Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ostanem sama?

Príspevok v téme: ostanem sama?
livym

Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)

livym

Ha56- a ak sa mozem spytat chodila si do spoločnosti alebo mas v pohode vyzor a aj tak nič? Tak hej no asi mame zle vyžarovanie

Ha56

Moja ja mam 24. Nikdy ziaden chlap, nic. Nikto o mna neprejavil zaujem. Pre chlapov doslova neexistujem. Uz som si zvykla. Asi mam zle vyzarovanie ci co. Mozno je to aj tvoj pripad. Niekde je asi chyba.

livym

lowearrov- určite nemas ani šajnu otom aké to je ak spravis prvý krok a on ťa ma v prdeli :D kebyže sa to stane raz ok...ak sa to stava pravidelne niečo neje v poriadku...znamena že to tak ostane už navždy

livym

lowearrov-neprichadzam lebo už som o veľa prišla čiže už logicky o nič neprichadzam :D :D :D :D a nato že to pride sa bohuzial spoliehat nemôžem lebo nemusi prist to nikdy :D :D :D je vela ludi krori nikdy nezazili lásku a ja som jednou z nich :D ale sranda na tom fóre :D

livym

zavonacicek-praveze niesom ofucana takmer vždy sa smejem a mam dobru naladu...a signály vysielam...už som spravila mnoho krát aj prvy krok aj sa usmievam a furt nič
...

zavinacicek

Ta láska, resp. muži ti nespadnú len tak z neba. Musíš pre to niečo spraviť aj ty, dávať nejaké signály mužom, o ktorých máš záujem. Ak si totálne pasívna, s ofučanou tvárou, moc nečakaj zmenu.

livym

lowearrov- samozrejme že mam aj iny život...o pár dni nastupujem do prace ktorá ma bude baviť,budem sama sebe pánom čiže super...pravidelne sportujem,mam rada aj adrenalínové športy a podobne...chodim aj na plaváreň do vírivky sauny a podobne... nebránim sa ani výletom ani nič...a doteraz o mňa nikto nezakopol...nikdy som kvoli tomu nerevala...takže logika nepusti...mrzi ma že som prišla o študentsky život kedy spolužiačky kamarátky mali lásky a podobne...a ja nič nič a zas len nič....

lovearrow

"som sama celý život...." a nakoniec príde mám 21 rokov...

a píšeš to ako zakomplexovaná 150kilova tučná, škaredá 40 ročná panna..

čo tvoj ostatny zivot...? robis pracu ktora ta baví? žiješ vo vlastnom..? doprajes si relax, wellnes, masaz, vylet.... ?
alebo len reves doma do vankusa...? od rana do vecera....?