Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce

Príspevok v téme: Nechcem deti a neviem nájsť partnerku ktorá ich nechce
Aslan

Zdravim vás.
Som muž vo veku 26 rokov a mám problém so ženami. Dnešná spoločnosť je nastavená tak že žena je matkou a muž otcom ... Moje vztahy vždy skroskotali na tom že som deti nechcel a povedal som to partnerke.
Som z toho zúfalý ... Vyzerám dobre, zabezpečený som a aj zarábam veľmi slušne a tak mám pocit že ženy od mňa vždy očakávajú že ich zabezpečím a zalozime si rodinu. To ale nechcem. Necítim že by som bol vhodný do role otca. Nemám rád deti .... Nenachádzam v nich radosť a rodiny ktoré vidím a poznám sú v strese a ich život sa točí len okolo detí. Ja chcem ale žiť. Poslednú partnerku som veľmi miloval a zlomilo mi srdce keď ma opustila kvôli tomu že deti nechcem.
Cítim sa ako nechcený kus hoci mám čo ponúknuť.
Ozaj všetky ženy túžia po deťoch? A tie ktoré ich nechcú kde ste? Pretože vás neviem naozaj nájsť ...

simiona

Pozri, si ešte mladý, 26, možno v 40 budeš chcieť mať deti.

Osobne si myslím, že nie je problém nájsť ženu, ktorá nechce deti. Problém u takej ženy však je, že sa môže báť, že sa pri sexe pritrafí nehoda a ona otehotnie. A to by znamenalo, že by si ju opustil. A žena buď pôjde na interupciu alebo si to dieťa nechá, ale ostane slobodná mamička s nechceným dieťaťom. Prípadne ho dá do detského domova, aké jednoduché, však?

Predstav si to opačne, že by si bol žena. Hoci by si deti nechcel. Pri každom sexe by si sa bál, aby si náhodou neotehotnel, aby ťa partner nekopol do r... Dokázal by si žiť v takom vzťahu? V takom tlaku? Ja teda nie.

Alebo ako som spomínala, môžeš ísť na operáciu, po ktorej budeš navždy neplodný. A môžeš sexovať do sýtosti. Ale si si istý, že o rok, 10 rokov nezmeníš názor?

Čiže ty by si nemal hľadať ženu, čo nechce deti. Ty by si si mal hľadať NEPLODNU ŽENU, čo NECHCE DETI!

hahahahaha

ze slovaci su rodinne zalozeni:-D ano preto tu muzi seru na svoje deti a kazdy druhy par sa tu rozvadza :-D tieto stereotypy mam najradsej :D

vrodine

mam svagrinu co deti nechce a inac je uplne v pohode baba, ma 41
Potom susedu co tiez netuzi po detoch a ma manzela

SofiaElla

Ja tiež deti nechcem a to som žena a mala by som doslova " u prdele" všetkých, ktorí mútia hlavu s tým, že dieťa je potrebné mať.
Moji všetci bývalí to vedeli a brali ma aj s tým, podmieňovať kvalitu života povinnou produkciou dieťaťa je dosť krátkoprsé.

zuzi74

Aslan, to by si musel hladat medzi starsimi zenami, aby ti vedeli s urcitostou povedat, ze tie deti naozaj nechcu. Tie mladsie rocniky este poriadne nevedia ani co bude s nimi samymi v buducnosti, nie to tak ci zatuzia alebo nezatuzia po detoch. A aj keby ti v zaciatkoch vztahu tvrdili, ze ich nechcu z lasky k tebe, tak sa to moze velmi rychlo zvrtnut.

Alessandra99

Ahoj, Aslan,

všetky ženy netúžia po deťoch. Samozrejme, že sú aj také, ktoré ich nechcú. Ja som tiež jedna z nich :) Nikdy som deti nechcela, časom som zistila, že v sebe nemám ten "materinský cit" ako sa vraví a postupom času sa k tomu pripojili aj iné postoje, napr. nepovažujem tento svet (najmä ľudskú spoločnosť) za také úžasné miesto, žeby som chcela, aby tu to dieťa muselo žiť.

Pravdupovediac som v realite ani nestretla muža, kt. by deti tiež NEchcel. Takže ťa dosť chápem. Ja tvrdím, že pravá láska príde v pravý čas. :) Pravdepodobne pre Teba ten pravý čas teraz ešte nie je, aj keď by si veľmi chcel.

A určite sa necíť ako nechcený kus :) Nie si povinný zapadať do predstáv našej spoločnosti, ktorá žije podľa istých vzorcov a to isté očakáva od každého jedného jedinca.