ostanem sama?

Príspevok v téme: ostanem sama?
livym

Som sama...cely život..bez lasky...bez nežnosti..bez objatia...aj ked som sa pokušala to zmeniť,všetko zlyhalo...Vyskušala som snad už všetky spôsoby.... hladať,chodiť do špoločnosti,netlačiť na pilu,internetove zoznamky,akcie všetko kde je možnosť niekoho spoznať...a vždy nič...žiadne záujem,žiaden vzťah nič.... mam sa zmieriť stym že budem navždy sama? ako?som normalne vyzerajuca ako hociktora ina....čo stym?(mam 21)

livym

zavinacicek- naozaj v ničom takom problem neni..a aj keby bol všeliake tlste ženy,alebo nie moc pekne maju napadnikov...tak nechapem prečo mam ja... nemožem posobiť chladne kedže sa rada smejem a pod..

zavinacicek

Neviem, ak máš napríklad problém s akné, nemusí pomôcť ani vrstva make-upu (skôr naopak) a mužov môže odradiť od akéhokoľvek priamého kontaktu s tebou.

Ďalší problém by mohol byť v tvojej povahe. Ak pôsobíš chladne, arogantne, tiež nečakaj, že niekto z mužského osadenstva naberie odvahu osloviť ťa. Budú mať strach, že ich nemilosrdne odmietneš či dokonca úplne odignoruješ.

zavinacicek

livym - a nebude príčinou tvojho problému to, že si príliš vyberavá ? Teda napríklad muži bez auta, nižší ako 180 cm pre teba neexistujú ? Odpovieš mi ?

Imadick

Ženy sú o niečo zodpovednejšie asi ako muži, neviem, mať deti je pekné, ale neviem na akej frekvencii by malo bežať (+) a (-), aby sa to aspoň nejako zladilo? Každý vzťah by mala mať jedného pomocníka, ktorý by mal prezývku Neutrál, pomáhal by s deťmi, držal by sviečku, robil by nákupy pešo v štýle gorila, ktorá došľapuje na ruky a vždy sa rada ponúkne starenke pri pomoci s nákupom, hoci sa to asi nestretne s pochopením. Deň a noc, dobro a zlo, muž a žena...meteory, voda, žabky:-D Aj tak sa na to dá pozerať:-)

ehm

Nerobil by som si z toho ťažkosti. Kľudne aj sem daj svoj mailový kontakt, isto sa ti viacero chalanov ozve a možno si s niekým sadneš ;)