Ludia mam 20 rokov a uz rok ma vsetko boli, nemozem ss poriadne najest, schudol som. Bol som na vela vysetreniach dokonca aj na sukromnej klinike na kompletnej preventivke.. Vsetko negat. Nemam chut zit, mam depky, zarabam 3300e mesacne a aj tak ma uz nebavi skoro nic.. Poradte mi nieco.
Nechce sa mi žiť
Som na tom velmi podobne.....asi sa s tym neda urobit nic....len chodit k psychiatrovi a bojovat s tym a dufam ze raz to prejde.... velmi ti drzim palce aby si to zvladol
taketo veci sa tazko citaju...
Wozu brauchst du das können? Kommst vielleicht auf? : )
Berieš nejaké lieky alebo suplementy? Akú značku alkoholu si pil v čase, keď sa ti vyhádzali tie "nešpecifické vyrážky"?
Bist du virtual doktor oder ?
Ernst gemeintes? Alles ist Scheisse, nur Bienen sind auf Honing. ; )
Kiežby to tak aj bolo, ale nie je! Za všetkými tvojimi trapotami nie je len chrbtica, máš toho viac.
Ludia tak bolo to od chrbtice. Skolioza, stuhnuta cela prava strana chrbtice. Liecba rehabilitaciami , masaze, cvicenia. Hadam uz bude dobre
Byvam na dne , ale vzdy sa namotivujem a ide to. Ludia velmi pekne dakujem za tipy. Uvidim co ukaze rezonancia a ak nic pojdem skusit Biorezonanciu do BA... a mimo toho , pozri sa su stavy kedy nema clovek silu energiu a ani chut nieco riesit, ale musi resp. Ja chcem. A ked uz fakt ze sa citim v koncoch poviem si “Carpe Diem” . Ved zijes len jeden zivot tak nech stoji za to. V tejto dobe uz nejde o vzdelanie. Ludia tvrdia ze stacia kontakty. Ja tvrdim ze ide o kombinaciu sikovnosti, kontaktov a velkej motivacie s vieri v sameho seba. Drzim sa v kruhu takych ludi a hovor si co chces je to tak
Takze uc sa a makaj budes mat aj ty :)......mmhm. Na mňa to neplatí. Predstav si, že možno zachvíľu príde na teba stav, keď nebudeš mať silu makať. Prídu demotivačné stavy spojené s depresiou (viem o tom svoje). Ako to potom bude vyzerať.
Niekedy- a je aj tu veľa ľudí na fóre- nemáš už silu makať a si doslova na dne. Ako budeš potom napredovať? Nijako. Je to aj môj prípad. Nikam som sa neposunul.
A to, čo ty prežívaš mi pripadá ako nejaká črevná infekcia. Mohol by si skúsiť nejaké probiotiká napríklad. A pozoruj sa, čo to spraví.
no kurnik- ja mat taketo peniaze... to si sem ani nemal písať. Mne by teraz stačil zlomok z toho a ani to už nemám. Normálne ti závidím.
Ale pokial som dobre zachytil, že si tvrdil , že "VŠETKO JE O ŠIKOVNOSTI"- tak som zvedavý, ako ti to teraz pôjde napredovať, keď máš takéto stavy. Lebo ak to nepôjde, tak treba pripustiť, že to nie je len o šikovnosti, ale aj o psychických možnostiach jedinca v danom čase. A to je ovplyvnené aj aktuálnym zdravím!
no kurnik- ja mat taketo peniaze... to si sem ani nemal písať. Mne by teraz stačil zlomok z toho a ani to už nemám. Normálne ti závidím.
Ale pokial som dobre zachytil, že si tvrdil , že "VŠETKO JE O ŠIKOVNOSTI"- tak som zvedavý, ako ti to teraz pôjde napredovať, keď máš takéto stavy. Lebo ak to nepôjde, tak treba pripustiť, že to nie je len o šikovnosti, ale aj o psychických možnostiach jedinca v danom čase. A to je ovplyvnené aj aktuálnym zdravím!