Pytam sa lebo som zvedava.
Preco sa muzom tak pačia stihle baby.
najhoršie keď sa baba ktora nieje vychrtla a stihla zamiluje do chlapa ktorý ju nechce pre pár kilov navyše a bude ju urážať a vysmievať sa
pretože jemu sa mu páčia vychrtliny postavou XS, S, M
a napr baby nad 70 kilov sú už ťažké "mangalice"
keď si otvoríte hociakú zoznamku, v každom druhom inzeráte je uvedená podmienka-vzdy tam je tá hranica do 70 kg..a menej
a aj veľa chlapov hľadá ženy s maximálne dvojkami prsami a každý taký je názoru, že prsia číslo 3 a viac sú hnysné a budú ovisnuté...ja si myslím že taký chlap hľadá vlastne v žene chlapa, má problém s orientáciou
jedna vec je zdravo stihla baba, ok, druhá vec je keď už nesmie mať prsia a prirodzené ženské tvary, ktoré sú žene dané
Pretože sú príťažlivejšie...
Prečo sa ženám páčia vysokí, vysoko sociálne postavení, priebojní, bohatí a pekní muži ?
Ja chodim do fitka mam taku zdravo štihlu postavu,som mlada a nepačim sa nikomu....takže je to dosť individualne...a veľa raz vidim pary kde je jeden dosť pri sebe a druhy vychudnuty...
Moja manzelka je sviznejsia ako ja.
Zeny uraza iba chudak. Povedal by som, ze nie si schopny mat vztah, nie ze ho nechces.
Jancizbanci a šak ja ani nechcem vzťah:)
Inak jasné, že chudé sú lepšie, lebo sa vedia hýbať, nie ako mangalice čo vedia ísť Max 5 km/h behom aj to im spôsobuje utrpenie hahaha.
Moja manzelka je tiez baculka. Moja ex bola stihla zena. Nejedla, nervozna, hystericka, na sex chut nemala a ked uz mala lezala sta zastrelena, ruky dohora, bez pohnutia, oci vyplestene, ziadny zvuk. Sex aj zivot s mojou manzelkou si neviem vynachvalit. Vesela, vasniva, zadku a prs sa neviem nabazit, obrovska chut do zivota.
Nie vsetkym muzom sa pacia stihle zeny a polovica z toho sa boji priznat, ze sa im stihle zeny nepacia.
Mne sa pacia chudsie, pretoze su zivsie, mozem si s nimi zasportovat, ist na turu... Su pre mna taktiez elegantnejsie, mensie prsia sa mi pacia viac, su pevnejsie, lebo su lahsie, cela postava lachsia, tak sa vedia svizne lachko pohybovat, co sa mi paci, a nebudu mat v buducnosti take problemi s chodenim, skor ziadne,, cize celkovo je to zdravsia, ovela zivotaschopnejsia zena.
Samozrejme aj trochu viac zdravo pribrate sa mi pacia, velmi,, pokial je sumerne pribrata, no urcite radsej mam chude.
Ved kvoli tomu nemas vztah dobreuz hahaha a ani mat nebudes hahaha
Taka mala vychrtlina musi vyzerat ze otras ako decko ze zdrava hahaha
Poriadne cecky ze do ruky nezmestia presne tak
Klarika že vraj silné hahaha... Tuk nie je sila, iba svaly sú sila.
Prsia 0 - 1?