Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.
Muzi, otazka intimneho charakteru
Daj radu ako sa stat bohatym pls
Angelika, u mna je to skor o spolocenskom zivote. Navsteva roznych eventov velkych firiem alebo nejakych politickych podujati spojenych s recepciou - to ale beriem aj pracovne. Alebo potom vylet na skutri je u mna max. co sa tyka dobrodruzstva :)
Este nejake to divadlo, opera, muzea, galerie a pod.
Obed a vecera v spickovej restike a tak. Kazdeho bavi nieco ine v zivote a kazdy sa citi dobre v urcitej spolocnosti, tak to ber. Kazdy sme nejaky... :)
Mam par priateliek, ktore si radi so mnou vyrazia a zevraj zabavny som, len musis chapat sarkazmus, ked chces so mnou niekam ist a mat trosku prehlad, ked o niecom rozpravam, aby si vedela o com a nemusela iba prikyvovat :)
Sexko a je s tebou aj nejaká zábava a dobrodružstvo? Alebo sa maximálne len prechádzaš okolo Štrbského plesa po tom, čo vyjdeš hneď vedľa z hotela Kempinski vo vyleštených značkových topánkach, ako taký znudený buzerant.
tak tu je adept na titul kok*t roka xDD PS: ak si povieš že závidím alebo čosi, tak nie, zarábam rovnako/možno ešte viac
Anopresne - pozeral som si priemerny prijem Slovakov a patrim medzi 5% zhora, to znamena, ze 95% ludi na Slovensku nema taky prijem ako ja a to mi uplne staci. Mam uplne vsetko, co k zivotu potrebujem, ba povedal by som, ze viac, ako by mi stacilo na moj life style :)
Chvalis sa tu pred beznymi pracujucimi ludmi ? :D S hentym by si medzi skutocne bohatymi bol za chudaka
Ale ste tu rozbehli offtopic. Ak Podkovicku zaujíma ešte nejaký názor tak za mňa neviem čo by musela mať na tele aby sa mi zhnusila. Z toho čo si spomínala možno tie hemeroidy ale predpokladám, žeby som ju neštudoval natoľko aby som si ich všimol. Ostatné ako male/veľké/nesymetricke/vyťahané ani nijaké iné prsia by ma neodradili. Možno keby mala vpichy po drogách na žilách alebo nejake otvorené rany s kostnacmi v ranách to ano, blbosti čo si spomenula ako chlpy, velky clit alebo vpacene bradavky sú nezmysly.
Každý človek vyzerá rozdielne a ráta sa so všetkými možnými variáciami každej časti tela.
Klamesaturiadne - ver alebo never, ale ja som si nikdy moje auta nefotil, nemam na to ziadny dovod. Urobil som to asi 2x a to vtedy, ked sa mi ich nepodarilo predat znamym a predaval som ich cez internet. To som mal Renault RS kupe a to druhe bolo Audi Q7. Ako som pisal, ja mam auto tak 2 roky a menim, lebo ma zunuje a nechcem, aby prilis cenovo kleslo.
Jak s hocijakym? Presne s tymi, ktore si tu vymenoval, ale vlastne nemusis, papier a internet znesie vsetko ;-) a aspon sa mas "cim" chvalit.
Nehramsa - dakujem za pobavenie. Ja nemusim nikomu nic dokazovat a okrem toho to je dokaz ako prasa :) vsak sa mozem odfotit s hocijakym autom, ktore mi nepatri, na ulici ich je mrte. Ale vies co? Odfotim ti tu moj aktualny stav na beznom ucte, co pouzivam na dennu reziu - to sa neda inak ziskat - inak mam zlatu kartu :)
Ludia prepacte, ja som sa nechcel chvalit, ale vidite tych rypakov tu...