ostanem sama?

Príspevok v téme: ostanem sama?
livym

Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)

Yasminnna

Baby co saliete????
Jedna ma 21 a narieka ze navzdy sama
Druha ma 34 a narieka ze je na potapajucej sa lodi
Ja mam 41 a to som potom uz potopena mrtvola :DDD
Laska a chlapi niesu vsetko!
To len okolie sa vam to snazi nanutiy do hlav!

786

Livym- radim ti s uzivatelom kontrolor si nezacinaj ten uraza zeny lebo je zufaly ze nikoho nikdy nemal.. ma tu prispevky kde im nadava do špin

simiona

Dievča, veď máš iba 21, znieš, akoby si už v tomto veku očakávala vnúčatá. Myslíš, že chlap ti bude oporou? Máloktorý a ja osobne som takého ani nemala.

Ja som mala prvú vážnu známosť až po 19-tke. Dovtedy to boli len platonicke lásky a kamarátstva. Ja som dovtedy dávala na prvé miesto školu a povinnosti.

Ešte tu dajte niekto tému, že mám 13 rokov a ešte som nemala sex a do konca života kvôli tomu ostanem panna... a načisto ma dorazite...

livym

Alviana-musim uznať že asi máš pravdu...aj tak väčšina žien ma na krku len takeho bodaj žeby bol,aby sa nepovedalo a väčšina vzťahov je odveci... ďakujem za tvoj príspevok...dodal mi energiu a zlepšil mi naladu:)) to radšej ostanem sama a šťastná:)

NehanbiSa

Ako to, že ja sa ako stará dievka necítim ? A pritom som aj ja bez skúseností.
Ja ti poviem ako. Namýšľaš si to. Máš len 21 prepánajána.
A to, či budeš zatrpknutá alebo nie, si môžeš vybrať.

Alviana

livym: Predovšetkým vymaž zo svojho slovníka výraz "zatrpknutá stará dievka", lebo nič také reálne neexistuje. To len kedysi dávno na dedinách sa takto posmievali mladým slobodným dámam, lebo im v skutočnosti závideli, že si (ešte) nezakvačili na krk nejakého magora, ktorý by ich mlátil a ešte by ho aj museli na slovo poslúchať... tak ich takto výsmešne chceli do toho vlastne dotlačiť. A len máloktorá ten tlak vydržala, a keď nechcela byť na posmech, tak sa nakoniec pridala k väčšine a na nejakého dilina sa už zavesila... a to jej vôbec šťastie neprinieslo, ale to žiaľ zistila až keď už bolo neskoro...

Ale našťastie v dnešnej dobe môžeš kľudne zostať aj sama, už to nie je žiadna hanba, práve naopak, je to prejav samostatnosti.

Huahauhahaha

Vsak daj kontakt keď ti to twl vadí :D alebo si len vymýšľas ako väčšina tu? :D kto chce hľadá cestu, kto nie hľadá výhovorky

livym

NehanbiSa- veď cely život som si musela vystačiť sama..len niekedy človeku chyba podpora...ja mam aj ine zaluby nielen hľadanie chlapa ver mi ..a obavam sa že nepríde nikto a stane sa zo mňa zatrpknuta stará dievka... už aj teraz sa citim ako stará dievka minimálne mam nato nábeh keďže som bez skusenosti...

NehanbiSa

enter25 - Je vidieť, že aj ty sám máš problémy s odmietaním, ale láskavo si tie problémy ventiluj niekde inde. Nie tu, na ženách.

Zakladateľke - Nechápem baby, ktoré stále vedľa seba musia mať chlapa. Veď keď ťa žiadny nechce, tak si nikoho nehľadaj. Je to také ťažké, mať to na háku ? Som od teba o rok mladšia a poviem ti, že to ťažké nie je. Vybodni sa konečne na vzťah, lebo sa z toho zblázniš. Raz niekto príde a dovtedy si vystačíš aj sama.