ZMYSEL ŽIVOTA - DEPRESIA

Príspevok v téme: ZMYSEL ŽIVOTA - DEPRESIA
sunnyball13

...ahojte, cítim sa dosť prázdny v tomto období, mám rodinu, deti...všetko super, ale aj tak cítim prázdno...je to normálne, dni v živote človeka sa striedajú...je slnko je aj tma...., ale, akoby pociťujem potrebu zdielať svoje pocity s niekým, kto je na tom podobne.....druhá vec je , že cítim veľmi často potrebu po nejakom vzrušení...adrenalíne...vychádza to zrejme z toho, že som športoval závodne a teraz je proste pre mňa život nudný...ťažko sa to zapĺňa....nejakú dobu som skúšal aj meditácie, ale dáko sa mi nedarí sa k tomu teraz nakopnúť...je tu niekto, kto by si k týmto témam chcel vymeniť svoje poznatky, zážitky?

lidavido414

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

sunnyball13

Aktuálna situácia. Aj som zabudol, že som podobné myšlienky písal ako v tejto téme. aj vám sa to stáva, že čítate niečo po sebe z minulosti a akoby ste to nepísali ani vy? :). zrejme áno. Aktuálne sa znovu zamýšľam o dpresiách, Ale hlavne o tom ako sa cítiť lepšie. Čo pomáha čo nepomáha. Investovať svoj čas do zisťovania a sledovania, pozorovania a učenia sa nového. Čo som si z tejto téme vytiahol 1.Vitamín B12 2.otvoriť sa emociám 3.Gaba 4.Pasta bez fluoridu 5.šišinka. máte vy niečo čo vám pomohlo pri prekonávaní podobných období?

sunnyball13

...depresie sú určite rôzne....malé , stredné, väčšie....čo si myslím, že určite pomáha je vyjadrenie svojich pocitov, svojho strachu, svojho smútku, svojho ....... je horšie keď to človek nemá vyjadriť komu....aj preto ak vidíme, že sa okolo nás niekto trápi....obetujme svoj čas...a nechajme sa ho vyjadriť ak to chce...

sunnyball13

Marosko-n o B12 som nevedel vďaka za tip.....človek často intuitívne vycíti, čo potrebuje,,,, často cítim, že potrebujem vajíčka, alebo tvrdý syr....sú to potraviny ktoré na náladu fungujú, čo sa mne zdá.....takže to môže byť s tou B12....čo si už dlhšie všímam, psychika dosť súvisí s fyzickým zdravím alebo kondíciou.....ak sa človek cíti fyzicky horšie....hneď to pocíti aj psychicky...

Marosko-n

Ak chcete mať viac radosti zo života potrebujete ukľudniť nervovú sústavu. To dosiahnete len dodaním väčšieho pravidelného uživania živočišneho vitamínu B12. Hňeď to nezaberie ale po týždni až mesiaci , to na nálade budete cítiť. Skúsenosť.Ak vám to nestačí tak potom zajdite ku lekárovi a nech Vám ijekčne dodá B12. Po vybratí asi 6 inekci doplňujte v strave živočíšnu B12.

sale

no tak sunnyball13 nezakladas ozaj tych temu vela, vsimol som si, to sedis len na pocitaci? Ani sa necudujem ze ti z toho moze prepnut. o depresii je tu tem dost, staci si vyhladat.

Idris9966

Ja idem v utorok na vyšetrenie , pravdepodobne aj nejaké AD dostanem lebo tie moje stavy su už fakt moc a na nervy a dlhodobé a vlastnou volou sa mi odstrániť nedajú takže uvidím .Pozeral som videá a články rôznych psychiatrov či už SK CZ alebo zahraničných a nikto z nich nehovoril o AD ako o život berucich demonoch ktorý ti všetko len zhrosia tak ako sa to propaguje všelijakými amatérskymi clankami po Internete od ľudí čo depresie a úzkosti ani nikdy nemali. Tie tabletky nie su na to aby si sa po nich citil dobre ale na to aby si po nich cítil. Maju ťa vrátiť len do neutrálneho stavy a už ty máš prežívať radosť a smútok (smútok tiež patrí do života