Preco sa muzom tak pačia stihle baby.

Kaylla

Viacerí tu píšete že sa vám páčia ženy s plnšími tvarmi, aby ste ich mali "za čo chytiť". Nezdá sa vám to trochu sebecké? Lebo aby ste ju "mali za čo chytiť", musí mať pekných pár kíl navyše, a myslíte že jej samotnej je to príjemné? Vláčiť so sebou tie kilá, a počúvať od okolia, že je "baculka" - prinajlepšom, len aby ste vy s jej výzorom boli spokojní. A pritom vy by ste iste nechceli byť obložení tukom, len preto že sa to niekomu páči. Ja veru nemám ani kilo navyše a ani by som nechcela mať, veď je to pre telo záťaž a je mi úplne jedno či sa to niekomu páči alebo nie. Teraz v lete vidno všade tie "plnšie tvary", ktoré sa ľahko zmenia na rozkysnuté postavy a nie je to pekný pohľad, aspoň pre mňa nie. Ale keď sa vám to páči, tak aj vy si nechajte telo obložiť tukom aby to bolo spravodlivé.

Loriii

Pilcukovbrat a na mužoch nieje otrasné keď majú obezitu? Tento svet je tak nastavený že mužom nadváha je tolerovaná ale tučné ženy sú prasce...Vy chlapi si svoje pivné brucha hrdo nosíte a na diéty ani nepomyslite ale ženy sa tým trápiť musia lebo keď majú kilá navyše tak ich chlapi urážajú. A že prečo len ženy majú anorexiu a bulimiu

pilcukovbrat

No preco asi ? pretoze nieje nic horsie nez ked ma zena na sebe 40 kil slaniny a vsetko sa jej trasie vytrca jej brucho a ma tuk vsade

Kaylla

Viacerí tu píšete že sa vám páčia ženy s plnšími tvarmi, aby ste ich mali "za čo chytiť". Nezdá sa vám to trochu sebecké? Lebo aby ste ju "mali za čo chytiť", musí mať pekných pár kíl navyše, a myslíte že jej samotnej je to príjemné? Vláčiť so sebou tie kilá, a počúvať od okolia, že je "baculka" - prinajlepšom, len aby ste vy s jej výzorom boli spokojní. A pritom vy by ste iste nechceli byť obložení tukom, len preto že sa to niekomu páči. Ja veru nemám ani kilo navyše a ani by som nechcela mať, veď je to pre telo záťaž a je mi úplne jedno či sa to niekomu páči alebo nie. Teraz v lete vidno všade tie "plnšie tvary", ktoré sa ľahko zmenia na rozkysnuté postavy a nie je to pekný pohľad, aspoň pre mňa nie. Ale keď sa vám to páči, tak aj vy si nechajte telo obložiť tukom aby to bolo spravodlivé.

Znalec

Mne sa uplne stihle nepacia. Nejake prsia tam musia byt aspon D-ecka,
Ale je to otazka vkusu a najmä pre tych co menej rozmyslaju za seba otazka mody, ale ovplyvneny trendom je kazdy z nas. Nebolo to tak davno co leteli fakt tlste zenske a dnes zase letia chudsie.
Problem je, ze sa casto operuje s extremami. Ked ma zena 100kg a 160cm tak sa nazve baculka, ked ma 40kg tak stihla. Pritom obidva pripady su extremy.

NeviemUz

Dalsia priblbla tema. Niekomu sa proste lubia chude, niekomu tlste. Ja som napriklad vychudnuta a lubila som sa aspon jednemu chalanovi o ktorom viem a to som nikdy nemohla pochopit ako je to mozne, ked vypadam ako z koncentraku.btakze kazdy ma iny vkus a je to tak dobre. Takze urcite to nieje tak ze kazdemu sa lubia len tie chude a vysportovane. Mne sa zas nelubia chlapi ktori maju svaly.. jedine take fakt malé..

Jozef9

Mne sa pacia stihle baby preto , ze sam som stihli a vsetkych zien "tucnejsich" odo mna sa podvedome "bojim" a nepripadaju mi sexi. Toto neviem ovplivnit, je to asi v hlave. ALE.... je skupina muzov ktori to maju naopak a pritahuju ich tucnejsie zeny. Preto si myslim, ze tvoju otazku si nemusela , ak by si Ti pacili prave taki muzi.

Ovecky

Napisem to takto, mojim kamaratom sa pacia fit zeny, stihly pas, gulaty zadocek, vacsie stehna, prsia 2. Proste, aj ci... aj ri... Takze tak :)

Ovecky

Pozor, stihle, nie chude. Cokolvek comu vidiet klucne kosti sa velmi malo muzom paci. Ked to ma nejaka dane geneticky, ok, ale hentie fujary co chudnu na kost a v tvari su prepadnute vraskave, no amen tma. A este sa nesu ako pavice a myslia si, ake su pekne :D

Mania

Ja suhlasim s aliss. Su muzi, ktorym sa pacia oblinky. Nie nadvaha ale vacesie prsia, boky, zadok...nevidime za tym nic zdrave ci nezdrave, je to pre muza bud sexy alebo nie je. Nebude mi tu ziadna baba hovorit, ci je moj nazor a videnie zenskeho tela v poriadku alebo nie. Ja chcem aby mala moja zena aj zadok vacsi aj prsia nejake. Chytat nulky sa mi vazne nechce. Ideal zeny sa vzdy vyvijal. Raz to bola Venusa, raz Twiggy. Ale aby mi niekto urcoval co je spravne? To si urcim sam. Dik