Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem vyhodit dceru z bytu?

Príspevok v téme: Mozem vyhodit dceru z bytu?
Matkazufalka45

Dcera ma 24 studuje posledny rok akurat na VS denne studium. Prejdem rovno k veci, byvame v malom dvojizbovom byte okrem nej este maly 12 rocny brat ten ma izbumalo sam ja mam s dcerou rozdelenu skrinou cize ako dve.
+ pozitiva
- cele leto, brigaduje kazdy den vo fabrike
- nepije nedroguje nefajci
- zivi sa sama aj si sama nakupuje (aj cez rok ma vzdy pracu nejaku popri)
- pomoze upratat, , porobit

- negativa
- kazdy den si vari ked pridebudem z roboty, zaberie jej toa 20 minut lenze pridem z roboty aj ja a chcem sa najestmi tak musim tych 20 min cakat
- uz dlsiu dobu uspesne ale predsa bojuje z poruchom prijmu potravy a nakazuje tou depkou celu rodinu, ide mi to na nervy
- chcem aby chodila domov o 22:00 pretoze idem spat, ona vsak je asisuper je*uta a aj vceraneskor aj predvcerom prisla o 22:15 (vraj sa zdrzala s priatelom) a potom aj to, ona vstava kvoli spojom skorej rano do prace o 20 min tak ma zobudi
Otazka ked ju chcem vyhodit z domu ale ma este rok studia na VS posledny pred sebou mozem ? Ide mi na nervy narusa moj klud, ako by ste postupovali ? Tiwz mate taketo egoisticke deti doma

Aliss

Vymyslena tema :) Iste, existuju aj take ludry, ako autorka temy...ale snad je toto iba prihlupy zart. A ak existuje mater, co by vlastne decko vyhodila kvoli 20 minutam vecer a 20 minutam rano, tak taka zena si zasluzi umriet sama v tom byte, uz ju tam nic nebude vecer ani rano vyrusovat :)

Krkavciamater

Ty si neschopna zabezpecit vacsi byt pre svoje deti. A co nespavas so sopliakom? Naco je sopliakovi vlastna izba? Dcera si zasluzi vlastnu izbu, studuje, pracuje, stiha domacnost, vztah. A nie spavat s krkavcou materou, ktora ju nenavidi a nevazi si aku ma sikovnu dceru.
Ako moze jedna mater porodit decko a potom jej ist na nervy, chciet ho vyhodit z domu a povedat na svoje dieta, ze je jeb..e???? Prispieva ti na domacnost, nakupuje, upratuje, to ma robit mater. Sopliak asi doma nic nemusi, ze?

Matkazufalka45

Tak byvame v jednej izbe, vadi mi to..bohuzial...ja nebudem v strese kedy pride a zobudi ma svojim peichodom,

Jajalolo

Nemôžeš ju vyhodiť, máš vyživovaciu povinnosť kým neukončí VS. A z toho príspevku ( ak je pravdivý ), mi je zle! Pracuje, stará sa o seba a tebe vadí 15 min neskorý príchod a varenie? Katastrofa! Raz ti to život vráti...

Cariboo

Tiez mi tema pripada vymyslena. Nic v zlom, ale vyhodit z domu vlastnu rodinu/dceru je extremne riesenie. Nenapisala si ci mate nejake vacsie konklikty, lebo omeskat sa 15 minut vecer domov je smiesne.
Neverim, toto pislalo 15 rocne dieta a nie dospela osoba.
maly syn dufam doma chodi po spickach a nedajboze aby si v noci nekychol, lebo by tiez letel z domu? :D

Matkazufalka45

Preco by to mala byt vymyslena tema. Bohuzial, je to realita ktoru zijem, mam maly byt ziadne sukromie tak to potrebujem riesit, chcem sa poradit ako to ostatni riesia ak vobec niekoho syn dcera studujuci byvaju takto