Prvý vzťah? alebo žiadny

Príspevok v téme: Prvý vzťah? alebo žiadny
cret26

Mám 26 rokov a nikdy som nemal vzťah (ani sex dokonca). Ale ľuďom o tom nehovorím. Vždy keď príde na tú tému tak to nejak dokážem uhrať a ukecať, vymyslím si nejaké príbehy. Pretože nechcem byť za narušeného. Ovbzlášť tam kde žijem - na dedine - kde je normálne v takom veku už byť dávno zadaný a mať aj zo 2 deti...

Nikdy som nemal vzťah lebo pochádzam z dosť chudobnej rodiny, celý čas aj počas štúdií som musel zarábať a obracať každý jeden skruvený cent... nemohol som si dovoliť mať frajerku a nechať sa pozvať babou, to je proti mojej chlapskej hrdosti, to by som nikdy nedokázal a ani nedokážem.

Ale vec je v tom, že teraz keď už slušne zarábam a už nie sú peniaze až taký problém... či sa vôbec oplatí hľadať si ešte vzťah, keď už je tak neskoro. Baby o mne ani nevedia to strašné tajomstvo a myslia si že som v pohode, lebo to viem krásne uhrať ako hollywoodksky herec. Aj keď príde na rozhovory o sexe tak si vymýšľam a bavím sa normálne, nie je na mne nič poznať a to že nikoho som nemal a som neskúsený blbec, to vie len hrstka mojich najbližších ľudí v kruhu rodiny a priateľov.

Ale ja vlastne ani neviem či ten vzťah chcem. Veď je mi jasné že prvý vzťah skončí tak či tak lebo je prvý.. a ja to nechcem. Ja už by som si chcel nájsť ženu, ktorej by som mohol dôverovať vo všetkom, ktorú by som si zobral a boli sme spolu až do konca. Ale tu je ten problém že ja som preskočil tú experimentovaciu fázu vo veku 14-25 rokov kedy si ľudia na plno užívajú sex, striedajú partnerov ako ponožky a zisťujú čo chcú... To celé som ja preskočil a teraz toho strašne ľutujem.
Nemám už ani nervy na balenie žien a "experimentovanie". Popravde, ja som na toto nikdy ani nebol. Bol by som rád keby som mohol mať len jednu, ale takto to nefunguje v reálnom svete ale len v rozprávkach. Keby sa náhodou moja milá dozvedela, že som mal len ju a že som neobrábal aj iné baby tak by ma mala za neschopného losera.

A viete ako ženy rozmýšľajú - že čím viac žien nejakého chlapa chce/chcelo, tým viac je pre ne príťažlivý a naopak.

Ja si myslím že by bolo lepšie sa na vzťahy už úplne vykašlať a žiť sám do konca života a partnerky mať len také "s výhodami". Lebo som zameškal najkrajšie roky života a myslím si, že keby som si aj našiel teraz partnerku tak aj tak by sa to skončilo skrz to že by to bol môj prvý vzťah. A potom zas niekoho hľadať a zas a zas... a oženiť sa v 40ke nie je dobré, to radšej zostať sám, nemyslíte?

husenickaa

Takto :D ja mam za chvilku 25 rokov a nemala som ziaden vztah..ak neratam jedno stretnutie s tajtrlikom čo si myslel že myslel..a pritom rozum mal v gatiach..(myslel ze dosiahne svoje)
Obcas sa citim divne a tiez lutujem ze som si neuzivala prve lasky, no na strane druhej viem preco..nebola som zo sebou nikdy spokojna a vztahov som sa bala...hlavne toho ze stratim svoju slobodu a ubliženia zo strany partnera..
Verim ale ze ak niekoho stretnut mam tak ho stretnem a nepotrebujem na to diskoteky..bary...
Okolo mna sa sobašia, rodia deti a ja som mimo toho celeho..pocitit mi to davaju aj ludia naokolo..proste viem ze som pre nich ta divna..

PilcukovaManka

Pilcuk dosli ti argumenty a zas otravujes ludi v inej teme ? Preco nereagujes aj na temu o vychove dietata? Ty sa do toho urcite rozumies predsa :D ty si tu neni na to aby si niekomu daval rady a pomahal. Ty si len nejaky trapko co sa doma nudi a trolluje. A ked aj takyto dement naozaj existuje tak ho pravdepodobne mamicka v detstve odmietla alebo nenavidela :D hovori ti nieco mizogynia?

murdered

Pilcuk ty zrejme riadne nenávidis svoju matku keď takto vnímaš ženy. Verím že si pod dohľadom odbornika, lebo vážne pôsobis ako psychopat. Dokonca by som si ťa vedela predstaviť ako nejakého psychopatickeho vraha. Vacsina z nich čo vrazdilo zeny, takto nenávideli buď svoje matky alebo ženy, u niektorých sa chtic vraždiť vyvinul až po rokoch. Takže dávaj bacha na seba, ak to už náhodou nerobíš.

Pilcuk

Kombajn, práve preto, že som nikdy ženu nemal a zrejme ani mať nebudem, tak nie som zaslepený nejakým sexuálnym chtíčom či láskou k ženám, a teda dokážem sa na ne a ich správanie pozerať objektívne, bez ružových okuliarov na očiach, zatiaľ čo v očiach žiadaných mužov sú ženy dokonalé či dokonca sväté stvorenia...

Kombajn

Ako sa z chlapa, ktory v zivote nemal zensku moze stat znalec zien, to mi je zahadou. Pilcuk nerob hanbu chlapom.

in blossom

ty si sisi. tvoj nazor formuje co, hlupe media alebo kamarati, ktori sa chvastaju a pripocitaju si aj to, co sa im len snivalo? :D ludia to nestriedaju zas az tak medzi 15-29, i ked, poznam aj takych. ale taki sa mi vzdy hnusili a hnusia a ked ma aj taki chlap balili, nikdy som sa s nimi nezaplietla, lebo sa mi to proste hnusilo, ze kde ho uz vsade mali :D a potom aby clovek nejake hpv a ine hnusoby mal.

za seba poviem, ze ja som mala prveho az v 29 a vobec to nelutujem. o nic si neprisiel, ver tomu. ja osobne by som bola aj za panica rada, lebo je zdravy, sviezi a vychovam si ho podla seba, nie? :D ale je dobre, pre staly vztah, ked aspon jednu inu uz mal, aj ked len jednorazovku, lebo co si budeme hovorit, chlapi su v tomto hlupi a po case ho to moze zacat matat, ze ktovie ake by to bolo s inou a o podvadzanie nikto nestoji. takze ked si najdes zenu, moja rada, ak to bude nejaka velmi veriaca, ta sa bude velmi tesit, ked jej povies ze nic este a ked nejaka ina, tak si nejaku jednorazovku vymysli, viem je to blbost, ale mne by trochu cervicek vrtal, lebo okolo mna je tolko rozchodov a rozvodov ze dovidenia. proste v tomto chlapom neverim, ze po case nebudu rozmyslat ze ake to je s inou. ano, ty si povies ze taky nie si, ale ta baba bude mat podvedome mozno v hlave, ze co ak. ale tak, je to asi blbost, hlavne bud sam sebou a to pojde same, aj ten vztah, netreba ho vyhladavat nasilu. u mna to je tak, ze to prislo uplne necakane, vobec som neratala s takym niecim, prisla som na urcite miesto a stacil mi jeden pohlad na toho cloveka a bola som jasna. vkuse ma volali chlapi po kavickach a hocico, ale proste nic ku nim som necitila, tak sa mi nechcelo s nimi nic riesit. no a co, ze ostatni mali vztahy, mnohi ich maju len preto, lebo nechcu byt ani chvilu samy (mne to naopak maximalne vyhovovalo, ten priestor pre seba) a s dotycnym su len preto, lebo "nenasli nic lepsie zatial", zial ked sa im podari splodit deti a potom az zrazu stretnu niekoho o kom hned vedia, ze to je muz/zena ich zivota, tak potom su rozvody, rozchody atd... jednoducho sa venuj svojim veciam, svojmu rozvoju, zaujmom atd. a ono raz ten clovek sa zjavi, zvacsa to je fakt na neocakavanom mieste :D

Pilcuk

Chrizamtema, si reprezentatívna vzorka žien a ich primitívneho myslenia. Typické ženské, ked dôjdu argumenty, nastupujú vulgarizmy...

Chrizamtema

Chlapy keby mali mat len kazdy mesiac kramy tak by zdechli, lebo su ovela slabsi ako zeny. Zeny musia byt v zivote silne a este sa nechat aj urazat od roznych hov..d.