Prave citam v NC, ze kolko z vyplaty berie stat a ide na kazdy nakup DPH. Strasne vela si berie a zevraj polovica rodin (to znamena sucet platov zeny a muza!) zije zo 600,- eur mesacne. To si neviem ani predstavit!
Napiste tu, kde BYVATE a kolko v CISTOM zarabate a ak chcete, tak kde robite alebo len profesiu.
Ak sa hanbite alebo nechcete, aby to niekto vedel, napiste to pod inou prezyvkou, ako to robim teraz aj ja.
Ja robim v Bratislave v IT a zarabam v cistom 1.400,- aj s odmenami, ked to za rok spocitam a vydelim 12. Inak okolo 1.100,- v cistom mesacne.
Dakujem vopred kazdemu, kto tu prispeje do tejto temy. Mozno to niekomu pomoze snad.
Kolko zarabate?
Tych 7.000,- eur co zarobim som uz myslel v cistom, po zdaneni a vsetkych odvodoch :)
A tempe by som nezvladal dusevne....
Poznam, aj ja som uctovnik. Mam niekolko sro, aby som sa nestal platca DPH a nemal vysoke dane. Uctujem 35 firiem a zivnostnikov a od kazdeho beriem vyse 300,- eur, cize zarobim vyse 7.000,- eur. Jedna firma mi zaberie tak 3-4 hodiny mesacne, cize mi platia asi 100,- eur za hodinu prace :) a ja to iba nahadzem do programu z blockov a faktur a program to spocita.a iba to poslem kam treba. 25-teho v mesiaci su uzavierky a potom nemam 5-6 dni co robit, mam volno.
Ja som účtovník a zarobím celkom slušne :)
A tempe by som nezvladal....
Neustale vzdelavat,studovat robit si kurzy atd...Ale nestazujem sa sam som si tuto cestu vybral,naplna ma a tusim pracu v stoji
Mechanik na letisku - moj plat je necelych 3200 eur mesacne ale pracujem len 6h.5 dni v tyzdni ak mam vyjazd ci sluzbu navyse cez vikend tak plat je vyssi od poctu odpracovanych hodin navyse.A odkedy som sa rozisiel s priatelkou dokazem usetrit aj 2500 eur mesacne,plus firemne auto osobne a jedno vyjazdove gratis...nevyhoda mojho povolania je ze sa musim
Opatrovatelka rakusko 840 e a 2 tyzdne volnooooo s cistou hlavou....predtym zanietena podnikatelka na slovensku...dakujem.byrokracia a zdieranie od statu
Bagette uplna pravda. Peniaze sa zarobit daju len to chce trocha snahy. Napriklad aj byt ochotny vycestovat do susedneho Rakuska za pracou :) . Pracovne ponuky kazdy den pribudaju a niekedy nemusis ani jazyk vediet dokazes si zarobit 1000+ mesacne. Nieje to len o vysokej skole niektore profesie su lepsie platene ako ked mas vs
Bageta, tupec čo sa hrá na intelektuála.