Z akych dovodov ste uz v praci dali vypoved?

Príspevok v téme: Z akych dovodov ste uz v praci dali vypoved?
uvazujem28

Z akeho dovodu ste dali v praci vypoved?
Co vas k tomu dohnalo ze ste sa preto rozhodli?
-plat?
-kolektiv a vztahy na pracovisku?
-praca samotna?
-pracovne podmienky?
-zdravot. problemy?
-vedenie, sef/ka, riaditelstvo?
-vzdialenost od prace?
-nova a lepsia pracovna ponuka?
-stereotyp v praci?
-ci ine?
Uvazujem tiez nad vypovedou v poslednom obdobi aj napriek tomu ze pracov. ponuku inu nemam. Ale dost veci mi v posled. obdobi ide na nervy a cim dalej mam pocit ze najlepsim vychodiskom bude dat vypoved a byt na urade prace a poberat podporu ved za pol roka sa nieco najde. Mam 28 a mlady clovek.
No aky dovod bol u vas aby ste podali vypoved?
Co vas k tomu dohnalo?
Dakujem za ucast.

sasimka

stereotyp. proste ked si v rovnakej praci 10 rokov a robis denno denne to iste tak asi sa potom zacnes pozerat aj po niecom inom.

syllona

Mne sa to stalo iba dvakrát, a teda bolo to kvôli diaľke, dlho som cestovala za prácou, to neustále dochádzanie ma neskutočne vyčerpávalo a a druhý raz som dala výpoveď kvôli otrasnému kolektívu, to ma zase vyčerpávalo psychicky :)

tomino874

Plat a vzdialenosť cestovania za prácou. Tým že mám rodinu som radšej vzal niečo čo je bližšie k domu a ešte aj lepšie zaplatené.

Zaran

Dôvod výpovede v predchádzajúcej praci : korporat, šéfovia Albánci- psychiatra od rána az do poobedia, kým som nevyšla z kanclu, stres ,neadekvátne školenie, ponižovanie zo strany albancov + daleke dochadzanie do krajského mesta . A to všetko za vyplatu 750 eur v čistom!!! Ďakujem, neprosim ,odisla som este v skúšobnej dobe .

Súčasná praca : som v nej nieco cez dva roky , taktiež korporat , práca z domu . Taktiež z nej chcem odísť. Dovod : stereotyp prace a šialená pracovná doba takmer bez voľna + problem dostať dovolenku , evidentne niekomu nehovori nic zákonník práce. Vyhodou je plat a aj mili kolegovia ale zamestnávateľ, bez komentára....
To je praca tak pre ambicióznych robošov ,ktori su ochotni makať 25/7 , asi dúfajú že tu firmu raz zdedia...

Tyna_Mal

Ja som dala v práci výpoveď preto, že som si našla inú, lepšie platenú a ešte bližšie k domovu. Nie je to tak ideálne, pretože si musím treba sama objednávať pracovné oblečenie a obuv z www.ardonsk.sk . Aj tak sa mi ale nová práca oplatí, pretože mi stále každý mesiac zostáva viac peňazí ako predtým.

somprec

u mna bola dovodom vypovede rozvedena jedovita kolegyna ktora bola hotove gestapo. Pracovali sme v jednej malej firme styria muzi a tri zeny plus sef s manzelkou. Ti muzi boli doslova vsetci pod papucou tej rozvedenej strigy ktora aj vyzerala ako hotova striga cervene strapate vlasy ako ohen a nosila aj cervene oblecenie rada takze hotovy posol z pekla :D
Muzi sa jej nedokazali postavit ani odporovat lebo radsej drzali hubu ako by si mali svoje povedat a ona bosorka im rozkazovala akoby to boli jej manzelia. Este aj sef si od nej nechal po hlave skakat.
Mne sla strasne na nervy s tym svojim hlasnym prejavom aj tym ako sa jej kazdy podriadoval a vsetkym rozkazovala.
Ani sa necudujem ze ju manzel nechal ale chudak jej dcery a syn...