Nechce sa mi žiť

mtv

Pricinu tvojich problemov ti moze zistit biorezonancia, Albertova v BA, Centrum prevencie a liecby - Vitare v KE termokamerou...

okkk

Alesshaize- statny doktori sa nezaujimaju tiez mam problemy a vobec to neriesia tiez by som rada vedela nejakeho fakt dobreho sukromneho dr no na moje nestastie som este len na strednej a nemam ani cent ale kebyze poznam lekara ktory ma z toho dostane tak budem makat aj niekde za pasom ..ale ty kedze mas peniaze tak to skus fakt najdi nejakeho genia a uvidis ze za peniaze zisti aj nemozne

Allesshaize

Čo sa tyka karmy, Boha a duchovna - ja to nepodcenujem, riadim sa heslom : "Spravaj sa k druhym tak ako chces aby sa spravali oni k Tebe". Takto by som to uzavrel. Rad odpoviem na dotaz ohladom mojho prijmu. Mam 20, ovladam Angličtinu na urovni C1 a Nrmčinu na urovni B2, z toho sa odvija moj plat, pracujem ako Technolog v Mnichove a to som na zaciatocnych prieckach s mojim platom v tejto oblasti. Takze uc sa a makaj budes mat aj ty :) idem teraz v Pondelok ku Neurologovi a v Piatok na magneticku s chrbticou. Najviac ma stve ze mam bolesti chrbta, chudnem a doktoti ma poslu ako zdraveho prec. Keby sa konecne nasiel doktor ktory ma vytiahne z biedy. Nechal by som mu celu mesacnu vyplatu. Odporucte mi najlepsieho sukromneho doktora na Slovensku. Moje psychicke problemy niesu take akutne.. Oni prisli po pol roku nezlepsenia mojho zdr. Stavu. Nikdy ma nic netrapilo, a teraz vsetko. Dakujem vsetkym za rady.

poradim38

No neviem, mna skor zaujalo to, ze ako moze 20 rocny, co prednedavnom zmaturoval zarabat 3300€ mesacne...... to som snad nikde este nevidela......a to som pracovala aj v zahranici

dobreuz

Páľte niekam s tým náboženstvom veriaci sú ešte väčšie špiny ako nevieriaci a viem o čom hovorím a dajte pokoj s tým neexistujúcim bohom, keby existoval tak by sa asi nediala taká nespravodlivosť na svete, akurát autorovi prajem veľa síl psychických a aby znova našiel nejaký zmysel existencie.

Zuzana209

Ahoj, to čo píšeš je veľmi vážne a nepodceňuj to lebo tvoja duša začína vážne trpieť. Daj si hneď voľno tak aby si mohol byť o samote a volaj v modlitbe k BOHU. Hovor k nemu tak ako to cítíš , z celého srdca - popros ho o pomoc a aby ti dal poznať že je s tebou. Potom pozoruj a uvidíš sám - určite dostaneš odpoveď - môže prísť aj od iného človeka, v nápise ktorý ti padne do oka..proste to spoznáš sám. Začni tiež čítať bibliu a to nahlas - aj keď jej nerozumieš - nevadí - proste čítaj. Pozoruj sám či to s tebou niečo urobí - som si istá že budeš prekvapený. Skús to prosím ťa.

Terapeutka987

Apokryft pre teba a tebe podobných prišlo také ponaučenie že zo svojej lenivosti máš iba čas na písanie na fórach.Lebo ten na koho nemá ho môže akurát ohovárať.

Antisedliak

Choď si radšej hľadať robotu Apokryft budeš mať z toho úžitok ty.Ako sa správne hovorí iba hlupáci nevedia čo zo svojim životom preto ho chcú otravovať druhým.A nikdy netreba súperiť zo sedliackym blbcom chce ťa stiahnuť na svoju úroveň a potom odrovnať svojimi skúsenosťami.Závidíš lebo si hlúpy a lenivý.