Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muzi, otazka intimneho charakteru

Príspevok v téme: Muzi, otazka intimneho charakteru
podkovicka

Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.

Sexko568

Klidek - a vsak kazdemu ako vyhovuje nie? Niekto chce mat vela deti, niekto chce robit vedecku pracu, niekto traktoristu...

Sexko568

Marpel, toto je lepsie :)
youtu.be
Ludia, budte taki, ako to citite a nechajte druhych zit, ako chcu oni. A este som zabudol.povedat, ze chodievam aj na kozmetiku a by ste sa cudovali, akych znamych vysokopostavenych ludi tam stretam. A aj sa obcas s nimi dam do reci a aj obcas sa s nimi zadari nejaky kseft taky, ze vy na to robite 1-2 roky a ja to mam za mesiac, aby bolo na moje vydavky ;) a vopred dakujem za narazky, ze ma z tych kseftov boli zadok :), lebo vy tu asi inak rozmyslat neviete...
Drzte sa vsetci, vsetko dobre vam prajem vo vasich zivotoch a nech vam nikto nerobi nic zle, ak si poviete co citite alebo ak sa spravate inak ako ostatni ludia-ovce ;)

Ruja

Dobre sexko, staraj sa ty pekne sam o seba, bo so sebou samym musis zit len ty a baby prenechaj radsej inym chlapom, nech sa o ne staraju.

erotikshop

..a vsak nech si kupi tie nafukovacie Anče
Tie nikdy nebudu mat modriny, vyrazky, jazvy, vrasky
Akurat ze sfuknut ci prasknut mozu :D
Ale vsak kupi dalsiu :D

Confess

Podkovicka- suhlasim ale tak co narobime, kazdy sme ini a baba s nim zrejme dlho nevydrzi, alebo on vztah nevyhladava iba chvilkove uspokojenie. A mozno jeho typ baby su tie typicke barbiny, s milion plastikami... take si davaju pozor aby nahodou nespadli a staraju sa o seba 24hod denne. Dokonca sa usmievaju co najmenej aby nahodou pri tom nemali vrasky co by sa sexkovi pacit tiez nemuselo. Kazdopadne sexko zostarne sám lebo jemu sa nebude pacit frajerka ktora stárne ..

podkovicka

Sexko a neprehanas to a tou starostlivostou o svojje telo? Vyhybat sa aj modrinam? Ved je ptirodzene ze modriny sa ludom tvoria. Takze keby tvoja frajerka sa udrela alebo by sla na nejaku operaciu tak jej das padaka lebo ma modriny alebo jazvu po operacii? Si chory na hlavu!
Prava laska nieje o krase a vzhlade ale o vzajomnej suhre dvoch srdc a o podpore v dobrom aj v zlom.
Lutujem tvoju buducu partnerku. Chuda ani udriet sa nebude moct, ani spadnut, ani sa porezat, nedajboze zeby mala uraz nejaky, zeby musela.podstupit operaciu, nedajboze aby sa jej tvotil herpes na ustach alebo aby sa jej vyhodila vyrazka na tvari.
Ty si riadne vadny... ale neboj zivot ti da facku aby sa ti otvorili oci a zistis nacom naozaj zalezi. Sam na sebe zpoznas to co odsudzujes.

monocytt

narazam nato ze chlap by sa nemal o seba prehnane starat ako zenska ale mal by ostat chlapom muzom.
A mne sa tlsti nepacia neboj..

zeennna

Sexsoš
mne sa pači chlap zarasteny medzi nohami ked ho ma ako maliarsku štetku husty a penis je ako ručka na tej štetke
TAKY VYHOLENI NA ŠKOLKAROV SU LEN PRE PEDOFILOV