Kolko zarabate?

Príspevok v téme: Kolko zarabate?
Zarobok587

Prave citam v NC, ze kolko z vyplaty berie stat a ide na kazdy nakup DPH. Strasne vela si berie a zevraj polovica rodin (to znamena sucet platov zeny a muza!) zije zo 600,- eur mesacne. To si neviem ani predstavit!
Napiste tu, kde BYVATE a kolko v CISTOM zarabate a ak chcete, tak kde robite alebo len profesiu.
Ak sa hanbite alebo nechcete, aby to niekto vedel, napiste to pod inou prezyvkou, ako to robim teraz aj ja.
Ja robim v Bratislave v IT a zarabam v cistom 1.400,- aj s odmenami, ked to za rok spocitam a vydelim 12. Inak okolo 1.100,- v cistom mesacne.
Dakujem vopred kazdemu, kto tu prispeje do tejto temy. Mozno to niekomu pomoze snad.

Uctovnik0

Poznam, aj ja som uctovnik. Mam niekolko sro, aby som sa nestal platca DPH a nemal vysoke dane. Uctujem 35 firiem a zivnostnikov a od kazdeho beriem vyse 300,- eur, cize zarobim vyse 7.000,- eur. Jedna firma mi zaberie tak 3-4 hodiny mesacne, cize mi platia asi 100,- eur za hodinu prace :) a ja to iba nahadzem do programu z blockov a faktur a program to spocita.a iba to poslem kam treba. 25-teho v mesiaci su uzavierky a potom nemam 5-6 dni co robit, mam volno.

Mechanikmat

Neustale vzdelavat,studovat robit si kurzy atd...Ale nestazujem sa sam som si tuto cestu vybral,naplna ma a tusim pracu v stoji

Mechanikmat

Mechanik na letisku - moj plat je necelych 3200 eur mesacne ale pracujem len 6h.5 dni v tyzdni ak mam vyjazd ci sluzbu navyse cez vikend tak plat je vyssi od poctu odpracovanych hodin navyse.A odkedy som sa rozisiel s priatelkou dokazem usetrit aj 2500 eur mesacne,plus firemne auto osobne a jedno vyjazdove gratis...nevyhoda mojho povolania je ze sa musim

Uprimna

Opatrovatelka rakusko 840 e a 2 tyzdne volnooooo s cistou hlavou....predtym zanietena podnikatelka na slovensku...dakujem.byrokracia a zdieranie od statu

rakuskanka100

Bagette uplna pravda. Peniaze sa zarobit daju len to chce trocha snahy. Napriklad aj byt ochotny vycestovat do susedneho Rakuska za pracou :) . Pracovne ponuky kazdy den pribudaju a niekedy nemusis ani jazyk vediet dokazes si zarobit 1000+ mesacne. Nieje to len o vysokej skole niektore profesie su lepsie platene ako ked mas vs