Ludia mam 20 rokov a uz rok ma vsetko boli, nemozem ss poriadne najest, schudol som. Bol som na vela vysetreniach dokonca aj na sukromnej klinike na kompletnej preventivke.. Vsetko negat. Nemam chut zit, mam depky, zarabam 3300e mesacne a aj tak ma uz nebavi skoro nic.. Poradte mi nieco.
Nechce sa mi žiť
Ahoj. Pomohla ahoj ti terapia podvedomia. Tu je moja stránka www.vesticalubomira.wixsite.com /oaza-pokoja. Tam je všetko vysvetlené.
Bolievaju ma krize ,hrudna kost a cele rebra, brucho a ked si vypijem tak sa vyhadzem na zadku takymi nespecifickami vyrazkami cervenymi. Som celodenne unaveny a znechuteny. A mavam suche pery.
Nie,ale mam na to ist v Oktobri. Myslis zeby to mohla byt imtolerancia ?
Vysetrenia.. Gastroskopia cez usta, obraz krvy, moč, stolica na parazity, kalprotektin na zapal v crevach, ekg, ergometria zatazova, kozne, alergologia ( testy na potraviny), infektologia - krv, moc, stolica. Este ma posiela priatelka na Magneticku rezonanciu chrbtice, ze to podla nej mam cvaknuty nerv. Co si o to myslite? Argumenty typu : Keby som mal taky prijem... Absolutne ma netrapia a nezaujimaju kedze trochou sikovnosti a vedomosti to moze dosiahnut kazdy v susednych krajinach.. Co sa tyka prirody, pil som Aloe kusky na lacno kazde rano, čaje z cerstvych bylin, probio fix a rozne ine druhy probiotik. Zacalo mi to pred rokom zo dna na den a stale neviem co mi sposobuje toto trapenie.. Inak dakujem za tipy a rady, co si myslitee?
Mať taký príjem ani sa s nikým nezhováram a toľko dobra by som urobil za tie peniaze.
Neviem, ake mas vysetrenia na traviace organy, ale by si mohol skusit brat aloe vera, vraj je kvalitne od firmy Forever, alebo LR, nie je to ziadna reklama, tiez niektore potraviny zvysuju zaludocnu kyselinu, preto vyskusaj pit mineralku Fatra, alebo tbl.antacida, je ich viac, kupis v lekarni, alebo zobrat sodu bikarbonu, tiez mozes vyskusat brat vlakninu Psyllium drink v sackoch, enzymy, probiotika, hubu Cagu /Chagu/ caj, alebo cps....
Ako investovat do ludi? Ja mam okolo seba vybornych kamaratov a aj priatelku.. Stale socialne a spolocensky zijem. Lenze odkedy ma trapi zdravie, omrzelo ma to.. Nemozem si dat pivo lebo mi pride zle (napr.). Kazdopadne dobra odpoved.