Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce

Príspevok v téme: Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
Aslan

Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...

nasalamke

ja by ta brala vsetkymi piatimi
tiez nechcem decka ale som stara pre teba mam 33,
ja mam zas problem s muzmi v tom ze ked s la dam s nejakym dokopy zistim ze chce zalozit rodinu a teda deti mat co ja nie..

baradu

nepochybujem o tom, že také sú, ale je ich maličké percento.
a hlavne, kým žene nezačnú tikať hodiny, tak rozpráva o svojim cieľoch všeličo.
premena spôsobená hormónmi býva ale neskutočne rýchla a závisí aj od vecí ako je stabilné bývanie, a príjem a spoločenské postavenie partnera.
takže ani v tomto to autor nemá ľahké.

Lilitna

Takych žien ktoré nechcu deti nieje až tak malo..skôr sa čudujem tym ktore ich chcu...som žena a tiež nikdy nechcem...

baradu

v 26 rokoch máloktorý chalan deti chce. takže je dosť možné, že názor zmeníš. a ono vlastne ani nejde o názor, to nie sú veci, ktoré si človek racionálne zdôvodní a potom sa podľa toho správa. ide skôr o nejaký pocit, ktorý buď nastane alebo nie, ale každopádne nie je veľmi pod vedomou kontrolou. akurát si to potom človek zracionalizuje.
ja som mal do 30tky veľmi bezstarostný život, kedy som si užíval čo som chcel, otázku detí som ani neriešil. ale potom prišla zmena a zrazu som mal úplne iné pocity.
každopádne, tvoja dilema je asi ťažko riešiteľná, keďže je veľmi málo žien, čo deti nechcú a z nich by sa ti aj tak väčšina nepáčila, keďže patríš podľa všetkého k náročným mužom.

Confess

Ja som zena a tiez deti nechcem a rozumiem ti ako sa asi citis preyoze pre mna bolo zas tazke najst chlapa ktory deti nechce. No ale konečne sa mi to podarilo, našla som si neplodného.. vies ked ides do vztahu tak by si to mal povedat nazaciatku. Pretoze zena ktora chce deti svoje rozhodnutie malokedy zmeni a potom ostanete obaja sklamaní.

Baskicka

Ty si proste chalan ktorý má 26-rokov a 20 -ročné skúsenosti v partnerskom živote.Mâš proste smolu že natrafíš na dievčatá ktoré ťa chcú ako partnera do života z detmi

Narnia9

Skoda, ze nie si starsi. Ja mam 32r a 7r vztah, ktory je raz dole, raz hore a vsetko pre tlak okolia. U nas je iny problem. Spravila som chybu, ze som prisla byvat k jeho rodine. Bolo mi slubene, ze na chvilu, a taha sa to roky. Kedze nevidim viziu vlastneho byvania s partnerom, tak nechcem ani deti a zo mna spravili neskromnu kr... A v tomto veku na deti uz mozem aj zabudnut, kedze riziko chorob sa zvysuje. Nakoniec ma partner kopne do zadnice a nastahuje si sem nejaku sedlanu, ktora pride do hotoveho, co som jeho rodine a jemu pomohla vybudovat. Namiesto aby sme si riesili svoju buducnost tak cas bol venovany inde, ja nebudem nikoho babka, ze ma budu prehovarat mat deti tam kde nechcem. Nedodrzane sluby nicia zivoty. Takze aj taketo byvaju pripady. Som spr... ze som to dovolila, co uz.

Aslan

Klio - to je ten problém. Vždy keď som sa priznal že deti nechcem spustila sa diskusia s partnerkou o tom že sex áno ale deti nie? Čo ak by otehotnela a tak ... Bol som úprimný ... Rozhodnutie ponechať si dieťa je na nej ale nemohla by počítať so mnou čo sa výchovy týka.
Viem, že sú to tvrdé slová ale jednoducho viem že ako otec by som zlyhal nakoľko k tomu nemám vzťah a žijem si iný život.
Preto má trápi že neviem nájsť ženu ktorá má podobný názor a hlavne sa nejedná o frigidnú raketu :-D ja mám sex rád ale určite som nikdy na partnerku netlačil .. chcela tak chcela a keď nie tak som to chápal. Skôr mi ide o to žiť si super slobodný život a stráviť ho s niekým kto bude rád že so mnou môže stráviť ten svoj a ja ten môj s ňou . Bohužiaľ v každej partnerke sa časom prebudil ten materinský pud a začal na mňa nátlak.
Dokonca začína aj od môjho okolia čo nechápem nakoľko väčšinou sú to práve ženy, ktoré okolie tlačí do materstva. Zrejme je to tým že sa svojim postojom netajím a prezentujem ho vždy keď sa ma niekto spýta na tému rodina, deti. Veď aj dvaja môžu byť rodina ... Dieťa neznamená automaticky šťastie. Pre mňa to je starosť a zodpovednosť za živého tvora ktorého mám pripraviť na život a vštepiť mu do hlavy nejake myšlienky ... Nehovoriac o tom že by to narušilo môj doterajší bezstarostný život.

Klio

Aha, tak to potom hej, deti by nemali byt nehodou. Ved prave, dost casto sa stava, ze prave tie co o to usiluju maju mensiu sancu, lebo su cele zovrete psychicky aj fyzicky, narozdiel od tych, ktore si sex uzivaju a su tym padom akoby priechodnejsie, preto ma napadlo, ci uz sa niekedy ta nehoda nestala.
A este teda sa spytam zakladeta temy, co suhlasi s tym, aby si to dieta ta zena ponechala, ak by sa nehoda stala, kedze jej telo a jej rozhodnutie?

justina_xy

Klio - je tam pre teba nedostacujuco zretelne uvedeny ten moj vek??? Lebo potom asi nechapes suvislosti.
Nemam uz 20r :D :D Ochranu pouzivam, a logicky, ked deti nechcem vyzadujem od sex. partnera len jedinu vec, urobit sa predsa inde ;) Takze dokonca bez tohto plus ochrana by som otehotnela asi s duchovam svatym tak akurat. A este by si musel trafit aj plodne dni :D Takze zena, ktora deti "nechce" sa vie tomu riadne a uspesne vyhnut, tak ako aj opacne, ked zena chce otehotniet, robi preto uplne vsetko ;) A myslim, ze ti staci ist kuknut na modreho konika, kde skoro kazda 2 zena dlhodobo nemoze otehotneniet, nie to este po 30tke :D a kazdy 5 par pristupuje moznost umeleho oplodnenia. Ale teda prave ja mam tu sancu podla teba asi, ze? :D :D to si ma celkom uprimne pobavil :D
A ps: moje telo - moje rozhodnutie. S partnorom mam vzdy otvorenu komunikaciu od zaciatku, takze vie, ze tie deti nepreferujem, takze aj rozhodnutie o tom "keby sa stala nehoda" bude musiet nechat na mna, lebo bol na to od zaciatku pripraveny z mojej strany ;) A ako sa rozhodnem? No to v podstate vlaste ani ja este netusim, k tomu som sa realne doteraz nedopracovala ;)