Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)
ostanem sama?
Huahauhahaha: Presne!!
Napíše im tu nejaký chlap, normálne, slušne, žiadny úchylák, ponúkne dokonca aj svoj mail, a čo ony spravia?? totálny ignor, ani sa nezdráha na odpovedať!!!!
Takže vy baby čo tu na fóre plačete ako si nikdy nikoho nemôžete nájsť a ste 1000 rokov sami a strašne by ste niekoho chceli... a potom vám niekto napíše a vy........ ach bože, keď ste také sprosté tak vám treba!! zostaň sama do konca života.. máte strašne veľké nároky na chlapov, obyčajný chlapec vám nestačí a PRETO STE SAMI !!! hlúpe sliepky...
ale čo sa tu rozčuľujem, je tvoj život, rob si čo chceš....
A fakt nevies aky je zdroj problemu? Ze preco sa ti nedari? Napriklad poznam dievca ktore sa az prilis malovao a nevedelo najst ani dobry odtien make upu takze vyzerala do oranzova a tiez sa jej nedarilo si najst az ked tento "problem" zmenila. Alebo ja som vzdy bola az prilis chuda, vyzeralo to ze ani nejem, zadok, prsia nikde. Myslim, ze preto som ja nemala.
Urcite nieco musi byt a musis to zmenit. Mozno je to nieco v spravani ale to neviem nepoznam ta. Alebo jednoducho si v zlej spolocnosti chalanov ktorych zaujima uplne iny typ báb. Chalani su narocni, pomaly vyzaduju aby ich frajerka vypadala ako modelka. Zatial sa tym netrap lebo sa znicis, najdi si kamaratku/ kamarata- aspon nejaku oporu. No a na vodicak si sa mozno este necitila, to ze si to neurobila nieje ziadna tragedia, vela ludi to nezvladlo. Ked si casom najdes frajera, budes stastnejsia a vtedy si znova urob kurz
No a určite budeš ako tie ostatné tu, čo si tu vymýšľali a keď im napísal chalan nech daju e mail tak nič ignor.
A to ešte nevravim otom že má vyhodili z práce,nespravila som vodičák na tretí pokus a podobne...proste v ničom...možno práve preto mi v tych dňoch ešte viac chyba nejaká podpora....nejaké objatie
Logikanepusti- ako som písala skúšala som už všetko..aj prestať hľadať a podobne...takže nepis mi tu také žvásty...bola som šťastná,nehladala som,venovala sa niečomu inému a aj tak to neprišlo...myslíš že chcem vkuse na niečo len čakať?určite to nefunguje u každého čo pises....
Ja som si nasla frajera v momente ked som prestala hladat pretoze niesom moc pekna tak som sa vykaslala na to a povedala som si ze vztah nepotrebujem načo. Zacala som si hladat kamarata, nie s vyhodami, aby som mala s kym travit cas a podobne. S chalanmi si baba lepsie rozumie ako s kamaratkami. A z toho kamaratatva vznikol napokon vztah a to vobec z oboch stran nebola laska na prvy pohlad, ale az casom. Mozno niekedy ked sa prestanes snazit a hladat, tak jednoducho veci pridu samé :)
ako ja nechapem, co depkujes? Mas len 21 rokov, drvivu vacsinu zivota mas este pred sebou. To, ze si doteraz nemala stastie, este absolutne nic neznamena. Namiesto sabalutosti by si sa mohla venovat niecomu uzitocnemu. Ak si deprimovana a uz si to "vzdala", tak zo seba len budes negativnu energiu vyzarovat. Je to bludny kruh. Cim viac negativnej energie zo seba vyzarujes, tym viac jej budes z okolia prijimat. Ak si nedas pozor, sklznes na uroven niektorych zufalcov (je ich tu pekna kopa), ktori tu len pravidelne vyplakavaju, ako je vsetko na "pip" a neuvedomuju si, ze vyplakavanie na fore im nic neprida do zivota.
panumadovu- čítaj s porozumením;) ja som vonku pravidelne a v živote o mňa nikto nezakopol:) takže je namieste že sa so samotou musim zmieriť!
hlavne sa tu lutujte sedte doma zdeptany pri pocitacoch nechodte ani von a urcite si niekoho najdete :-D
Ako vidim niesom s podobnym problemom sama...musíme sa stym asi zmierit keď nechceme byť zbytočne nešťastní...a nájsť si inu radost v živote.... Niekomu je sudene ostať sam no...