Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi, otazka intimneho charakteru

Príspevok v téme: Muzi, otazka intimneho charakteru
podkovicka

Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.

Sexko568

Angelika, u mna je to skor o spolocenskom zivote. Navsteva roznych eventov velkych firiem alebo nejakych politickych podujati spojenych s recepciou - to ale beriem aj pracovne. Alebo potom vylet na skutri je u mna max. co sa tyka dobrodruzstva :)
Este nejake to divadlo, opera, muzea, galerie a pod.
Obed a vecera v spickovej restike a tak. Kazdeho bavi nieco ine v zivote a kazdy sa citi dobre v urcitej spolocnosti, tak to ber. Kazdy sme nejaky... :)
Mam par priateliek, ktore si radi so mnou vyrazia a zevraj zabavny som, len musis chapat sarkazmus, ked chces so mnou niekam ist a mat trosku prehlad, ked o niecom rozpravam, aby si vedela o com a nemusela iba prikyvovat :)

Angelika3

Sexko a je s tebou aj nejaká zábava a dobrodružstvo? Alebo sa maximálne len prechádzaš okolo Štrbského plesa po tom, čo vyjdeš hneď vedľa z hotela Kempinski vo vyleštených značkových topánkach, ako taký znudený buzerant.

sdasdad

tak tu je adept na titul kok*t roka xDD PS: ak si povieš že závidím alebo čosi, tak nie, zarábam rovnako/možno ešte viac

Sexko568

Anopresne - pozeral som si priemerny prijem Slovakov a patrim medzi 5% zhora, to znamena, ze 95% ludi na Slovensku nema taky prijem ako ja a to mi uplne staci. Mam uplne vsetko, co k zivotu potrebujem, ba povedal by som, ze viac, ako by mi stacilo na moj life style :)

Kami91

Ale ste tu rozbehli offtopic. Ak Podkovicku zaujíma ešte nejaký názor tak za mňa neviem čo by musela mať na tele aby sa mi zhnusila. Z toho čo si spomínala možno tie hemeroidy ale predpokladám, žeby som ju neštudoval natoľko aby som si ich všimol. Ostatné ako male/veľké/nesymetricke/vyťahané ani nijaké iné prsia by ma neodradili. Možno keby mala vpichy po drogách na žilách alebo nejake otvorené rany s kostnacmi v ranách to ano, blbosti čo si spomenula ako chlpy, velky clit alebo vpacene bradavky sú nezmysly.
Každý človek vyzerá rozdielne a ráta sa so všetkými možnými variáciami každej časti tela.

Sexko568

Klamesaturiadne - ver alebo never, ale ja som si nikdy moje auta nefotil, nemam na to ziadny dovod. Urobil som to asi 2x a to vtedy, ked sa mi ich nepodarilo predat znamym a predaval som ich cez internet. To som mal Renault RS kupe a to druhe bolo Audi Q7. Ako som pisal, ja mam auto tak 2 roky a menim, lebo ma zunuje a nechcem, aby prilis cenovo kleslo.

klamesaturiadne

Jak s hocijakym? Presne s tymi, ktore si tu vymenoval, ale vlastne nemusis, papier a internet znesie vsetko ;-) a aspon sa mas "cim" chvalit.

Sexko568

Nehramsa - dakujem za pobavenie. Ja nemusim nikomu nic dokazovat a okrem toho to je dokaz ako prasa :) vsak sa mozem odfotit s hocijakym autom, ktore mi nepatri, na ulici ich je mrte. Ale vies co? Odfotim ti tu moj aktualny stav na beznom ucte, co pouzivam na dennu reziu - to sa neda inak ziskat - inak mam zlatu kartu :)
Ludia prepacte, ja som sa nechcel chvalit, ale vidite tych rypakov tu...