ostanem sama?

Príspevok v téme: ostanem sama?
livym

Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)

livym

Tresco- priznam sa že moc nerozumiem čo si tym chcel povedať ale okey....

Možno ma trochu len mrzi to že dieťa by som aj chcela možno o take tri roky(ak dožijem) len je tu veľký problém...že nebude skym...a budem neskôr pocuvat blbé reči že prečo nemam partnera,dieťa a pod....ale tak čo už aj otom je život :)

Odrb

Znies rovnako zufalo jak muzi, co sa stazuju, ze si v zivote este nevrzli. Dobra uchylarna tu. Takze ti o teba istotne zakopnu, kedze su na tom rovnako a uz nebudes moct tvrdit, ze nie. Potom zalozis temu, ze o teba zakopavaju len sami zakomplexovanci jak si ty sama a nikto normalny?

samianka

Máš 21 rokov a už sa takto vzdávaš? Veď máš ešte celý život pred sebou! Aj v 40tke si môžeš ešte nájsť partnera. Neboj nič! Ako sa hovorí, na každú dieru sa nájde záplata :-D :-D

vestica lubomira

Ahoj. Tvoje okolie Ti zrkadlí, že nemáš spracovanú samotu v dectve. To sa Ti premieta v rovine vzťahovej. Tu pomáha terapia podvedomia. Na mojej stránke to podrobne vysvetľujem : vesticalubomira.wixsite.com