ostanem sama?

Príspevok v téme: ostanem sama?
livym

Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)

Tutuanchamon_xD

Mám 24 a som na tom rovnako. Na základnej škole či na strednej naposledy v druháku som mal nejaké frajerky ale bolo to vždy len také chodenie za ručičku alebo bozkávanie, no nikdy to nebolo nič viacej a vôbec sa to nedalo nazvať vzťahom. Som už sám asi 8 rokov a nemám ani len jednu kamarátku. Taktiež mi chýba druhá polovička s ktorou by som si rozumel a zdieľali by sme spolu svoje životy a pomáhali si navzájom. Na internete mi píšu dievčatá aj staršie ženy, že som fešák ba dokonca počujem stále častejšie, že prečo neskúsim modeling, že mám na to tvár a dokonca mi to písalo aj pár chlapov a ľudia v reálnom živote mi to hovoria ale čo z toho, keď o mňa nemá žiadna záujem ? Človek si to všimne aj keď niekde inde, že sa na mňa žiadna ani len jedným okom nepozrie jednoducho nulový záujem.

napodobne34

ja som natom rovnako ale ty mas len 21 a sanci viac nez dost ja mam 34 a ja som uz na potapajucej sa lodi :-(

Costym

Ja už neviem, myslím si že mať chlapa tiež nie je žiadna výhra (skúsenosti) ale zostať sama? To isté. Prekliate city, čo?