Muzi, otazka intimneho charakteru

Príspevok v téme: Muzi, otazka intimneho charakteru
podkovicka

Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.

nehramsa

Sexko ja ti neverim to s tymi autami... prehanas a robis frajera :DDD
Nas neoblbnes veru nie :DDD
Posli foto bez hlavy ako vyzeras .. ty frajer! ;D

Sexko568

Auta som kupoval nie nove (to by bolo vyhodenie penazi zbytocne a ja zvyknem do 2 rokov auta menit a ten Jaguar ma stal 5.000 + asi 2.000 oprava a trochu renovacie) a su na moju firmu. Ked pridem domov, tak to uz byva neskoro vecer a vacsinou ostanem v tom, co som bol cez den a potom do pyzamy. A rano si dam kavicku na zahradu na teraske a to si hodim iba zupan a dam si nejake ponozky hlavne teraz, ked je uz chladnejsie. Do prirody nechodim. Bol som asi pred tromi tyzdnami v Kempinski a bol som sa prejst okolo Strbskeho plesa, ale tam je normalny chodnik, tak som bol ako chodim bezne.

PilcukovaSvokra

To s tymi autami sa tazko veri :D ved platit za ne plus benzin ci nafta..
No a ked ides na turu alebo len na zahradu alebo neviem kde ? :D či aj ked ides smeti vyhodit ta oblek :D

Sexko568

Svokra - Vacsinou nosim znacku Gant, tak si pozri co maju pre chlapov. Urcite by som si nedal rifle a botasky :)
Vacsinou nieco elegantne, gate s nejakym vzorom, kvalitne tricko alebo koselu, na vrch sako a nejaku modnu ciapku a napr. sal luis vuiton, podla toho, ci sa hodi alebo nie. Kvalitnu pansku tasku (volam ju buzitaska :) a znackove hodinky Hublot. A jazdim v Mini alego Range Roveri, podla toho aku mam naladu a co mam na sebe. V lete jazdim na Vespe ak sa da. Mam este jedneho veterana Jaguar kabriolet, ale ten fakt len vynimocne vyvetram.

Sexko568

Apendix, neboj, neurazil som sa - mna moze iba inteligent, to poznas :)
Ked budem mat co povedat, chut a cas, tak rad tu prispejem :)