Kolko zarabate?

Príspevok v téme: Kolko zarabate?
Zarobok587

Prave citam v NC, ze kolko z vyplaty berie stat a ide na kazdy nakup DPH. Strasne vela si berie a zevraj polovica rodin (to znamena sucet platov zeny a muza!) zije zo 600,- eur mesacne. To si neviem ani predstavit!
Napiste tu, kde BYVATE a kolko v CISTOM zarabate a ak chcete, tak kde robite alebo len profesiu.
Ak sa hanbite alebo nechcete, aby to niekto vedel, napiste to pod inou prezyvkou, ako to robim teraz aj ja.
Ja robim v Bratislave v IT a zarabam v cistom 1.400,- aj s odmenami, ked to za rok spocitam a vydelim 12. Inak okolo 1.100,- v cistom mesacne.
Dakujem vopred kazdemu, kto tu prispeje do tejto temy. Mozno to niekomu pomoze snad.

Znalec

dedic/investor na dividendoch 25-30k rocne + podla trhu... To kde som je uplne jedno mam pristup k peniazom hocikde v EU...

Bagette

Aky ma vyznam takato otazka a čo maš z toho ked ti tu ludia napíšu kolko zarabaju? Predsa je jasne že každy zaraba inak. Peniaze same ti neurčia aky bude tvoj život. Mudrejšie je robiť to čo človeka naozaj bavi a naplňa. A keď budeš štastna tak sa ti bude aj lepšie dariť. A aj preniaze prídu. Je ich všade dosť, ležia doslova na ceste. Ale slepi ich nevidia. Ti sa pozeraju len po tych peniazoch ktore maju ini.
Ale v zarabani su medzi ludmi strašné rozdiely. A ak má niekto za mesačnú šichtu povedzme 400 alebo 500 eur, môže si za to sám. Každý má šancu na sebe pracovať a vzdelávať sa. Alebo skúšať niečo nové, vypadnúť z domu a ísť povedzme do zahraničia vyskúšať si sily. Kto je hnilý, sedí za pecou, alebo má strach vyskúšať niečo nové, ten nech nestone, zaslúži si tú almužnu ktorú má. A rovnako aj ten, kto nemá zamestnanie. Voľných pracovných miest je ako maku, ale neprídu za nikým do jeho chatrče, musí zdvihnúť riť sám a vybehnúť do sveta. Kto zarába vela ten si to zaslúži.Ten nepostonkáva a nesťažuje sa, ale maká.