Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...
Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
Podla mna je fer sa dohodnut na neplodeni uz na uplnom zaciatku vztahu, tak ako sa podaktore pary dohaduju aj na sexe az po svadbe a drzat sa toho, len sa musia najst dvaja surodi a vyhovovat si samozrejme aj v inych bodoch, ale tento zaklad by tam mal byt pritomny uz od sameho zaciatku spoznavania sa.
-hľadaj medzi vegánkami, tam isto nejakú nájdeš, hneď prvá, na ktorú narazíš nebude chcieť deti :D-
Justina a ako by si riesila pripadne tehotenstvo, sak pri tom sexovsni sa "to" udiat minimalne raz za zivot moze. Alebo si uz bola niekefy na potrate a v pohode?
Funn, zeee, takych ludi ja nelutujem ani ked trpia depresiami a partner ich podvadza, lebo si to za to podrazactvo aj zasluzia. Druheho oklamat mozu, no sami seba tazko.
Jozkinson a co maju deti so sexom?? :D Ja si sex uzivam nenormalne, a cim som starsia tym ho chcem viac...tak nechapem. Prave naopak, ked vidim, ako mamicky sa stazuju, ze s manzelmi/partnermi uz sexuju po porode skor "z nutnosti" tak ma az mraz prejde...lebo vsak mu musi dat aj ked nechce, aby ju nahodou neopustil a co ona s tymi detmi sama? :D :D :D
Ja som staromodnejsi a urcite chcem mat deti, ale chapem, ze sto ludi = sto chuti :).
Asi to nie je lahke najst si taku zenu, ale hovorit o tom otvorene urcite urychli proces.
Mozno by pomohlo najst nejaku frigidnu, ale zasa... sex asi vypustit nechces...
Mozno sa ti podari zmenit nazor niektorej baby na tvoj alebo naopak ona mozno zmeni ten tvoj.
Aslan ja ich nechcem, tak sa mi kludne ozvi :D
...mam 33r a stale nic. Dlhe roky som sa kontaktu s detmi doslova vyhybala, az teraz v tomto veku sa s nimi stretavam uz castejsie, lebo kazda kamaratka/znama ma uz aspon jedno, a aj to vlaci vacsinou vsade so sebou :D Deti su pre mna proste ako pre niekoho psy - pohladkam, som mila, zdvorila, ale po hodine-dvoch som rada, ze kazdy si ideme svojou cestou :) A presne, ako to bolo nizsie spomenute o biol. hodinach - tiez som cakala, ze sa rozbehnu, aj nejaky ten materinsky cit k tomu samozrejme, ale stale nic...a cim dalej o tom viacej pochobybujem, ze by sa to otocilo len tak zrazu o 360st., teda ze ich vysvolevene budem ziadat (!) A presne, aj mne poniektori muzi kolkokrat hovorili, ze sa necitia na deti a otcovstvo, ze teda su so mnou ok, a ked sme sa rozisli (2x to bol prave dovod "dieta") do roka a do dna sa mu dieta narodilo...Takze to skor muzi su v tomto nestali partneri.
Ono uz to nie je len o tom, ci chcem rodinu, pretoze uz je aj ina doba: Dieta je velky zavazok, to je skutocnost, ktoru nemozno prehliadat. Vztahy su cim dalej komplikovanejsie - namiesto riesenia part. problemov kazdy uteka a rozchadza sa, prip. je neverny, aby to urychlil, a napr. detí z rozvedenych rodin je cim dalej tym viac (takze ake rodinne hodnoty si dnesne dieta v sebe nesie do dospelosti?), zabezpecenie rodiny tiez nie je len tak hracka v dnesnej dobe (a to este do toho nezapajam nas super stat) atd.
Takze nie len, ze tie deti nechcem ako zena, ale nechcem ich ani ako clovek vseobecne :)
ked niekto povazuje deti za zavazok a nestaci mu zavazok lasky, tak je vyslovene pokrytecke tuto temu hadzat do autu a pritom pracovat na zabezpeceni sa a materialnych istotach s partnerom pri ktorom rata, ze na tej teme vztah krachne. Ako toto fokazu asi fakt len cisto sebecki ludia bez chrbtovej kosti, vlastne sa tym podvadzaju a zneuzivaju. Grc a hnus. To je to iste ako ked sa zena muzom necha oplodnit, aby mala materialmu istotu len v opacnom garde.
A este mi to pride nefer voci tej zene, lebo ak dajme tomu bude musiet ist na interupciu, tak sa dostane do patovej situacie a dost mozne, ze vlast. deti nebude moct mat aj ked by v buducnosti este niekedy zacat chcela, zato pre muza je prirodzene, ze do isteho veku sa na otcovstvo neciti kludne aj do 50ky, no ak by sa to unho zmenilo, tak ma k tomu dvere otvorene, narozdiel od nej.
My sme s priatelom spolu 13 rokov a deti sme nikdy nechceli. Už si to ani nevieme predstaviť že by nám náš zabehnutý život niečo zmenilo. Sme takto spokojní a šťastní a dotieravé otázky že kedy už konečne budeme mať deti s úsmevom ignorujeme. Ale nepoznám vo svojom okolí ženu ktorá by deti nechcela...