Pytam sa lebo som zvedava.
Preco sa muzom tak pačia stihle baby.
monicab 49kg/162cm boky 89cm pas 64 cm
Za svojich muzskych kamaratov ti poviem,ze ak by si postavila na jednu stranu chude, stihle, vysportovane zeny s malym, alebo umelym poprsim a silnejsie zeny s poriadnym, prirodzenym poprsim, tak nezavahaju ani chvilu.
Zrejme vsetci nebudu normalni.
Klarika a povedz ze nam ty mas aku postavu?
ano dnes zeny tuzia byt ako modelky...ale extremne vychudnute modelky pekne nie su...stojim si za tym co som napisala...stihla zena(zdravo stihla)-zdrava zena- pekna zena
No a preco by to nemalo byt normalne? Lebo si to povedala ty? Kazdy ma predsa pravo, aby sa mu pacilo, co chce.
Mne sa napriklad nepacia chudi, stihli a ani vysportovani muzi.
V minulosti napriklad chudost bola znakom choroby a chudoby. A nebola povazovana za normalnu.
Pochop, ze tvoj subjektivny nazor nemozes prezentovat ako normalny a nazor vsetkych.
Nie vsetci to tak maju ale nemusi to byt pravda :) Proste teraz tak spolocnost nadstavena, za to sa povazuje za atraktivne
monicab...adela banasova je skor vychudnuta ako stihla-preto sa muzom jej postava az tak nepaci(ale ako my zeny mozme vediet ci sa ona muzom skutocne nepaci?)...a hlavne jej nos ludom vadi, kvoli nemu ju oznacuju ako skaredu zenu......ked mam povedat za seba tak adelina postava je urcite lepsia ako postavy tucnych zien
dobreuz..v podstate s tebou suhlasim ..tucnota sa nikomu normalnemu nepaci, ...ale tvoje vyjadrenie sa mi nepaci..ty isto budes nejaky pubertak..pretoze aj ked sa mi nieco na inom cloveku nepaci tak nebudem ho urazat. je to detinske spravanie...si uvedom ze ako sa asi musi citit silnejsia zena ked si precita tvoj prispevok..ze vraj mangalica..
Ved aj Adela Banasova je stihla a je totalne asexualna a nepritazliva
viem co je stihla obezita a viem ze je nezdrava a tiez nie pekna..nikomu sa nepaci mlandrava zena bez svalov..zena ma byt stihla a pevna(ma mat aj svalovu hmotu)-to je zdrave..a preto sa muzom presne taketo zeny pacia najviac...aj zeny ktore maju trochu viac tuku ako je normalne a zaroven maju pevnu postavu so svalmi su este vcelku pekne-lebo su zdravsie ako tucne zeny bez svalov alebo chude zeny bez svalov..ale obezita sa nemoze pacit nikomu.. a nizsie som pisala ze aj tucne zeny maju pravo byt milovane ale nemyslim si ze je normalne ak sa niekomu tucnota paci...