Prvý vzťah? alebo žiadny

Príspevok v téme: Prvý vzťah? alebo žiadny
cret26

Mám 26 rokov a nikdy som nemal vzťah (ani sex dokonca). Ale ľuďom o tom nehovorím. Vždy keď príde na tú tému tak to nejak dokážem uhrať a ukecať, vymyslím si nejaké príbehy. Pretože nechcem byť za narušeného. Ovbzlášť tam kde žijem - na dedine - kde je normálne v takom veku už byť dávno zadaný a mať aj zo 2 deti...

Nikdy som nemal vzťah lebo pochádzam z dosť chudobnej rodiny, celý čas aj počas štúdií som musel zarábať a obracať každý jeden skruvený cent... nemohol som si dovoliť mať frajerku a nechať sa pozvať babou, to je proti mojej chlapskej hrdosti, to by som nikdy nedokázal a ani nedokážem.

Ale vec je v tom, že teraz keď už slušne zarábam a už nie sú peniaze až taký problém... či sa vôbec oplatí hľadať si ešte vzťah, keď už je tak neskoro. Baby o mne ani nevedia to strašné tajomstvo a myslia si že som v pohode, lebo to viem krásne uhrať ako hollywoodksky herec. Aj keď príde na rozhovory o sexe tak si vymýšľam a bavím sa normálne, nie je na mne nič poznať a to že nikoho som nemal a som neskúsený blbec, to vie len hrstka mojich najbližších ľudí v kruhu rodiny a priateľov.

Ale ja vlastne ani neviem či ten vzťah chcem. Veď je mi jasné že prvý vzťah skončí tak či tak lebo je prvý.. a ja to nechcem. Ja už by som si chcel nájsť ženu, ktorej by som mohol dôverovať vo všetkom, ktorú by som si zobral a boli sme spolu až do konca. Ale tu je ten problém že ja som preskočil tú experimentovaciu fázu vo veku 14-25 rokov kedy si ľudia na plno užívajú sex, striedajú partnerov ako ponožky a zisťujú čo chcú... To celé som ja preskočil a teraz toho strašne ľutujem.
Nemám už ani nervy na balenie žien a "experimentovanie". Popravde, ja som na toto nikdy ani nebol. Bol by som rád keby som mohol mať len jednu, ale takto to nefunguje v reálnom svete ale len v rozprávkach. Keby sa náhodou moja milá dozvedela, že som mal len ju a že som neobrábal aj iné baby tak by ma mala za neschopného losera.

A viete ako ženy rozmýšľajú - že čím viac žien nejakého chlapa chce/chcelo, tým viac je pre ne príťažlivý a naopak.

Ja si myslím že by bolo lepšie sa na vzťahy už úplne vykašlať a žiť sám do konca života a partnerky mať len také "s výhodami". Lebo som zameškal najkrajšie roky života a myslím si, že keby som si aj našiel teraz partnerku tak aj tak by sa to skončilo skrz to že by to bol môj prvý vzťah. A potom zas niekoho hľadať a zas a zas... a oženiť sa v 40ke nie je dobré, to radšej zostať sám, nemyslíte?

Mrauka

Pilcuk aj keby si bol miliardar na teba by som sa nelepila.
Muzi by uz mali pochopit, ze peniaze ich nespasia, lebo ak je niekto de..l, sprava sa ako arogantne ho...o, nepomozu mu ani vsetky prachy sveta a odpudzuje.

Pilcuk

Kebyže som miliardár, tak žiadnú ženu by som "baliť" nemusel, ale lepili by sa na mňa ako muchy a nemohol by som sa ich zbaviť....

NeviemUz

Ked budes miliardar, vtedy budes babu balit na luxusne auta a vily dovolenky a kadejake blbosti? Urcite ta bude milovat ...

NeviemUz

"Nemohol som si dovolit mat frajerku"
Pre boha chlapi, to vravite akoby baba na sebe mala cedulku s cenou od 100 do 1000eur -_- . Vsetko je to o povahe o sympatiach.. ked je clovek nepriebojny tak pravdepidibne si nikoho nenajde a potom svoju neschopnost obhajuje tym ze nema peniaze.A za 20 rokov budes Pilcuk 2.

Pilcuk

CCvv, rozhodne nesúhlasím s tým, že vzťahy nie sú o peniazoch. Teda sčasti nesúhlasím, pretože v prípade žien na peniazoch rozhodne nezáleží, pretože šťastie, čo sa vzťahov týka, sa usmejé aj na tú najchudobnejšiu, ale aj najškaredšiu či trebárz 200 kilovú ženu. Proste o každú ženskú sa muži "bijú" a každá ma možnosť vyberať si, a aj si vyberie, vyberie svojho "princa na ...". U mužov to rozhodne neplatí, minimálne na Slovensku a v tzv. vyspelých krajinách určite nie, možno niekde v Afrike. Každý muž, aby ženské zaujal, MUSÍ mať minimálne jedno auto, svoje bývanie, slušnú sumu na účte, kreditnej karte, vzhľad ani netreba rozoberať...Je smutné, že my - chudobnejší muži si vzťah dovoliť nemôžeme a môžeme jedine tak závidieť tým šťastnejším mužom a samozrejme, ženám, ktoré majú všetko ľahké, každý (muž) sa im "tlačí do análného otvoru", vždy prídu do hotového, je o ne vždy záujem a to o každý jeden kus...

Kristepane

Strasne mas skreslene nazory. A hovoris to jak keby si mal 60 rokov a uz si nemohol najst lasku. Myslis ze aj vyber partnerky je dokonaly? Jasne kazdy by chcel jedneho partnera a nepoznat rozchod, bolest atd..ale to sa v zivote neda. Par ludi ma to stastie ze je so svojou prvou laskou dokonca zivota. Poznam chlapov ktory sa do 35 kurvili, mali kazdy den inu zenu a potom ze aha. Ja uz chcem ozajstnu zenu. No a ktora chce taketo chlapa? Ked si mily, pozorny gentleman, ktory si vie vazit a zaujat zeny tak urcite si najdes frajerku. A nejde ani o vek ani o sex.

Maysha

Ja som naopak- skúsená ale už tri roky sama, a takisto aj bez sexu. Sex mi nejak už aj prestal chýbať a tak som sa už aj zmierila s tým že asi ostanem sama. Neviem čo sa so mnou stalo, kedysi keď som sex mala rada, možno až nezdravo, tak teraz sa mi dokonca až hnusi. Neviem prečo, nič sa mi zle nestalo ohľadom sexu poslednú dobu. Ale desí ma predstava, že sa má nejaký chlap bude dotýkať, a bozkávať má, mám z toho husiu kožu. Tiež si pripadám ako narušená... Čo sa týka teba, tak zbytočne si vytváras niečo čo nieje, ľudí to v podstate nezaujíma či si sex mal alebo nie. A babám takéto veci až tak nevadia. Ak budeš mať šťastie na takú normalnejsiu tak bude rada že si panic. Mne by to napríklad vôbec nevadilo, neriešila by som. Možno v takomto mojom "stave" by som radšej uvítala panica ako skúseného muža. Môj názor, môj pohľad.

Kami91

Nevzdavaj sa, este mas vela rokov pred sebou. Verim tomu, ze aj ty by si radsej chcel panu ako kurvu podobne to mozu aj zeny brat. Podla tohoto fora sa najdu zeny ktore to vraj preferuju a vraj su aj take co na peniaze nehladia.
Vsetko to mas len v hlave takze ak tuzis po laske pozitivne sa nalad a ver si.

CCvv

V hlave to mas trochu pomylene: ty si myslis, ze chudobny ludia nemaju vztahy? Chudobni muzi a chudobne zeny, ze nemaju vztahy? Ved vztahy nie su iba o "pozyvani sa".... ja uz nenachadzam slova na tieto sproste nazory. Vztahy su neni iba o peniazoch - pozyvani sa a plateni.

orol1

neboj sa, ked chces, si najdes. take iste ako ty su aj medzi babami. len to tolko nepitvi a nerozoberaj, lebo stracas energiu.
ked to vie rodina a hrstka priatelov, tak to vlastne vedia vsetci podstatni. si dobry, ze si im to povedal.
nevadi, ze si nikoho nemal, pokial mas nejake kvality, tak je to dost nepodstatne oproti tomu.