Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...
Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
V dnesnej dobe, ked si najdes zenu, tak je tp rozmaznane, sebecke dieta. Takze dalsie deti na starost uz ani netreba.
Mam uz cez 4 roky partnera, ktory je o 9 rokov starsi, takze sa logicky teme deti obcas nevyhnem. Tvrdo makame, aby sme boli najprv dobre zabezpeceni a mali istotu. Viem, ze ked sa toto obdobie do 1-1.5 roka skonci, zacne na mna asi tlacit s dietatom, ale ja sa na to necitim.
Zivot je kratky a milujem cestovanie. Plus tym, ze zijem na opacnej strane zemegule je vsetko tak daleko a stoji to vela. Mozno som sebecka, ale naozaj si neviem predstavit obetovat dalsich 15 rokov vychovou deti. Stale tu temu posuvam nejak do outu a tak trochu s tym ratam, ze na tomto raz moze skoncit nas vztah. Dieta je velky zavazok..
Skus len dalej hladat, osobne mam prave tuv zahranici viac kamosiek co to vobec neriesia a nechcu deti.
Daj sa na zoznamku a daj si podmienku, hľadám ženu, ktorá nemôže mať deti. Inak si férový človek, keďže im rovno povieš, že nechceš deti a že ich roky neťaháš za nos.
Vieš, chlap často povie partnerke, že nikdy nechce deti. A potom sa s ňou rozide a nájde si druhú, s ktorou zrazu už tie deti chce. Tak či to neberú tie ženy takto. Aj mne jeden býval vravel, že sa necíti na rodinu a nechce deti. A potom si našiel takú, rozvedenu, ktorá už mala malé deti. A s ňou sa aj oženil a zrazu už mal rád aj tie jej deti.
mna by zaujimalo, ze do akeho veku ked sa biologicke hodiny neroztikaju, neroztikaju sa asi uz nikdy, ale pride mi znacne obmedzujuce, ked sa ludia musia po kazdom sexe triast, len aby zena neotehotnela a ked by ano, tak jedina moznost by bola interupcia
uvazujem jak to maju asexualky s tym materinskym citom, mozno ho maju zoslabeny a tiez im na tom az tak nezalezi alebo zeny vedeckeho razenia, ci nezrele...tim tuzba mat deti nemusi nic moc hovorit, akurat davat sa dokopy na zaklade tejto poziadavky, co ja viem....to je ako dat sa dokopy na zaklade poziadavky, ze nebude ziaden sex, ci radsej by byt nemal, aby neprisli hentie komplikacie ako interupcia ci nahle roztikanie biologickych hodin