Chronicky zapal mechura. Nic nepomaha. E.COLI co na nu???

Príspevok v téme: Chronicky zapal mechura. Nic nepomaha. E.COLI co na nu???
Dolinka111

PROSIM VAS! este som nikdy nerodila a chceli by sme skusit babo..mam 34 rokov..mala som v minulosti zapaly mocovych ciest..na nejaky cas ustupili a ked som mala 31 sa to vratilo a odvtedy sa to vracia viackrat do roka. Bola som na zenskych testoch aj na chlamydie, ureoplazmu, mykoplazmu vsetko negativne. vzdy mi nasli len v moci E.coli ked som mala zapal. Skusala som uz na to alternativnu liecbu aj klasicku u lekara. tento rok som uz jedny antibiotika mala. Mala som detox tela, uzivam casto probiotika, hygiene len prirodnym gelom specialne na zapaly a infekcie, po sexe sa umyvam a vycikam. Nejem sladke a vyhybam sa alkoholu, kave a skoro vsetkym potravinam ktore vraj to podporuju. Pila som aj brusnicovu stavu 100% z lekarne. Vyskusala som aj aloe vera stavu, tabletky alebo v praskovej forme. Moj priatel bol na testoch cisty..moja lekarka si uz mysli pomaly ze som blazon ale fakt kazdy tyzden tam mam nejake palenie a kazdy den sa prebudzam ci dnes nedostanem zapal. nechodim na dovolenky a do bazenov a wellnesov. vzdy ako zakon schvalnosti ked sme mali niekam na dlhsie ist som mala zase urologicke problemy a zase cely kolotoc odznova. JA UZ FAKT NETUSIM CO MI POMOZE. TO uz mam mat do konca zivota? vyliecil sa niekto z toho ale co naozaj pomaha??? dala som si aj teraz stolicu na testy kvoli parazitom..no ja uz fakt neviem ze co..

sabina789

odporucam uzivat wobezym, mne podobne pomohol pri mocovych cestach, len ho treba poctivo brat podla odporucania

zuzi74

Pisala som to uz aj v inych temach. Mala som dlhodobo problem so
zapalmi ci uz zenskymi alebo mocovymi. Problem s E.coli neustale.
Poradili mi pred rokmi kapucinku. Je to tinktura, idealna z pucikov, ta je najsilnejsia. Po dvoch vyuzivanych baleniach problemy presli. Zbytocne som neustale uzivala dookola antibiotika.
Kapucinku treba uzivat pravidelne, kazdy den. Minimalne 2 balenia.
Stoji par eur, narozdiel od draheho wobenzymu, ktory je casto propagovany.
Z casu na cas nasadim aj na zimu kvoli posilneniu imunity a dychacim cestam. Likviduje stafylokoky, streptokoky, E-coli a dalsie bakterie.

JankaBen

Dolinka tak ako ste na tom teraz s tými zápalmi? Pomohlo vám niečo? Lebo ja mam ten istý problém, budem rada keď mi odpisete

Dolinka111

no takze dakujem za cenne rady..vela veci som si zobrala k srdcu..no bola som na roznych testoch..Krv vysla ok, dala som si dokonca aj stolicu vysetrit na parazity 3 vzorky az..vsetko negativne, vysledky z gynekologie negativne..a dala som si moc vysetrit u urologa..v tom case ked som odovzdavala moc ale ma to tam trochu palilo a nasli mi v moci zase E.coli, leukocyty a podobne.Vedela som ze ta pliaga im tam zase vyjde.. No ale az tento tyzden ked prisli vysledky mi predpisala antibiotika Nolicin ale nejdem ho uzivat pretoze sa bojim ze mi to zase nepomoze a sposobi dalsiu rezistenciu a navyse minuly tyzden som sa zacala liecit bez antibiotik no takze od minuleho tyzdna som si nasadila WOBENZYN na mesiac pretoze sa to odporuca pri recidivujucich zapaloch, potom tinkturu Kapucinku ale domacu robenu, probiotika, a urolog mi predpisal este URO hyaluron N Medical roztok..da sa to v lekarni kupit..vsetko mam uzivat teraz mesiac v kuse..roztok je az na 3 mesiace.no ale ako som si to nasadila vsetko minuly tyzden stipanie, palenie a neustale zle pocity tam dole fakt zmizli..konecne dlhsie ako tyzden citim mechur bez palenia..buduci mesiac mi chce urolog nasadit aj urovaxom na 3 mesiace a cys control forte. uvidime. ALE SUHLASIM ze strava a hygiene su alfa omega..nejem vobec sladke uz dlhodobo, nepijem, nefajcim, vysadila som aj kavu..hovadzie maso a psenicu a mliecne produkty len v obmedzenom mnozstve. Anal absolutne nepropagujem. utieram sa dlhodobo od vaginy po konecnik tym spravnym sposobom..teraz aj po kazdej vacsej potrebe sa umyvam..pijem denne len cistu vodu a urologicky caj striedam s kamilkovym..a pijem skoro 2,5 litra denne..no snazim sa co najviac..ja vazne nechapem ako tu E.coli a odkial tam niekedy mozem mat..nerozumiem tomu..no uvidime bojujem dalej..

Somm

V prvom rade, ak nahodou praktizujete anal, okamzite s tym skoncite. Ecoli sa urcite nevymyje len tak vodou a ak nebodaj ide z konecnika rovno do posvy, tak amen tma. Vies, lebo ecoli mas najma v konecniku, tak zacni uvazovat a aj sama prides na priciny. Ak anal nepraktizujete, nauc sa umyvat a utierat SPRAVNYM sposobom. Neumyva sa tak, ze si brhlis stydky spolu s analnym otvorom. Neutiera sa zo zadu do predu. Ziadne od anala k posve, ale naopak. Je super, ze sa umyvas po sexe, aj sa vycuras, ale uvaz s cim to robis. Kadejake sajrajty vo forme zenskych mydiel a gelov su najvacsia kravina, aku kto kedy vymyslel. Pitny rezim? Dodrziavas aspon tri litre kazdy den? Ziadne sladene blbosti, ziadne caje s cukrom, ziadne dzusy. Cista voda, denne tri litre a ako doplnok caj z brusnic, mocopudne caje. Co strava? Vyhod absolutne sladkosti, cukor, bielu muku, cipsy, keksiky, kolace.

Marosko-n

Vážený pán Defcon. Urobte si názor ako vám pasuje. Každý má právo. Táto stránka je o tom aby si ľudia svojími skúsenosťami povedali svoj názor.
A nemáte právo znevažovať nikoho a jeho skúsenosti ,čo zažil a čo prežíva a ako trpí. Ľudia si potrebuju s niekým povymieňať svoje skúsenosti, atak si pomôcť.
Farmaceutické firmy nás otravujú, lekári nám to predpisuju a tých nik nekritizuje a naznevažuje.
Namiesto toho aby ste boli hrdý, že Slováci niečo objavili a funguje to, tak znevažujete čo sa len dá. Je mi smutno ,že nás je tak málo a nepodporíme sa! Haňba všetkým. Slováci sa nikdy nezmenia, ani kapitalizmus im nepomohol.
Na dedine by povedali ....hlúpo, sprosto.

Defcon

Marosko, takze podpisujete sa pod posty ako doktor, ale doktor ani medicinsky vzdelany nie ste.
Hovorite o ggw vode ako o bozom produkte, ale je to obycajny ludsky produkt.
Zatial ste nedali ziadne overitelne referencie o ggw vode.
Ani ste zatial neposkytli ziadne specifikacie o ggw vode.
Len mate plne usta naucenych fraz o bohu a o tom produkte, a to je strasne malo...

Marosko-n

Som len človek ktorý sa 40 rokov neustále učí. Boha prosím o múdrosť, lebo mám more vedomostí zo všetkých oborov, a tieto poznatky a vedomosti je treba Božou múdrosťou pospájať , konfrontovať s praktickými skúsenosťami.
A aplikovať v živote.Človek vzdelaný v chemii, vie len chémiu, preto sa treba neustále zo všetkých oborov učiť, lebo človek je hmota, vibracie,fyzika , chemia, biologia,medicína, atomava fyzika, kultúra, duchovno myseľ, atď.
Jednoducho človek je celý vesmír so svojími vibráciami, programom, ktorý dal Boh ,stvoriteľ. a myseľ, fantáziu,cit, lásk,nádej, telepatiu, a nelogickú logiku.Preto sa od zvierat líšime aj od počítačov. Človek neni O a 1, človek je nekonečné množstvo kombinácii medzi O a 1-kou. Preto sa nikdy počítačom nepodarí nahradiť múdreho človeka.
Ako Lenin povedal Učiť sa učiť sa,učiť sa, celý život a aj tak zomrieme hlúpi, sprostí. Hoci budeme mať 10 vysokých škôl aj tak nám to nebude stačiť. Múdrosť tohoto sveta nie je v súlade s Božou múdrosťou.
Preto mnohí čo prosia o múdrosť ako Kráľ Šalamún, občas ju dostanú a použiju vo svojom živote. Mám 3 školy a každá v inom obore.
Mnohokrát hovoríme o gazdovskom rozume, gazda neni vzdelaný, ale vie udalosti, veci okolo seba , vie ich správne použiť. Tak sa objavila GGW liečivá voda.