AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.

Príspevok v téme: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie.
GOING

AUTIZMUS (psychická porucha), ktorý si dieťa vyberie nevedome ako „nepriamy“ POTEST proti civilizácii, spoločenstvu, ktorej/ho vplyv preniká aj do rodiny vo forme nespracovanej agresie rodičov a „AUTIZMUS“ je ako prostriedok obrany/ochrany nedobrovoľne vybraný dieťaťom aby v rodine a v spoločenstve prežilo. Dochádza k zablokovaniu vedomia dieťaťa na rôznych úrovniach aj voči cudzím ľuďom/spoločenstvu lebo v rodinnom prostredí v ktorom dieťa žije sú jeho rodičia prví ľudia, ktorých dieťa spoznalo a psychicky vyhorelo.

Samozrejme citlivosť detí v súčasnosti na tieto vplyvy nie je rovnaká a deti rodia v porovnaní s minulosťou veľmi citlivé.
Existujú aj rôzne iné, hypotetické príčinné variácie AUTIZMU, napr. generované už počas tehotenstva matky alebo ako pridruženie k inej chorobe/bám až po narodení dieťaťa a pod..

GOING

Ja počúvam väčšie hovadiny, že Autizmus je zdedený/genetika.
Alebo že príčinou Autizmu dieťaťa je vysoko inteligentný otec čo zasa pasuje matke.
Myslím si že rodičom hovoria to čo chcú počuť, čo im pasuje a s čím sú spokojní.

baradu

going
to, čo píšeš, je podľa mňa nepodložené a nedôveryhodné, ale ak máš k tomu nejaké zaujímavé externé zdroje, sem s nimi.
ale ak vidím zmienku o Rusku, tak mám hneď silné podozrenie, že zas ide o nejakú tajnú ruskú metódu liečenia, ktorá je často len zámienkou na šírenie proruských blbostí.

0v4cka

going prosim ta nepis tieto hovadiny je to velka neucta voci rodicom takychto deti v podstate im hovoris ze si za to mozu samy

GOING

Ďakujem. Som si toho vedomí.
Samozrejme, že sú osudové/karmické choroby kde má byť dieťa do konca života choré.

Keď sa šlo do intervencií, nadviazalo sa na skúseností z rodín
riešených v Rusku 80 až 90 tých rokov min. stor. a na začiatku tohto stor.. Všetko sa v praxi potvrdilo a technikami rozvinulo ďalej.

Musí sa presne vedieť čo sa ide robiť keď už všetko dostupné bolo vyskúšané. Je to ich posledná nádej a tak sa k tomu aj pristupuje.

Takí, čo do telefónu nadiktujú ich scenár sa neriešia (pokiaľ nezmenia rétoriku a postoj). Radšej budú chodiť ku psychológom a psychiatrom aby sa im hovorilo to čo chcú počuť. Je to pohodlnejšie ako urobiť zmenu. Dať svojmu dieťaťu to čo je pre neho osožné (napr. lásku) a nie dať mu to čo potrebuje (materiálne)!
(veď predsa vydatá dcéra prominenta z dieťaťom, nemôže mať zlé/choré rodinné vzťahy !)

baradu

autizmus nie je veľmi efektívnym prostriedkom na prežitie v spoločnosti.
tie dôvody či príčiny jeho vzniku budú asi iné.
a keď už riešiš nehmotné dôvody, tak ako prvú treba spomenúť karmu.

GOING

Ako som písal pri založení témy: existujú aj rôzne iné hypotetické príčiny Autizmu. Príčin a spúšťačov môže byť viac. V posledných riešených prípadoch dvaja z troch Autistov trpeli aj nedostatkom železa v krvi a u jedeného z nich matka mala aj Dn. Tetanický syndróm a všetci zlým/chorým rod. prostredím. Ak by nedostatok železa bol príčinou tak by to mali skoro všetky deti. U sledovaných deti sa s podávaním/dopĺňaním železa ich stav po mesiacoch mierne zlepšil.

V skôr uvedených príspevkoch som uviedol 80% poznaného, fungujúceho/overeného v praxi.

Je rozdiel riešiť 2 ročného Autistu („ktorý nevie o svojej existenci“) ako píšete a 4-5 ročného Autistu. To neznamená ak dieťa nevie o svojej existencii, že nevníma okolie (napr. ak je zlá nálada v miestnosti, malé dieťa sa rozplače a nik nemusí povedať ani slovo a pod.). Napr. podľa deficitov/znakov u 4-5 ročného Autistu sa dá zistiť v akom veku k uzavretiu došlo (keď napríklad ešte ako 5r plienkuje a pod.). Napr. u 5r Autistu mohol byť spúšťačom cca. 0r – 2,5r života. Ako píšete u 13r. je dôležité aké sú rodinné vzťahy teraz/aktuálne. Otázka je či je jeho psychika tak silná, aby po zlepšení/uzdravení rodinných vzťahov k zlepšeniu bez cielenej intervencie/í na posilnenie jeho psychiky došlo.

Existujú prípady keď po stabilizácii psychiky, cielených intervenciách (znaky Autizmu už neboli) a rodinné prostredie dieťa 3x za jeden rok opakovane pokazilo, dieťa šlo 3xspäť do regresu. Od vtedy sa rodina Autistu vzťahovo rieši/lieči ako celok. V tomto prípade ak dieťa bolo po prvom uzdravení mesiac u starých rodičov kde bolo stabilné a po vrátení do rodiny šlo do regresu. A takto sa to opakovalo.
(stačila kríza-tichá domácnosť medzi otcom a matkou a dieťa toto vnímalo a opäť blokovalo ). Musím poznamenať, že v tomto prípade šlo o veľmi citlivé dieťa ( aj podľa numerologického profilu).

Sú rodiny do ktorých sa človek nedostal ale dieťa chceli liečiť. Matka dieťaťa bývalá prostitútka otec vyrastal v domove.
Ich dieťa v nemocnici neodpadávalo/nezáchvatovalo, doma pri tej istej predpísanej liečbe áno. Príčinou disharmónie rodiny boli otcové násilnické sklony (bol ako dieťa šikanovaný), ktoré zažil v domove a mal na choré dieťa nároky ako na zdravé spojené s vulgárnymi nadávkami adresovanými dieťaťu, že je debi. . (otec svoje správanie považoval za „normálne“ lebo situácie v domove ako chlapec zažíval denne a nemal možnosť to z iným porovnať, resp. zažiť). Preto „normálnu“ výchovu aplikoval aj pri výchove dieťaťa, ktorá spúšťala chorobu za chorobou (rodinné prostredie-psychosoma).

U dospelých AUTISTOV, ktorý zmenili rod.prostredie sa rodina z minulosti už nerieši (nastala u nich zmena prostredia).

Andie123

Keď mam byt úprimná autizmus nepoznám z takého odborného hľadiska ako vy.Ja len čerpam z bežného života pretože môj 13 ročný brat je autista.Asi som vám veľmi neporozumela ,ale myslíte si ,že kôly rodinnym vzťahom by sam od seba ochorel ?Jasné určite na nho vplývajú, ale už v takom období ked si ani sam neuvedemuje vlastnú existenciu ? Nie je to spôsobené nejakou časťou v nervovom syteme alebo mozgu ,ktore mu môžu branit naplno rozvijat sa v bežnom živote? Úprimne chcela by som vediet váš nazor .Pretože sú vela teorii vzniku autizmu a s touto som sa ešte nestretla .Myslite si ,že kedy sa vzťahy v rodine urovnali tak by aj chlapec trpiaci deckym autizmom mohol stať zdravim? Alebo aspon trošku spôsobili normálneho plnohodnotného života?

GOING

Pag
ono stačí polarizácia, otázka:
Koho máš radšej ? otecka alebo mamičku ?

To je strašná psychická záťaž pre dieťa. Veď dieťa potrebuje obidvoch rodičov a nie riešiť boj / agresiu medzi rodičmi.

GOING

PROSO áno, všetko je z praxe .

Príčiny AUTIZMU sú nehmotné/psychické preto aj intervencie musia byť nehmotné /psychické.
Počas prebiehajúcich intervencií u 4-5 ročných detí so znakmi AUTIZMU, ktoré v tomto veku napr. ešte plienkovali a nerozprávali v priebehu prvého mesiaca intervencií nemali potrebu nosiť plienky a deti začali riadne používali toaletu, verbálny prejav začal u detí po dvoch až štyroch mesiacoch, podľa východiskového stavu dieťaťa pred intervenciami a rod. prostredia dieťaťa. Rodičia si pri prvých viditeľných zmenách uvedomili, že je nádej/cesta a mali záujem znormalizovať rodinné vzťahy. Po uzdravení rodinných vzťahov (+cielená nehmotná forma intervencií) nastalo uzdravenie/odblokovanie vedomia/vnímania dieťaťa, ktoré sa v priebehu dvojmesačných intervencií dostalo z ťažkých deficitov vo vnímaní a v rovnaký rok začalo navštevovať riadnu materskú škôlku. Chcená zmena prístupu rodičov (niekedy potrebná len malá korekcia), priniesla so sebou raketové napredovanie dieťaťa na mentálnej aj fyzickej úrovni.

(Spomínané nehmotné intervencie začali VŽDY až po návšteve rodiny AUTISTU !)

Niekedy bolo treba liečiť/riešiť rodinu ako celok (vzťahovo).

Najčítanejšie články