Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...
Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
Je v poriadku od teba, ze kazdej uz hned na zaciatku vztahu povies, ze nechces deti, aby v tom mala jasno. A nie je v poriadku od tych zien, ze tvoje reci o nechcení detí neberu vazne a ze si namyslaju, ze vsak raz tie deti budes chciet, treba tomu dat cas. Ale nebudes. Ty nebudes chciet nikdy deti a tie zeny to nerespektuju. Iba ta vodia za nos a uzivaju si financne vyhody, ktore z teba maju. Mozno, ze ich beries na dovolenky, kupujes im drahe darceky a platis im vselico a ony sa na toto chataju, vyuzivaju ta financne kazda nejaky ten cas. Ony tebe sex, ty im peniaze. Ale kde su spolocne plany do buduscnosti? Plany typu rodina, deti ANO ALEBO NIE? S takymi zenami si len stracal cas a viem si predstavit, ze aj peniaze. Mohol by si lovit medzi neplodnými, ktore su uz zmierene s tym, ze deti nikdy mat nebudu: ovsemze ale aby nepomyslali ani na adopciu. Na zoznamách si stanovit jasnu podmienku, ze ty deti nechces. Vybavené. Ja som frigidna a NECHCEM SEX A ANI DETI!!! Preto je mi jasne, ze zostanem sama, ale kedze som viac introvert (potrebujem pomerne vela casu travit sama so sebou - deti by ma on obrali), tak mi to neprekáza a je mi takto dobre, takze aspon vo vztahovej a sexualnej oblasti mam svoj zivot poriesený. Ale s tebou by to u mna z pohladu veku neslo :), kedze mam blizsie k 40 ako k 26 :) Pravdaze ti zelam, aby si nasiel takú, ktorá bude podla tvojich predstav: (sex ano ? nie?), deti nie a vekovo primeraná, povaha, zaujmy, miesto bydliska... aby toto vsetko a vela inych veci sedelo a budes stastny a spokojny aj ty. Hlavne si ale pre buducnost rozmysli, do akej zeny vrázas peniaze, cas, aby si nebol zase sklamany a aby si nevnimal vztah ako predosle vztahy, ktore ti v roznych ohladoch sposobili iba stratu .
nokidsontheblock: Isteže na tom nie je nič divné, nemať deti, lenže ak ich nemáš, tak ťa tvoje okolie začne považovať za "divnú". Ja keď som nastúpila do novej práce, ako prvé sa ma kolegyne opýtali, či "mám deti". A keď som povedala, že nie, tak sa na seba dosť čudne pozreli... no lebo mám už po 35tke, tak asi rozmýšľali, kedy ich plánujem mať... lenže ja NECHCEM NIKDY ŽIADNE DECKÁ, ale to predsa kolegyniam nebudem vešať na nos!
No ja mám 30 a tiež nechcem deti. S bývalým priateľom sme sa na tom často hádali ale bolo to opačne. Ja som strašne chcela a on nie. Až po rozchode som si uvedomila že vlastne ani ja tie deti nechcem. Chcela som ich asi len preto, lebo kamošky majú, majú aj manželov a tak.. asi som sa len chcela uistiť, či to môj partner so mnou myslel vážne. Bola som hlúpa ale každý sa vyvíja a učí v živote. No toho partnera by som späť nebrala, ani keby čo bolo. Otvorilo mi to oči, začala som byť sama k sebe úprimná a dospela som k záveru že deti nie. Tie moje kamošky sú buď slobodné matky na ktorých sa partner vykašľal, alebo ženy čo sa idú rozvádzať, alebo vzťah čo im škrípe. A tak neverím na dlhotrvajúci vzťah, a nevidím ani zmysel v tom privádzať deti na svet. Aj tak sa ich rodí dosť, a dokonca takým rodičom čo sa o ne nestarajú. Tých detí je mi ľúto, ale je to ich karma. Ľudstvo by vyhynulo keby sa nerodili. Ale nemusia sa rodiť každému, kto nechce. Toto by mala spoločnosť akceptovať. Každý sa môže slobodne rozhodnúť, nieje nič divné na tom nemať deti.
Tak co teda vy, ktori nechcete ani nahodou nikdy v zivote ziadne vlastne deti, uvazujete nad tou neplodnostou jak to definitivne zariadit, ci ma to nejake rizika po operacnom zakroku?
smejem sa na tych komentoch.. vraj "máš iba 26..." a blaa blaaa :-D :-D ja som mala iba 13, iba 18, iba 26, mám iba 30 a stále tvrdím a stojim si za tym ze deti nechcem... a tiez na tom padol moj niekolkorocny vztah... čo už...
".. ked su dvaja šťastní, nechýba im tretí.."
Autor, keď nechceš nikdy deti, prečo nejdeš na operáciu, kde z teba spravia neplodneho? Ako sa to volá, vasektomia? A budeš mať po probléme. Lebo aby sa tvoja partnerka bála, že keď otehotnie a ty ju kopneš do r.., to tiež nie je nič moc. A takto budeš môcť sexovať do sýtosti a ničoho sa nemusíš báť. Nerozmýšľal si nad tým?
slovensko je velmi rodinne zalozene
v zahranici to tak neriesia hlavne na zapade nie a v usa uz vobec
Inak aj ja si myslim, ze autor tak zmysla hlavne kvoli veku - 10r bude uplne inde, a ako pisu nizsie, moze stretnut niekoho s kym po rodine zatuzi :) Po pravde, aj ked preferujem, ze deti nechcem, s poslednym partnerom, ktory deti do buducna chcel sa menili trochu aj moje nazory na rodinu. Avsak stroskotalo to na niecom inom, ale zatial bol jediny, s ktorym by som dieta napr chcela, lebo som ho milovala :) Ci dieta stastie je alebo nie je o tom rozhoduje vela faktorov, to nemozes takto "skatulkovat". Mozno teraz by ti bolo na obtiaz, to je fakt, ale v 40tke mozno das aj prveposledne za to mat aspon jedno dieta ;) Takze zatial si ten zivot uzivaj, a netrap sa otazkou deti. Nechces teraz ok. Nemen to :) ale teda bud stastny aj o samote, nevyhladavaj zenu, ktora vyslovene deti nechce, lebo cim dalej budes z toho len deprimovanejsi ;)
A ps: tych zien, co deti nechcu je hromada a este aj ake pekne :) takze toto sa nevylucuje :) Som tiez jedna z nich, preto okolie nechapem, preco som sama, a vo svojom veku nemam este deti ;) Ale rodina a vek sa riesi viacmenej len na SR prilis, v zahranici sa ta nikto nespyta takuto blbost, ani ked si v dlhodobom partnerskom vztahu :) To len tu su ludia taki (s)prosti :)
Tieto rezolutne rozhodnutia vnimam skor z takeho uhla, ze muz nechce mat dieta s vacsinou zien (co sa da pochopit), pokym nepride taka, s ktorou si uvedomi, ze by chcel.....tak ako ked sa zena neciti na vztah s nikym(sklamanie, otalanie), pokym nepride ten, s kym by vo vztahu byt tuzila.....dovtedy to clovek proste vidi len takto jednostranne, ked nezazil aj druhu stranu mince, ktoru by dokazal ocenit. Nevravim, ze sa to niekedy zmeni, len ze robit taketo rozhodnutia, za tym zvacsa stoji ovela viac, nez samotne rozhodnutie, ci uz to casom bude vnimat inak alebo to bude vnimat rovnako aj v 40-ke ci vyssom veku.
je dost pravdepodobne ze nazor s pribudajucim vekom zmenis
Mas len 26 ked budes mat pred 40 mozno deti budes tuzit mat.