Mozem vyhodit dceru z bytu?

Príspevok v téme: Mozem vyhodit dceru z bytu?
Matkazufalka45

Dcera ma 24 studuje posledny rok akurat na VS denne studium. Prejdem rovno k veci, byvame v malom dvojizbovom byte okrem nej este maly 12 rocny brat ten ma izbumalo sam ja mam s dcerou rozdelenu skrinou cize ako dve.
+ pozitiva
- cele leto, brigaduje kazdy den vo fabrike
- nepije nedroguje nefajci
- zivi sa sama aj si sama nakupuje (aj cez rok ma vzdy pracu nejaku popri)
- pomoze upratat, , porobit

- negativa
- kazdy den si vari ked pridebudem z roboty, zaberie jej toa 20 minut lenze pridem z roboty aj ja a chcem sa najestmi tak musim tych 20 min cakat
- uz dlsiu dobu uspesne ale predsa bojuje z poruchom prijmu potravy a nakazuje tou depkou celu rodinu, ide mi to na nervy
- chcem aby chodila domov o 22:00 pretoze idem spat, ona vsak je asisuper je*uta a aj vceraneskor aj predvcerom prisla o 22:15 (vraj sa zdrzala s priatelom) a potom aj to, ona vstava kvoli spojom skorej rano do prace o 20 min tak ma zobudi
Otazka ked ju chcem vyhodit z domu ale ma este rok studia na VS posledny pred sebou mozem ? Ide mi na nervy narusa moj klud, ako by ste postupovali ? Tiwz mate taketo egoisticke deti doma

LIon48484

Matkazufalka - ty si asi poriadna truba co nepecie :
Pomaha ti a ty ju chces z domu vyhodit ? WTF ???? to co robi je nic,,

Tomas12345

zufalamatka :

( kazdy den si vari ked pridebudem z roboty, zaberie jej toa 20 minut lenze pridem z roboty aj ja a chcem sa najestmi tak musim tych 20 min cakat )

Tak si vyclente casy kedy si bude ona a ty variť. Ty nech si varis trebars o 4tej poobede, a ona nech si varí o pol piatej.

(- uz dlsiu dobu uspesne ale predsa bojuje z poruchom prijmu potravy a nakazuje tou depkou celu rodinu, ide mi to na nervy )

No tak toto je na psychiatra. Uziva nejake lieky, ako sa lieci ?

(chcem aby chodila domov o 22:00 pretoze idem spat, ona vsak je asisuper je*uta a aj vceraneskor aj predvcerom prisla o 22:15 (vraj sa zdrzala s priatelom) a potom aj to, ona vstava kvoli spojom skorej rano do prace o 20 min tak ma zobudi )

No tak 15 minut hore dolu to naozaj nie je až taky extra problem snad. Ked ty to ale tak strasne vadí tak sprav dcere miesto na spanie v kuchyni. Daj jej tam nejaku pristelku, a týmpadom moze chodit neskor domov nez o 10tej, a zaroven ta ani nebude budiť. Alebo si daj do uši stuple aby si ju nepoculu a nebudila ta.

(Otazka ked ju chcem vyhodit z domu ale ma este rok studia na VS posledny pred sebou mozem ? Ide mi na nervy narusa moj klud, ako by ste postupovali ? Tiwz mate taketo egoisticke deti doma )

Normalne si s nou pohovor a urcite najdete riesenia. Ale ak tak strasne chces aby sa odstahovala tak jej to povedz aspon mesiac dopredu, aby si stihla najst nejako to ubytovanie.

Kazdopadne toto nie su vôbec dovody na to aby si kvoli tomuto vyhadzovala svoju dceru. Trochu sa nad sebou zamysli.

Pag

Nuž, s tým IQ by som bol opatrný, lebo ani ľudia s vyšším IQ to nemajú ľahké. Človek si dovolí zosypať sa z prepracovanosti a už má všetko zakázané, lebo že vraj zlý vplyv. Inak, myslím si, že najlepší vplyv na vás majú ľudia vtedy, keď sa nikým nestretnete. Na čo je dobré sa s niekým stretávať? Aby si človek poškodil svoje dobré meno, lebo nikdy neviete s kým sa stretnete, kto vás uvidí etc. Najlepšie je sa porozprávať sám so sebou alebo so starou mamou, tá aj tak nič nepočuje:-)

Mrauka

Podla mna na nu ziarlis, lebo je schopnejsia nez ty. Teba aj muz nechal, lebo ti kazdy vadi. Su matky, ktore ziarlia na svoje dcery. Mozes byt rada, ze ti prispieva na domacnost.

envelin

Nechceš náhodou vyhodiť z bytu aj svojho 12 ročného syna lebo ťa obťažuje tým, že sa oňho musíš starať? Takýchto rodičov fakt nikdy nepochopím...