, a povedat ci som odmeranejsia pri randeni alebo vo vztahu je tazke, lebo ta hranica kedy je to vztah a kedy este nie sa neda uplne ( odmeranejsia som v priebehu prvych cca 3 mesiacov znamosti ), vacsinou sa to nejako samo posunie niekam a nikto sa ma na to nepyta ci s nim chodim alebo nie a aj mne je to blbe sa spytat
dalsia moja skusenost je taka, ze kym sa ten vztah posunie niekam ( k sexu) chlapi dokazu zahrat prekrasne divadielko a robit co ti na ociach vidia,chodit nacas, byt mily romanticky , proste dokonalost, venovat ti pozornos, maju na teba cas... akurat , ze ked uz dosiahnu co chcu , zrazu je vsetko inak :) a zistis az vtedy koho mas naozaj pri sebe ( to sa stane vacsinou po cca pol roku)
Ked chces zbalit zenu, musis aj dobre vonat magnetifico.sk parfemy s feromonymi
Ked chces zbalit zenu, musis aj dobre vonat -odkaz odstránený- parfemy s feromonymi
Lolivelka, ak vsetko dobre chapem, vo vztahu (nehovorime o randeni), si zo zaciatku ta chladnejsia. Spytam sa jednu vec - preco ides do vztahu vo faze, kedy si chladnejsia a odmeranejsia? Preco nezacnes s niekym chodit az sa uvolnis a prides na to, koho to vedla seba mas? Preto sa ludia maju najprv stretavat ako priatelia. Preto sa maju najprv spoznavat. Preto sa chodi na rande. Preto by sa nemalo chodit do vztahu po 4 kavach v kaviarni, pre-smskovanych nociach a jednej prechadzke po meste. Odporucam, az pride dalsi muz do tvojho zivota, byt s nim isty cas kamoska (faza odmerania). Ak by naliehal, ze uz to chce niekam posunut, vysvetli mu, co si zazila a ze by si to teraz chcela skusit inak. Ze ti s nim je fajn, ale chces ho poriadne spoznat. Ziadne kaviarne, nalesteni, upraveni, navonani ludia. Chodte von. Chodte na vylet, na bike, na korcule, do hor, plavat, lyzovat, za adrenalinom, cokolvek. Ako kamosi, ktori sa spoznavaju, su si sympaticki, ale nie su este vo vztahu. Takto sa moze ta faza u teba zburat. A samozrejme, dotycny musi o tom vediet, ze preco po dvoch stretkach nie ste hned par a ze preco chces dlhsie iba randit. Ak nebude ochotny ist do toho, hladaj dalej :) Nebola si na rovnakej vlne s tymi muzmi. Aspon takto to z tvojho kratkeho opisu chapem. A mozno sa mylim. Co ja viem :D Nemam patent na rozum, len svoje skusenosti :)
Dva spvosoby spravania a v podstate AKOBY iba jeden.
Jeden sposob: vzdy ked som balil babu - bol som na nu mily, myslel som na nu, chcel som byt stale s nou, pisal som basne, nosil som darceky, kvety........bol som na ne taky, ako som to v mojej romantickej dusi citil. Pravdaze, ved ak nieco chcem, tak to musim nejako prejavit ze nieco chcem.Ako inak by sa to dotycna dozvedela.No ale robit nieco, co v skutocnosti vobec necitim iba preto napr.ze moja romanticka dusa si chce vrznut...Ono to totiz zvykne byt citit.A velakrat ani nie.
A ten druhy sposob spravania na prvy pohlad uplne opacny, iba sa na ten prvy velmi podoba.a tak do toho!
a možno je v tom aj to, že čo človek dostane na tácke a nemusí o to bojovať, to si nevie vážiť.
Na druhej strane aj vzťahy, keď pominie čaro novosti, tak opadne aj záujem....ak ten vzťah nebol ozajstný.
Aliss nie zatial som tu o sebe nic nepisala :)
a teda v skratke vztahy neboli idealne, ale ani najhorsie , kazdy sa skoncil pre iny dovod, avsak nieco mali podla mna spolocne a to to , ze mne vzdy trva dlhsie kym sa vo mne city objavia a som zo zaciatku odmeranejsia, menej prejavujem zaujem ako druha strana, a neskor ( neiekdy aj skor, pripad od pripad sa to lisi) ked sa do toho vztahu naozaj citovo zainteresujem a uvedomim si , ze na tom cloveku mi zalezi a chcem aby to fungovalo, tak akoby zaujem z druhej strany opadol a postupne sa to pokazi a vztah konci bud z mojej alebo opacnej strany, pretoze to dospeje do neunosneho stadia
preto som prispela aj do tejto temy, lebo v podstate podobne veci sa stali aj zakladatelovi, ze onho prejavuju zaujem osoby, ktore nechce, neprejavuje im zaujem alebo s nimi jedna ako s chuderami :) a ja som sa na zaciatku k tym chlapom urcite nespravala tak ako on, ze by som z nich robila deboilov :) takze nechapem kde to viazne
Frajerko33 , za prvé.....buď si troll a robíš si z nás prdel, alebo za druhé.....máš 13 rokov a opisuješ nám tu svoje prvé sexuálne zážitky so 66 ročnou susedou....no alebo po tretie...si totálne naivný .
Lolivelka, ale ja o tebe neviem nic :) Ako mozem poradit, ak sa pytas v style "co mam robit aby to bolo ine?" Musis tu napisat viac o sebe, ake boli vztahy, ako si sa ty spravala k jednotlivym partnerom, ako oni k tebe, na com to vzdy padlo, atd. Ak si v tejto teme pisala uz cosi, sorry, malokedy citam viac ako prvu stranu :D
Lenze ona ta nemiluje, ona ta chce len vlastnit. Nevies, co je laska, pleties si lasku s inymi vecami.
Dokedy sa chces takto hrat? Prejavis jej city a uz ju nebudes zaujimat.