Chlapi, musim vam nieco povedat. Vzdy ked som balil babu, bol som na nu mily, myslel som na nu, chcel som byt stale s nou, pisal som basne, nosil darceky, kvety, vymyslal vylety, bol som na ne taky, ako som to v mojej romantickej dusi citil. Po 3. rozchode, ako vzdy z jej strany, som zas prezil velku bolest v dusi, ktoru zahojil cas a som si povedal, ze sa uz nezamilujem, ze kaslem na romantiku. Teraz som zacal balit babu, ale je to take akoze balenie aj ano, aj nie, lebo sa bojim sklamania a si predstavte, ze ona je zo mna uplne hotova tak, ako ziadna. Je pekna az moc, ale ked jej poviem, ze s nou nechcem byt, tak sa doprosuje, poviem jej, pridem k tebe vtedy a vtedy, bud doma naha, budeme mat sex a potom hned idem prec, na toto sa najprv akoze nastvala na jeden den a potom povedala, ze dobre, ja som prisiel, poriadne som si to s nou rozdal a vypadol som a ona mi posiela srdiecka a tak. Ja toto nechapem, konecne som pochopil zenske myslenie. Nebudte na baby dobri, oni z vas potom necitia silneho chlapa, ktoreho podvedome chcu, cim sa viac spravate tak, ze su vam volne, tym viac sa k vam priputavaju a idu sa za vami zosaliet doslova. Ak sa nechcete trapit a chcete to mat vy vo vztahu lahke, posluchnite ma, naozaj to funguje skvelo! Musel som vam to tu povedat.
Rada chlapom ako robit so zenou
To je síce pekné, čo tu píšeš a verím tomu. Len škoda že Ty si neuvedomuješ že toto nie je vzťah ktorý má budúcnosť. Boli 3 rozchody, bude aj štvrtý , aj piaty , šiesty, siedmy,...... .Lebo Ty nehľadáš ženy na vzťah a tie ženy nehľadajú muža (Teba) na vzťah. Je to len sex, zábavka....a neistota bez budúcnosti.
Neverím že takýmto spôsobom nájdeš ženu s ktorou vydržíte spolu viac než 1 rok a aj po roku si budete mať čo povedať.
Nepropaguj to ako jediny a univerzalny navod. Zameriavas sa len na isty typ zien, na ktory to moze fungovat.
Na mna taketo spravanie nikdy nefungovalo, prave naopak. Zena, ktora nema komplexy a ma sa rada ta posle do pecka a nebude ti taketo spravanie tolerovat. Mna osobne odpudzuje. A som rada, ze sa tu nasli muzi, ktori maju vlastny rozum a s tvojim nazorom nesuhlasia.
Neviem ci robis dobre lebo si myslim ze aj tej ktora teraz ide z teba zosaliet raz prasknu nervy a da ti kopacky a zostanes sam.
Cloo, nie nemam nejako vela penazi, zarabam 550,- eur, nemam ani auto, byvam u rodicov, akurat pracu mam taku vyskumnicku vo verejnej sprave, tabulkovy plat, ale bavi ma moc. Ani krasavec nie som nejaky, mam taku divnu postavu, ze brucho a strasne chude ruky a nohy, krive zlte zuby po otcovi, a ona vyzera ako modelka. Len som taky vesely, pohotovy, viem kopu vtipov, reagujem hned na podnety, ludia mi vravia, ze sa pri mne dobre citia, ze som taky povahou, aj v praci. Moje tajomstvo je, ze som taky optimisticky, nestazujem sa, nenariekam, lebo to neznasam a hlavne nikoho neriesim a neohovaram, lebo mi to pride ako zbytocna strata casu a nerad sa rypem v problemoch inych ludi, lebo sa potom citim smutny.
Možno si len tak trošku pri peniazoch. To by mohol byť dôvod toho záujmu o teba. O mňa za viac než 49 rokov, čo som na tomto svete, nemala záujem ani jedná jediná žena, pretože vždy som patril k tým chudobnejším chalanom, neskôr mužom a je to tak dodnes. A ak si niekto myslí, že je také jednoduché stáť sa bohatým a následne ženami obľúbeným, tak je na veľkom omyle.
Dobre , povedal si , beriem na vedomie.Ale nemysli si , ze budem robit to co mi odporucas.