AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

Potakrv

Súhlasím s tým čo píše GOING ale trba dodať že väzby sú prepletené ešte z predchádzajúcich životov.Bez prijatia karmických zákonov nemá význam to hlbšie rozoberať.Treba brať do úvahy všetky rodinné väzby počas viacero pokolení a samozrejme aj vplyv na ešte nenarodených potomkov!Z tohto všetkého je veľmi ťažko
pochopiť pre bežného človeka čo i len základ a tým je vplyv rodicov na zdravie detí do pohlavnej zrelosti .

GOING

Ako som písal v príspevku zo dňa 12.10.18 napr. matka sústavne stála z ručným hučiacim vysávačom nad synom keď v kuchyni jedol aby nemrvil a vysávala stále omrvinky.

U dieťaťa dôsledky správania matky vyvolali vždy plač po jeho príchode do kuchyne a plače vždy keď počuje mixér. Čo je horšie, že máva stavy keď cez neho jedlo prejde do 1h bez dobrého strávenia s následnou stolicou.

Videl som video premietnuté jeho otcom. O fyzických/mechanických dotykoch matky smerom ku dieťaťu nebudem písať.

Samozrejme tento príklad je extrém. Keď dieťa v zlom prostredí prestáva baviť život. Nastáva vrstvenie chorôb súvisiace so stupňujúcou nespracovanou agresiou jeho rod. prostredia.

GOING

Pokiaľ Autizmus nie je ako ochrana postačujúca a pokiaľ sa rodina neuvedomí, (stúpa nespracovaná agresivita) u dieťaťa vznikajú AUTOMATICKY ďalšie choroby ako prostriedok/ochrana dieťaťa na prežitie (zlá krvotvorba, mentálna ret. a pod.).

Chorobný stav dieťaťa môže zhoršiť aj chorobný stav matky
z praxe napr.Tetanický syndróm. (spúšťalo bezvôľové aj agresívne správanie matky voči dieťaťu, ktoré bolo umocnené napr. aj agresívnou povahou matky)

V tomto prípade nestačilo liečiť (alternatíva + školská medicína)
z fyzických chorôb iba dieťa. Bolo treba liečiť samostatne aj matku aby sa mohol zdravotný stav dieťaťa zlepšovať lebo spúšťačom
chorôb u dieťaťa bola matka.

GOING

Dá sa ísť ešte hlbšie.
Dieťa je zväčšovacím sklom svojich rodičov.

Napr.:
Ak je u rodiča/čov nespracovaná agresia, dieťa sa v prítomnosti rodiča chová horšie ako v prítomnosti cudzích ľudí.
Ako náhle rodičia odídu, dieťa sa ukludní a začne sa hrať.

0v4cka

going ako by ti bolo kebyze sa tebe narodi postihnute dieta a niekto ti vypisuje ze za to moze tvoja zla aura.? je pekne ze sa ti dobre zije v rozpravkovom svete ale mal by si mat aspon nejake hranice.

GOING

Potakrv
Aspoň niekto osvietenejší ako ja. Ďakujem za pomoc a jednoduché dovysvetlenie. Myslím, že tak 50:50 tomu rozumie, všetci nereagujú.

Tu sa reakciami na príspevky zvyknú nepriamo popierať bežne prírodné zákony, vesmírne väzby:
Zákon akcie a reakcie (karma)
Zákon zachovania energie (reinkarnácia) a pod..

Neviem čomu sa potom verí ?

Dekompenzovany

Autizmus ako spôsob na prežitie a iné teórie, ktoré slúžia na prežitie a bla, bla, bla, bullshit. Také niečo má už človek v génoch a nie že sa ním stane, like father like son, ale radi sa počujeme zakaždým, hoci nevieme, o čom zvyčajne hovoríme (ťažké témy).

Potakrv

Pre Andie 123 .Niesom možno fundovaný odpovedat na toto ,ale ano.Ak by sa zlepšili vzťahy v rodine tak to vplýva na zdr.vzťah dieťaťa.Skúsim vysvetliť.
Choroby ako karma z min.životov plus vplyv predkov ,prarodičia a teraz sa má dieťa narodiť rodičom ktorý budú ešte prehlbovať svojim správaním a zaťažovať karmu viacej?
Obranný mechanizmus zablokuje organizmus dietata (napr.autizmus)ako keď auto hodí do núdzového režimu ,aby sa viacej nepoškodzoval v tomto prípade duša človeka.Čiže je to obrana pred ďalším poškodzovaním a môžu za to rodičia.
Dúfam GOING ,že som to dobre vysvetlil.....
Že ked to vieme mi dvaja prečo to nevedia ostatný.?
Povedz niekomu že každá choroba je len odpoveďou na to ,že vo svojom živote robíme niečo nesprávne !Ludia ťa vysmejú .Veď som sa napila studenej vody preto ma bolí hrdlo.Nie hrdlo ta bolí lebo si kydala na kolegynu v robote a voda bol len prostriedok cez ktorý si ochorela......modli sa za odpustenie a viac to nerob...

Najčítanejšie články