Pytam sa lebo som zvedava.
Preco sa muzom tak pačia stihle baby.
nie..samozrejme, ze ani zeny nemaju pravo urazat muzov...ale myslim ze muzi urazaju viac...a ja som nenapisala ze vsetky su chore..citaj pozorne..ja som napisala ze NIEKTORE! :)...ja sa riadim tym ze aj ked sa mi niekto nepaci, hnusi tak urcite ho nebudem urazat..aj ten najskaredsi clovek je tiez clovek
Jasné, všetky sú choré, samozrejme. A čo tak pohyb? Možno by im nezaškodil. A presne, pilcuk má pravdu, a keď žena uráža chlapa, to nie je úbohé?
No, klarika, ja sa zas stretávam s tým, najmä na internete, ako ženy doslova opovrhujú mužmi s pivným bruchom, plešinou, malým penisom a nižších ako 180 cm a neraz ich hnusne urážajú a prirovnavajú k rôzným zvieratám či dokonca predmetom...
Kontr0lor...lebo je to zdrave..stihlost je zdrava...si normalny chlap ktoremu sa paci to co je spravne-zdrave zenske telo :)
pilcuk.. zaujimave..ja sa stretavam len s tym ze muzi urazaju zeny a hlavne kvoli nadvahe
Ženy bežne mužov urážajú kvôli rôzným nedostatkom, napr. malému penisu. To je akože v pohode ? Muži môžu byť od ženských urážané, no opačne to neplatí ? Kde je ta vaša rovnoprávnosť?! Ked sú ženami urážaní muži, tak nech sú aj ženy urážané mužmi...
dobreuz ty sa zamysli nad sebou..niekto podomnou ti tu pisal ze zeny uraza len chudak ..a mal pravdu...ja som tiez proti obezite ale nebudem teraz tucnym ludom nadavat do svin, prasiat, mangalic..atd. ..a si uvedom ze nie vsetky tucne zeny si zato mozu samy..obezitu sposobuju aj zdravotne problemy a tiez lieky, napr. antidepresiva...podla teba tucni ludia nie su ludia? poznam jednu mladu , na tvari nadhernu pani doktorku ktora ma nadvahu a je to jeden z najlepsich ludi akych poznam...
ano mate pravdu..nemam velke prsia..a co? ..ale rozhodne nie som ten typ vychrtlin co nemaju tvary, ako tu niekto podomnou spomenul...a radsej budem chuda zdrava a bez velkych prs ako tucna zena s velkymi prsiami a zdravotnymi problemami a s obmedzenostou v pohybe...sice vacsina chlapov tu pise ze chcu radsej baculky, ale vo svete je to mensina co chce baculky a vacsine sa pacia zdrave zeny, cize zeny s optimalnou hmotnostou...a viete co? aj keby som sa nemala pacit ziadnemu muzovi na svete tak si zvolim stihlost lebo po prve(a hlavne) je to zdrave, po druhe mne osobne sa to paci a po tretie mozem sa hybat kolko chcem a nezadychavam sa uz len pri rychlejsej chodzi....ale inak nemam nic proti tucnym zenam..mam aj kamaratky co su tucne..ale moj nazor je ze kazdemu by sa malo pacit to co je zdrave...ved si predstavte ake by to bolo keby sa muzom pacili 30 kilove anorekticky..ked chlap povie ze samu paci obezna zena mne to pride rovnake..vsak obezita ohrozuje zivot tiez , tak ako sa vam to moze pacit??? proste byt tucny nie je prirodzene a bodka
Aké urážanie? Keď má nejaká ženská 80 kg tak je mangalica, to je žiaľ pravda a za to, že sa prežiera si môže sama. A chcel by som vidieť tú svižnosť, ten šprint :D