PROSIM VAS! este som nikdy nerodila a chceli by sme skusit babo..mam 34 rokov..mala som v minulosti zapaly mocovych ciest..na nejaky cas ustupili a ked som mala 31 sa to vratilo a odvtedy sa to vracia viackrat do roka. Bola som na zenskych testoch aj na chlamydie, ureoplazmu, mykoplazmu vsetko negativne. vzdy mi nasli len v moci E.coli ked som mala zapal. Skusala som uz na to alternativnu liecbu aj klasicku u lekara. tento rok som uz jedny antibiotika mala. Mala som detox tela, uzivam casto probiotika, hygiene len prirodnym gelom specialne na zapaly a infekcie, po sexe sa umyvam a vycikam. Nejem sladke a vyhybam sa alkoholu, kave a skoro vsetkym potravinam ktore vraj to podporuju. Pila som aj brusnicovu stavu 100% z lekarne. Vyskusala som aj aloe vera stavu, tabletky alebo v praskovej forme. Moj priatel bol na testoch cisty..moja lekarka si uz mysli pomaly ze som blazon ale fakt kazdy tyzden tam mam nejake palenie a kazdy den sa prebudzam ci dnes nedostanem zapal. nechodim na dovolenky a do bazenov a wellnesov. vzdy ako zakon schvalnosti ked sme mali niekam na dlhsie ist som mala zase urologicke problemy a zase cely kolotoc odznova. JA UZ FAKT NETUSIM CO MI POMOZE. TO uz mam mat do konca zivota? vyliecil sa niekto z toho ale co naozaj pomaha??? dala som si aj teraz stolicu na testy kvoli parazitom..no ja uz fakt neviem ze co..
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.