Prvý vzťah? alebo žiadny

Príspevok v téme: Prvý vzťah? alebo žiadny
cret26

Mám 26 rokov a nikdy som nemal vzťah (ani sex dokonca). Ale ľuďom o tom nehovorím. Vždy keď príde na tú tému tak to nejak dokážem uhrať a ukecať, vymyslím si nejaké príbehy. Pretože nechcem byť za narušeného. Ovbzlášť tam kde žijem - na dedine - kde je normálne v takom veku už byť dávno zadaný a mať aj zo 2 deti...

Nikdy som nemal vzťah lebo pochádzam z dosť chudobnej rodiny, celý čas aj počas štúdií som musel zarábať a obracať každý jeden skruvený cent... nemohol som si dovoliť mať frajerku a nechať sa pozvať babou, to je proti mojej chlapskej hrdosti, to by som nikdy nedokázal a ani nedokážem.

Ale vec je v tom, že teraz keď už slušne zarábam a už nie sú peniaze až taký problém... či sa vôbec oplatí hľadať si ešte vzťah, keď už je tak neskoro. Baby o mne ani nevedia to strašné tajomstvo a myslia si že som v pohode, lebo to viem krásne uhrať ako hollywoodksky herec. Aj keď príde na rozhovory o sexe tak si vymýšľam a bavím sa normálne, nie je na mne nič poznať a to že nikoho som nemal a som neskúsený blbec, to vie len hrstka mojich najbližších ľudí v kruhu rodiny a priateľov.

Ale ja vlastne ani neviem či ten vzťah chcem. Veď je mi jasné že prvý vzťah skončí tak či tak lebo je prvý.. a ja to nechcem. Ja už by som si chcel nájsť ženu, ktorej by som mohol dôverovať vo všetkom, ktorú by som si zobral a boli sme spolu až do konca. Ale tu je ten problém že ja som preskočil tú experimentovaciu fázu vo veku 14-25 rokov kedy si ľudia na plno užívajú sex, striedajú partnerov ako ponožky a zisťujú čo chcú... To celé som ja preskočil a teraz toho strašne ľutujem.
Nemám už ani nervy na balenie žien a "experimentovanie". Popravde, ja som na toto nikdy ani nebol. Bol by som rád keby som mohol mať len jednu, ale takto to nefunguje v reálnom svete ale len v rozprávkach. Keby sa náhodou moja milá dozvedela, že som mal len ju a že som neobrábal aj iné baby tak by ma mala za neschopného losera.

A viete ako ženy rozmýšľajú - že čím viac žien nejakého chlapa chce/chcelo, tým viac je pre ne príťažlivý a naopak.

Ja si myslím že by bolo lepšie sa na vzťahy už úplne vykašlať a žiť sám do konca života a partnerky mať len také "s výhodami". Lebo som zameškal najkrajšie roky života a myslím si, že keby som si aj našiel teraz partnerku tak aj tak by sa to skončilo skrz to že by to bol môj prvý vzťah. A potom zas niekoho hľadať a zas a zas... a oženiť sa v 40ke nie je dobré, to radšej zostať sám, nemyslíte?

Chrizamtema

Pilcuk to si co dovolujes? Ty mas co hovorit o tom, ake to maju zeny lahke!!! Si zena? Rodil si? Bol si na materskej? Kolko deti si vychoval, prebalil? Ty, co si cely zivot robil kotulik vpred a kotulik vzad za mizerny plat a 50 rokov sa o teba stara mamicka. Co si ty dokazal v zivote, ze sa ides obtierat o zeny? Ty cus tam v kute, prosim ta. Takto zenu urcite nezbalis a bud rad, ze ti ziadna nedala cez p...u a nie este bozk.

Pilcuk

Preto že rodia ? To už mi je len lacný argument. Po 1. rodia dobrovoľne, po 2. - pôrodom získajú viac výhod ako nevýhod, t.j. 3 roky voľného času a ničnerobenia (nakrmenie, prebalenie a uspanie dieťaťa za prácu nepovažujem a aj v tom im pomahajú čoraz viac muži, lebo dnešné žienky majú právo oddýchnuť si ), prachy od muža atd. Navyše dnešné žienky aj ten pôrod odkladajú alebo odmietajú mať dieťa. Takisto si čoraz viac moderných fiflen pôrod uľahčuje cisárskym rezom, takže...

ivobrick

Seres si to sam.
Tym ze klames si zahadzujes moznosti.
Nemohol si si dovolit mat frajerku, zase si to seres, lebo si nehladas rovnocennu partnerku. Resp. prepac ak chces dalsie dieta ktore budes kocikovat, tak v pohode.

To hrozne tajomstvo, sibe ti? Sex je hrozne predcenovany, ty si fakt myslis ze ti co ho uz mali, idu s novym partnerom jednoducho do postele alebo hocikde inde a bez slova (tzn. ved vieme vsetko) idu nato? Sa zobud, normalne to tak neni.

Tiez nechapem preco by si nemohol mat len jednu zenu. Ahaa, nemas naladu na balenie, ty to chces hned. Tak si zaplat slapku.

Vacsina zien by bola rada, ze si nepchal vtaka do kazdej slapky, ale to by si sa s nimi normalne musel bavit, potom by si zistil. Zaujem nieje to iste ako ked sexujes s kazdou handrou. Ale to je problem ze?

Podla mna budes mat velky problem zaobstarat si coilen kamaratku z vyhodami, a ked uz, poriadne ta vysmeje.. zato ze si klamar.

Virtuos

Pilcuk- tak zeny si treba vazit.Tak isto ako aj muzov.Aj zena aj muz ma svoj dovod v zivote.Kazdy ma svoje.Ved zena privadza novy zivot na svet.Tak isto ako by bez chlapa neporodila.Navzajom sa doplname a ak je uprimna cista laska opetovana je krasna...Ty sa hlavne postav na nohy a nefnukaj ze si nemal zenu Ja mam 26 a tiez som este vztah ani sex nemal? No a co? Ja to abi nehladam, chcem najst skutocne niekoho kto si to zasluzi O rok,dva si nejaku rozumnu najdem a ideme zivotom dalej.Zivot nie je o sexe,peniazoch majetkoch..

Pilcuk

Mrauka, nesprávam sa odlišne, ako ostatní muži a môj oprávnený postoj k ženam nemám vytetovaný na čele. Čo sa týka úcty k ženám, nerozumiem ti. Prečo by mali byť akože ženy uctievané ? Za čo ? Za to, že často nemusia ani prstom pohnúť, aby mali vzťah, aby prišli k domu, autu, k vyššej pozicií, že sa dožívajú vyššieho veku, že budú mať dokonca možno skôr dôchodok ako muži, za to, že sú vulgárne, pijú, fajčia, striedajú partnerov ako na bežiacom páse ? Dokonca sa niekto bil do pŕs za rovnoprávnosť pohlaví a muži to určite neboli...Tak nechápem, prečo majú ženy pocit, že sú niečo viac než príslušníci mužského pohlavia a prečo si myslia, že by im muži mali zadky bozkávať.

dobreuz

Ste uviedli : nechcem vzťah. Tak sa naňho vykašlite. Prinesie vzťah človeku niečo? Nie. Akurát starosti a nervy, nič viac...

Maysha

Rtyu možno máš pravdu možno sa myslíš. K jednemu som ale dospela, že nieje všetko o sexe aj keď som to tak vnímala. A čo sa týka vzhľadu môžem povedať že teraz vyzerám o dosť lepšie ako pred 10imi rokmi. No práve ide o to, možno keby som si s niekým vybudovala najprv kamarátsky priateľský vzťah, tak by som sa dokázala otvoriť aj tomu sexu. A pokiaľ by som cítila že ten človek má miluje úprimne, tak sa nebránim ničomu. Snáď chápeš ako to myslím. Nemôžeš všetkých dávať do jedného vreca, ľudia sú tak roznorodi a každý má iné skúsenosti v živote.

Lollka

Si totalne pomyleny a ak sa nezacnes chovat normalne tak si radsej ani nikoho nehladaj lebo vsetky vztahy ti skoncia zle. Ake strasne tajomstvo skryvas pred babami, ty si niekoho zavrazdil a sedel 15 rokov v base? Ako ty si fakt myslis ze z toho, ze si v 26 panic sa vsetky baby zosypu k zemi a dogrcaju z teba? No dogrcaju sa skor z toho ked zistia jak ich klames. Klames vsetkych okolo, hras sa na kasanovu a na klamstve chces zalozit aj svoj prvy vztah. Hras sa na niekoho kym nie si, pritiahnes tym k sebe take typy ktore sa k tebe vobec nehodia a ony aj tak zistia ze si neskuseny, potom ta vysmeju a ty sa budes utapat v nenavisti k zenam. Keby si sa na nikoho nehral a bol sam sebou, pritahnies k sebe typy ktorym budes sympaticky a mohli by ta mat radi takeho aky si. Ale tieto typy svojim spravanim vyslovene odpudis a tie typy co pritiahnes tak s tymi zarucene narazis. Tak ak sa chces takto spravat tak radsej zostan sam. A co sa tyka penazi, tiez nechapem kde sa to v niektorych bere ze bez penazi nemozu mat vztah. Ja som ako tinedzerka mala chlapca v podobnom veku a vacsinou sme nemali ani na zmrzlinu nieto na nejake vysedavanie v restauraciach ale bolo nam to jedno. Dalsia hlupost, prvy vztah musi zarucene skoncit? A co ti ktorym prvy vztah vydrzal do manzelstva, ti su jako podla teba naruseni? Tiez o nejakej experimentalnej faze a o jej presne vyhranicenej vekovej hranici pocujem prvy krat, ja som mala za to ze kazdy si zije tak, ako mu to vyhovuje, a hla tu su nejake sablony presne urcene jak sa ma kto v akom veku spravat a co ma robit a ked nieco nestihol tak uz nema pravo to ani dohnat ani preskocit a je odsudeny na zivot vo vecnej samote. Ja fakt nechapem co nam to tu vyrastlo za generaciu pomylenych zakomplexovanych mladych muzov neschopnych mat vztah neschopnych byt uprimny k partnerke. To jak ta mamka vychovavala? Ze len ten kto sulozi prvu ligu, kazdy den inu/ineho a je prelezeny pohlavnymi chorobami je hodnotny clovek? Ty ak chces niekedy normalny vztah tak to vidim na dlhodobe navstevy u psychologicky, nech ti vyvrati to tvoje chore videnie sveta. Bez odbornej pomoci do vztahu radsej nechod lebo by si znicil nielen partnerku, ale aj seba.

ftcA

...a co si robil vo veku 14-25 rokov? Ako si preskocil tuto experimentovaciu fazu, ved to je okolo desat rokov, co si vtedy robil?