Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...
Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
Kaffe on nenapisal ze nechce deti teraz, on ich nechce nikdy takze toto riesenie je pre neho rozhodne najlepsie. Ziadna antikoncepcia nie je 100%, aj ked ju zena berie uplne spravne, nejake riziko tam vzdy bude. A ak by potom otehotnela on ju kopne do zadku lebo vsak on sa starat nemieni a vsetko zostane na zene, ci uz sa rozhodne ist na potrat alebo si to nechat.
simiona ked zena zabudne tak to je jej problem . Ten pre koho je to dolezite to nezabudne. Ostatne su vyhovorky. Dnes mas aj tabletky po dokonca volnopredajne , na potraty sa chodi ako na beziacom pase. Pride mi chore napisat ze kazdy kto teraz nechce mat decko sa musi dat kastrovat podvazovat si semenniky a maternice ked v dnesnej dobe sa kupuje antikoncepcia ako rozky. Ale slovaci musia vsetko hrotit
uuleuskauu, to mám na mysli aj ja. Aj Lollka má vlastne pravdu. Zaujímalo by ma však, prečo sa autor už neozval, hádam sa nezľakol?
No ak bude hladat zenu co je zaroven neplodna a zaroven nechce deti, este k tomu tam bude mat urcite nejake poziadavky na vzhlad mozno aj na povahu tak mozem povedat rovno ze ostane sam. Kolko takych beha po svete? Radsej nech hlada zenu co deti nechce a ne/plodnost nech riesi u seba.
Volakedy sa v casopise Zdravie pisalo, ze existuje "docasna vazektomia". Doslova tak sa to vola. Ide o zakrok, pri ktorom urobia z muza docasne neplodneho cloveka. Keby si to rozmyslel, tak sa to naozaj da zvratit. Na rozdiel od "trvalej vazektomie", kde sa to uz neda zvratit. Ale ani ta trvala vazektomia nie je "kastracia". Kastracia je zase nieco uplne ine. Tam uz je to brutalita, odstrania sa semeniky, muz ma zensky hlas, strati hormony, takzvany EUNUCH je z necho. " TO NIE! "
Len som chcela vysvetlit rozdiel. Nie podnecovat zakladatela temy, aby sa dal operovat. Lebo to je jeho vec. Staci najst neplodnu zenu, ktora nechce deti, ale chce sex a problem bude vyrieseny. A kto hlada, najde. Nezalezi, co hlada. Ale najde :)
Ach, drahá kafe. Ty si ešte nepočula o tom, ako žena zabudla užiť tabletku? Nikdy si nepočula o nechcenom tehotenstve? Gratulujem, žiješ v ideálnom svete. Ale aj ja som bola voľakedy naivná. A keď sa také dieťa narodí, vezmeš si ho k sebe a budeš sa o neho starať?
Ak sa nedas sterilizovat, tak nedava zmysel sexovat, ak sa chces za kazdu cenu vyhnut tehotenstvu, ak teda neuznavas potraty alebo vysloveny celibat. Ale je to tvoje telo, tak si s nim rob co chces, i tak skonci napokon pod zemou, ci uz tu po sebe deti zanechas alebo nie.
simiona ty si sprosta zijeme v stredoveku? dnes ti lekar nuka predpisanie antikoncepcie na kazdej preventivke....nezijes v roku 5 kde ludia mali sex len za ucelom plodenia deti... dnes mas tolko moznosti sa chranit ..
Vy ste tu nacisto padnute na hlavy to co sa kazdy kto nechce mat decko musi dat vykastrovat truby? To nasa spolocnost fakt bude vzdy viac uznavat na hovno rodicov co maju deti len aby ich mali nemaju peniaze ani vhodne podmienky deti zneuzivaju a tyraju ale hlavne ze su rodicia. Neviete pochopit ze niekto nechce deti a je to ok a dokonca lepsie nez keby ich mal 10 ako napr cigani a ani by nevedel ktore v osade su jeho a nestaral by sa o nich? Slovaci niesu schopny akceptovat iny nazor nez 100 rokov zauzivany... v zahranici su ludia ovela tolerantnejsi tuto musi byt vsetko podla sto rocneho vzoru hypoteka, minimalne dve decka kazdy musi mat robotu v ktorej sa znici aby zapadol aby bolo stale naco nadavat. Uff som rada ze uz nezijem na SLovensku lebo tu sa nezmeni nikdy nic.
Mozes ist na sterilizaciu kde ti podviazu semenovody a stanes sa neplodnym. Ak by si si to v buducnosti rozmyslel tak sa to da zvratit. Urcite nie kastracia kde ti odstrania cele semenniky, to uz je jednak nezvratne a jednak by si mal menej hormonov co moze sposobit pokles zaujmu o sex aj problemy s erektilnou disfunkciou co asi nechces. No a partnerku si hladaj najlepsie cez inzerat kde presne popises aky si a koho hladas. Ked tam popises jasne ze nikdy nechces deti tak sa ti ozvu len zeny co to citia rovnako. Mozno budes musiet dlhsie hladat ale urcite najdes to som si ista, dnes stale viac zien nechce deti. Nemal by si byt ale moc vyberavy lebo uz takto to mas stazene.