Nechce sa mi žiť

Apokryft

Keď človek pohŕda inými ,vyvušuje sa nad nimi a odsudzuje ludí ktorý sú leniví,ano dobre čítaš aj keď ty makáš a sused leží hore chvostom a odsudzuješ ho za to príde pre teba ponaučenie.Nechuť do života a depresie.Je to vysoká škola života čo ti teraz hovorím nie je toto pre každého .Máš zrejme veľmi citlivé vnímanie sveta a života .Tvoje podvedomie vie ,že to čo robíš nesmeruje tam kam by si mal.Proste vedomie robí niečo z čím podvedomie nesúhlasí a dostávajú sa do rozkolu záujmov a môžu vzniknúť depresie a nechuť do života.Čím jemnejšie je tvoje vnímanie duchovna tým skôr zasiahne karma osudu.(problémy vzťahové,osobné ,úraz,choroby)aby ťa to prinútilo rozvíjať dušu.Proste duchovno .Na niekoho to príde až v neskoršom veku ,ale raz to príde!

orol1

to trochu vyzera aj na syndrom vyhorenia
pozri, ci tu je TČM, mozno su mudrejsi
este si pozri celostni medicina mudr. hnizdil

Apokryft

Samozrejme,že vyšetrenia nič nezistia ,keď telesne si v poriadku.Veď hmotne si zabezpečený tak prečo by malo telu niečo chýbať.Toto čo maš ty má v dnešnej dobe veľa ludí.Ešte budú pribúdať.Človek potrebuje pre život aj iné veci ako peniaze,práca ,priatelia ,kariera.

allesshaize

Budem rad ak mi tu prestanete postovat reklamne linky a odkazy na stranky ktore maju za ucel bud zarobit alebo zaujat. Psychiater ? Človeče som vychovaný skromne a moje myslenie je nastavené na úspech, preto robím to čo robím a zarábam toľko koľko zarábam, to nieje pre moje pekné modré očká ale pretože od 15 rokov makám ako šrob a vzdelávam sa v Technologickom odbore najviac ako viem. Je to tak. Budem rád za každu vašu nezištnú radu ako dalej..