Pytam sa lebo som zvedava.
Preco sa muzom tak pačia stihle baby.
No a komu by sa páčili mangalice :D :D
Klarika, existuje take nieco ako stihla obezita. Rovnako mnoho stihlych zien su na tom zdravotne ovela horsie, ako mnoho tucnych zien, ktore maju pestrejsiu stravu a viac zivin.
Taketo fantasmagorie a cierno-biele videnie je zahubou ludstva (Stihly=zdravy, Tucny=chory a bodka). Najhorsie je, ze si ludia ako Klarika tento svoj nazor nenechaju pre seba, ale siria ho verejne. Potom tu mame mlade dievcata, ktore aj pri 40 kg ma pocit, ze je tucna. Komu sa paci tucna je to cisto jeho vec. Uz sa prestante starat furt do druhych.
ano...mat uzky pas je zdrave..mat tucny pas je velmi nezdrave(viac ako ked ma zena tucne stehna a velky zadok)..preto sa muzom pacia zeny s uzkym pasom a vacsi zadok im az tak neprekaza...ved kazdy muz keby mal na vyber ze ci zena so stihlymi nohami a pivnym bruchom alebo zena s plochym bruskom a sirsimi bokmi tak kazdy jeden by si vybral tu druhu moznost....ale najkrajsia je stihlost.. bmi 19-21..to je ideal..ale bohuzial su aj vynimky, take tie pravitkove typy..to je ked zena nema vytvarovany pas a je skoro rovna, cize pas je skoro tak isto siroky ako jej boky..tieto zeny aj ked su stihle tak nikdy nebudu tak pritazlive ako zeny s postavou presypacich hodin
Najpríťažlivejšie vo všeobecnosti sú tie ženy, ktoré majú pomer obvodu pásu a bokov 0.7. Na to bol robený dávnejšie výskum a dávali to aj v televíznych novinách :). Je to asi nejak biologicky dané. A ja s tým do veľkej miery súhlasím.
Mudro klarika mudro,dobry nazor
lebo stihla zena sa rovna zdrava zena a je normalne ze sa muzom paci to co je zdrave..proste je to tak zariadene...obezita je tak isto nezdrava ako anorexia. Pocula si ze by sa nejakemu muzovi pacila nejaka anorekticka co jej kosti trcia? Ja som zena a tiez sa mi nepaci tucny muz a vychudnuty uz vobec nie.. pacia sa mi stihli alebo vysportovani muzi..a takyto muzi su zdravi..takze je normalne ze sa mi pacia....ked sa chlapovi paci zena s miernou nadvahou este to pochopim ale ked nejaky chlap povie ze sa mu paci zena ktora sa radi do kategorie obezna tak ten muz bud klame alebo on sam ma problem v hlave...netvrdim ze obezne zeny nemaju pravo na lasku...samozrejme ze maju ale je rozdiel ked muz tucnu zenu miluje a ked sa mu tucna zena paci..lebo nie je normalne aby sa pacila niekomu tucnota..lebo tucny sa rovna nezdravy...podla teba je normalne ked sa niekomu paci nieco co nie je zdrave?
Myslim, ze je vela muzov, ktorym sa pacia aj baculky :) Nie kazdy muz chodi so stihlou zenou, su rozne pariky, staci si viac vsimat okolie...