Muzi, otazka intimneho charakteru

Príspevok v téme: Muzi, otazka intimneho charakteru
podkovicka

Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.

Otazzka

Muzi...a nevadi vam, ak ma zena jeden vonkajsi pysk ohanbia vacsi ako druhy? Nemam ho nejak enormne vacsi ale cez ten s normalnou velkostou mi "pretrca" trosicku. Moj predosly partner si to vsimol az ked som ho na to upozornila. Vobec to neriesil. Ale teraz mam noveho priatela a hanbim sa za to :( Uz som premyslala nad plastikou, ale je to dost drahe och

ZpohladuZeny

Ak tu otazku mozem ptpcit, tak mna nepritahuju chlapi ktori maju tehlicky alebo su tlstí. Nepacia sa mi ani taki co maju velke svaly, skor mensie alebo ziadne. Pritahuju ma muzi nad 175cm s modrymi ocami. Velkost penisu u mna nehra ulohu ale nemal by byt moc velky. Modriny a hemoroidy neriešim a ochlpenie tiež nie, no aby nebolo moc velké.

pukpuk

Sexko tak na teba sa musia zlatokopky lepit.
Aky mas nane nazor ? Mas rad take zenske? Tie sa tiez o seba prehnane staraju ale su prazdne v srdci a falosne v hlave.

silaf

Sexko568 hahaha ze pracovne na tomto fore staci si ta dat do vyhladavaca a hned kazdy zisti ako si tu pracovne hihihi.... si taky isty uboziak ako vsetci ostatni tu na tomto fore , lahko si prehliadatelny playboj

Sexko568

Zayra, neuveris, ale som tu pracovne, nieco riesim s tymto portalom :)
A fakt by ta potesili iba tak od niekoho darovane peniaze? Vies to si clovek nevazi tak, ako ked si na to makne. Ako sa hovori, lahko ziska, lahko strati. Aky je tvoj problem, ze potrebujes peniaze a nemas ich? Co sa ti take stalo v zivote, ze si nedokazes pomoct sama? Si tazko chora a stat ti nepriznal nejaky dochodok? Alebo? Lebo, kto ma 2 zdrave ruky a dokaze dvihnut zadok, tak tu nemoze mat problem. Toto nie je Nigeria, tu nikto nezomrel od hladu. Moznosti ma clovek kopu. :)
Ja som pomohol par ludom, ale ja som ich donutil, aby to brali ako bezurocnu pozicku odo mna a museli mi to vratit, lebo nie je nic horsie, ako dat niekomu peniaze iba tak - vratane bezdomovcom. Vtedy urobis este horsie, lebo clovek sa hlbsie zabori do svojho marazmu, lebo vidi, ze si mu niekto iba tak da prachy a on sa nemusi o nic snazit...

zayra

Sexko

neposlal by si mi nejake eura keby som ti dala kontakt ,tebe by to nechybalo a mne by to velmi pomohlo a ty by si mal dobry skutok ☺

Jedno nechapem co taky uspesny a bohaty clovek robi na fore o zdravi lde su len sami chori , chudobni a zubozeni ludia

Sexko568

Porad radu - uz len to, ze sa to pytas, je velmi zle. Musis to mat tak v sebe nastavene a musis sa v tej roli citit prirodzene. Hlavne byt optimista a mat rad ludi, rad s nimi kecat a zaujimat sa o nich, lebo ten, kto ti da peniaze bude clovek, ziadny stroj. Samozrejme, je tu aj sposob, ze peniaze mozes "zarobit" aj ako zly clovek s podvodmi, ale tych sa normalni ludia radsej strania. No a treba podnikat, nebyt zamestnany, nerobit na nikoho. Ale podnikanie je o tvrdej sebadiscipline (je uplne jedno v com podnikas a ci je toho mrte na Slovensku alebo ide o dieru na trhu), ty musis mat rad to co robis, inak tam budes trpiet a nedonutis sa tak makat. Rozbeh podnikania trva tak 2-3 roky a nesmies lamentovat, ze je to tu tazke a ze ludia nemaju peniaze - by si sa divil, ake drahe veci si ludia dokazu kupit, aj ked si budes mysliet, ze na to nemaju. Vsetko je vecou priorit. Ked ti ponuknem Fabiu za 12.000,- tak povies, ze na to nemas, ale ked ti ponuknem nove Porsche za tu sumu, ver, ze tie prachy na to nejako ziskas, pritom ide o tu istu sumu, len jednoducho nieco ma pre teba cenu, paci sa ti to, tak tie prachy na to nejako ziskas. Ale nerob to, toto su rady skor zbytocne pre tych, ktori to v sebe citia a dokazu podnikat aj bez tychto rad. Oni maju ine videnie sveta ako bezni ludia, ktori chodia do zamestnania. Z nikoho sa nevysmievam, nikoho nepodcenujem, len treba, aby bol clovek v zivote stastny a citil sa dobre a to vobec nie je o peniazoch, ver mi. Niekto dokaze byt stastny s tycinkami a colou pri dobrom filme, niekto ked sa hra s detmi, niekto ked ide na vylet do prirody... Treba sa opytat sam seba, ze co ma robi stastnym a ist za tym. Skutocne si myslis, ze ak by si bol bohaty, bol by si stastny? Mame uzasny mozog - pouzi ho, predstav si, ze si teraz bohaty, mas vsetko co chces, predstav si ako v tom zijes, nezabudni na ludi, ktorych poznas, rodinu, ze aky mate v tomto pripade vztah a opytaj sa sam seba, ako sa citis v tejto roli - ak je to OK, chod si za tym. Drzim palce.