Prvý vzťah? alebo žiadny

Príspevok v téme: Prvý vzťah? alebo žiadny
cret26

Mám 26 rokov a nikdy som nemal vzťah (ani sex dokonca). Ale ľuďom o tom nehovorím. Vždy keď príde na tú tému tak to nejak dokážem uhrať a ukecať, vymyslím si nejaké príbehy. Pretože nechcem byť za narušeného. Ovbzlášť tam kde žijem - na dedine - kde je normálne v takom veku už byť dávno zadaný a mať aj zo 2 deti...

Nikdy som nemal vzťah lebo pochádzam z dosť chudobnej rodiny, celý čas aj počas štúdií som musel zarábať a obracať každý jeden skruvený cent... nemohol som si dovoliť mať frajerku a nechať sa pozvať babou, to je proti mojej chlapskej hrdosti, to by som nikdy nedokázal a ani nedokážem.

Ale vec je v tom, že teraz keď už slušne zarábam a už nie sú peniaze až taký problém... či sa vôbec oplatí hľadať si ešte vzťah, keď už je tak neskoro. Baby o mne ani nevedia to strašné tajomstvo a myslia si že som v pohode, lebo to viem krásne uhrať ako hollywoodksky herec. Aj keď príde na rozhovory o sexe tak si vymýšľam a bavím sa normálne, nie je na mne nič poznať a to že nikoho som nemal a som neskúsený blbec, to vie len hrstka mojich najbližších ľudí v kruhu rodiny a priateľov.

Ale ja vlastne ani neviem či ten vzťah chcem. Veď je mi jasné že prvý vzťah skončí tak či tak lebo je prvý.. a ja to nechcem. Ja už by som si chcel nájsť ženu, ktorej by som mohol dôverovať vo všetkom, ktorú by som si zobral a boli sme spolu až do konca. Ale tu je ten problém že ja som preskočil tú experimentovaciu fázu vo veku 14-25 rokov kedy si ľudia na plno užívajú sex, striedajú partnerov ako ponožky a zisťujú čo chcú... To celé som ja preskočil a teraz toho strašne ľutujem.
Nemám už ani nervy na balenie žien a "experimentovanie". Popravde, ja som na toto nikdy ani nebol. Bol by som rád keby som mohol mať len jednu, ale takto to nefunguje v reálnom svete ale len v rozprávkach. Keby sa náhodou moja milá dozvedela, že som mal len ju a že som neobrábal aj iné baby tak by ma mala za neschopného losera.

A viete ako ženy rozmýšľajú - že čím viac žien nejakého chlapa chce/chcelo, tým viac je pre ne príťažlivý a naopak.

Ja si myslím že by bolo lepšie sa na vzťahy už úplne vykašlať a žiť sám do konca života a partnerky mať len také "s výhodami". Lebo som zameškal najkrajšie roky života a myslím si, že keby som si aj našiel teraz partnerku tak aj tak by sa to skončilo skrz to že by to bol môj prvý vzťah. A potom zas niekoho hľadať a zas a zas... a oženiť sa v 40ke nie je dobré, to radšej zostať sám, nemyslíte?

samasama

A čiastočne musim súhlasiť s Pilcukom....ja osobne tiež poznam vela žien ktoré sa vydali alebo prišli žiť k mužovi už tak do hotového...o byvanie sa nepričinili ani eurom...toto podla mňa neje spravna žena...spravia si decko ako poistku a ziju si ako panie....

samasama

No ...na prvý vzťah je to určite neskoro... neskoro je aj v 18tich 19tich...ja mam 18 a je mi jasné a som stym zmierená že budem navždy sama....možno budes mať šťastie ale zbytočne iluzie si radšej nerob....

poradim38

Ak chces normalnu partnerku, ktora ti bude verna a bude k tebe uprimna a bude to mysliet vazne s tebou, tak by si mal byt najprv uprimny aj ty!!!!! Preco klames okolo seba ludi??? Preco ich zavadzas a hras sa na casanovu, ked pravda je uplne ina....... to teraz budes kazdej znamosti hovorit ze ako si mal uz kopu zien v posteli ked to neni pravda???? Ta zena ta velmi rychlo odhali, utajit sa to neda, aj ked volnym okom je na nerozoznanie ci je chlap panic alebo nie...... len uz ked sa uz ide na to tak potom sa ukaze pravda...... tvoj prvy krok ktory by si mal spravit je neklamat a hovorit pravdu..... lebo toto sa ti este vrati ked budes kazdeho klamat... druha vec, ostatnych nema co zaujimat, ze ci si niekoho mal alebo nie, myslim si ze to kto ktoru dostal ako rychlo do postele a kolko ich bolo, riesia 16 rocny chlapci na kofole..... ak naozaj toto riesia tvoji rovesnici, ktori maju partnerky a mali, tak mi nepride ze su mentalne vyspely na svoj vek.......mysli aj na to, ze kopec muzov kamaratov okolo, si moze tiez hoci co povymyslat, v skutocnosti to ani nemusi byt pravda o ich pocte sexualnych partneriek, chlapy sa radi chvalia a prikrasluju, hlavne ked su medzi svojimi kamaratmi..... ale ty bud iny, ked sa niekto silou mocou bude vypytovat ze ako si na tom ty, povedz ze to nechces rozoberat, je to tvoja sukromna vec a to ci budu na teba s otvorenou hubou pozerat a mat blbe poznamky neries......aspon vidis akych ludi okolo seba mas..... mozno aj keby sa dozvedeli pravdu, tak by ti pomohli si najst nejaku partnerku, len ked kazdeho len zavadzas a hras to na borca, tak si kazdy mysli ze je vsetko v poriadku a o sex nemas nudzu...... takze zacni hovorit pravdu, nemusis tp kazdemu vesat na nos, je to tvoje sukromie.... ale ked najdes nejaku znamost, tak bud otvoreny......

Mrauka

To, ze sa niektori muzi spravaju ako sa spravaju, neznamena, ze je to normale a musis sa tak spravat aj ty. Nespravas sa nijak zvlastne? A co tvoje vyjadrenia tu voci zenam? To si myslis, ze je to normalne? Pokial tvrdis, ze vsetky zeny su ku... a zlatokopky, tak aj tvoja matka je. Tvoja matka ta neviedla k ucte k zenam? Ako si potom mozes vazit vlastnu matku? K comu ta potom viedla tvoja matka? K zavislosti na nej a nenavisti voci zenam? A robila to pre teba, alebo to robila zo sebeckych dovodov pre seba, za co teraz trpis, lebo si zostal sam?
Aj chudobni, skaredi ludia maju stastne vztahy. Prestan sa vyhovarat a nahovarat si veci, ktore nie su pravda.
Toto je vas problem chlapci, ze vy chcete mat peniaze, aby ste mali obdiv a pozornost drahych stetiek. A nahovarate si, ze to je laska. Je, ale nie k vam. Chcete mat peniaze, lebo sa vam nechce budovat vlastne vnutro a pracovat na sebe, aby ste mali co ponuknut.

Pilcuk

Ja nikoho neobviňujem, to je, žiaľ, smutná realita. Nesprávam sa nijak zvláštne, čo by ženy malo odpudzovať, som rovnaký ako väčšina mužov, až na tie peniaze a tiež nie najvábivejší vzhľad.

Rtyu

Maysha - presne takéto sú ženy, užívať si, všetko vyskusat, samozrejme v tých bezperspektivnych vzťahoch a keď vzhľad už nie je to čo býval, tak potom sa nájde panic - tulo, ktorý vlastnou neskúsenosťou pristúpi na hru až po svadbe a to sa nesmie, po svadbe len klasika, to je neslušné, alebo som strašne unavená atď. Neviem prečo to ženy robia, možno si chcú niečo dokazat, akurát ten ktorý si ich zoberie, tak tomu dajú najmenej

Mrauka

Urcite mu nepadaju vsetky zeny k noham, ako si myslis, ale ano, nejaka chu...a sa urcite ulakomi. Chcel by si s takou byt? Kupovat si lasku? Prestan obvinovat vsetkych a vsetko a pochop, ze svoj zivot si si vytvoril ty sam a sam si zan mozes. Keby si i priznal chybu, uz davno si ju mohol napravit, zmenit.
Ako moze zena milovat muza, ktory nenavidi zeny a teda aj ju, lebo je zena? To je ako keby si stale cez dvere nakukal, ci k tebe nebezia zastupy zien a zaroven ich pred nim zabuchol a zamkol.

CCvv

Muzi by uz mali pochopit, ze peniaze ich nespasia, lebo ak je niekto de..l, sprava sa ako arogantne ho...o, nepomozu mu ani vsetky prachy sveta a odpudzuje.