Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem vyhodit dceru z bytu?

Príspevok v téme: Mozem vyhodit dceru z bytu?
Matkazufalka45

Dcera ma 24 studuje posledny rok akurat na VS denne studium. Prejdem rovno k veci, byvame v malom dvojizbovom byte okrem nej este maly 12 rocny brat ten ma izbumalo sam ja mam s dcerou rozdelenu skrinou cize ako dve.
+ pozitiva
- cele leto, brigaduje kazdy den vo fabrike
- nepije nedroguje nefajci
- zivi sa sama aj si sama nakupuje (aj cez rok ma vzdy pracu nejaku popri)
- pomoze upratat, , porobit

- negativa
- kazdy den si vari ked pridebudem z roboty, zaberie jej toa 20 minut lenze pridem z roboty aj ja a chcem sa najestmi tak musim tych 20 min cakat
- uz dlsiu dobu uspesne ale predsa bojuje z poruchom prijmu potravy a nakazuje tou depkou celu rodinu, ide mi to na nervy
- chcem aby chodila domov o 22:00 pretoze idem spat, ona vsak je asisuper je*uta a aj vceraneskor aj predvcerom prisla o 22:15 (vraj sa zdrzala s priatelom) a potom aj to, ona vstava kvoli spojom skorej rano do prace o 20 min tak ma zobudi
Otazka ked ju chcem vyhodit z domu ale ma este rok studia na VS posledny pred sebou mozem ? Ide mi na nervy narusa moj klud, ako by ste postupovali ? Tiwz mate taketo egoisticke deti doma

smutnadusa

boze mne je tak strasne luto deti ...strasne... keby som mohla byt boh tak kazdemu dietatu doprajem milujuceho rodica ... niektory ludia radsej nech deti ani nemaju!!!!!

JujikaL

Nemôžte ju vyhodiť.V tomto prípade ste blba aj vyEšte študuje a ma iné veci.dokonca zaraba..Musíte sa dohodnuť.
Asi priatela nechce doviesť domov , lebo vam to leze na nervy.
Nejakých dvadsať minut nie je podstatných.Budte rada že ju mate.Ma toho veľa.

Sonie

Dcéru z bytu vyhodiť môžeš v prípade, pokiaľ by sa k tebe nevhodne správala a bolo by to v hrubom rozpore s dobrými mravmi, ale to môže mať aj súdnu dohru. Tie jej negatíva čo opisuješ nie sú vôbec závažný problém. Dcéra študuje nie je ešte úplne zárobkovo samostatná berieš na ňu zrejme rodinné prídavky si za ňu zodpovedná. Pokiaľ píšeš pravdu, prečo nedáš samostatnú izbu dcére a ty s 12-ročným synom môžeš predsa bývať v tej rozdelenej izbe. Rozmýšľala si nad tým kam by dcéra šla ak by si ju vyhodila na ulicu? A rozmýšľala si nad tým či nebudeš niekedy potrebovať ty jej pomoc? Skús porozmýšľať aj ty nad svojimi negatívami.

Ovecky

Ty svina dufam ze admin si ta podla IP najde a poslu tam socialku, krkavcia mater, do prievanu ta za rebro zavesit, grciam z teba

Kami91

Syn v 12 rokoch nepotrebuje mat sam izbu (v 16 uz mozno) kdezto dcera v 23 by ju potrebovala ako sol a byt doma v jej veku do 22:00 to je prisnejsi rezim ako vo vaznici, a samozrejme, ze priatel ju dokaze zrdzat.Ale samozrejme, ze toto je fake neverim, zeby takato j*bnuta matka mohla existovat.

Omen

A ja ti v e r í m! : D Typický kysucký výraz: "tlustý". Ta u nás na východze še hvari predpisovo jak še patrí, pišinger.