Muzi co by cas odradilo na zene v case ked nadide chvila fyzickeho spojenia teda sexualneho kontaktu, vyzliekate si ju, odhaluje svoje telo pred vami...
tak co vas dokaze znechutit pri pohlade na jej nahe telo a odkryte intimne oblasti?
Napr. male prsia, velmi velke prsia, velke pysky, neoholene chlpy, hemoroidy na konecniku, velky klitoris, vpucene bradavky, a pod.
Co vas odradi lebo paci sa vam ale naha ukazala svoje intimne skryte telo ktore vidite prvykrat.
Muzi, otazka intimneho charakteru
Monocytt - ze? :) Ale ten zaujem bab si potom mozem uzivat urcite lepsie ako ty a to su baby, ktore nie su sedlane, ale maju nejaky svoj styl a uroven. Vies smradlavy chlap s neostrihanymi nechtami, zarastenym chrbtom a pupkom zbali iba k tomu prisluchajucu babu ;)
Sexko
.. ty si jaky metroš? :D
Do dzungle na tyzden ta poslat a by si skapal.. :D ...manekyn..
Bzw - dobre, dakujem za radu, ihned ta posluchnem :)
Sexko,
nemal by si sa o seba ako muz tolko starat. To len zeny mozu byt narcisky a hypochonderky.
Kladivo - presne ako hovoris, mne sa modriny netvoria ani ked sa velmi udriem, snazim sa to miesto zapamatat, aby som vedel, preci ma boli. Iba ked som si zlomil kost, tak som tam mal asi o tyzden trochu zlte pod kozou, skoro to nebolo vidno. A ano medzi nohami sa holim a pod pazuchami skoro vobec nezarastam a chodim pravidelne na pedikuru. Co je na tom, ze sa o seba staram? Chcem sa sam sebe pacit a citit sa dobre. Drzim si vahu a nezniesol by som tlsty vyzraty pupok.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
aj ked kukam na dnesnych muzov tak to samy metrosexual, manekyn a gay.
povinna vojenska sluzba by sa mala zaviest ..
Nech im ten metrosexualizmus z hlavy vyplieskaju :D
A potom preco zenske nic nerobia len sedia u manikerkach pedikerkach kozmetickach a fintia sa jak take flandry z E55
samy lak na nechtoch, lak na vlasoch stekle na nohach
ked muzov citaju a posluchaju na slovo..magorov
Ja som uplne v poriadku a normalna ale viem ze muzi su primitivne stvorenia ktore takto rozmyslaju ze im nezalezi na tom aka je zena vnutri ale aka je navonok. Preto tato tema.