Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mozem vyhodit dceru z bytu?

Príspevok v téme: Mozem vyhodit dceru z bytu?
Matkazufalka45

Dcera ma 24 studuje posledny rok akurat na VS denne studium. Prejdem rovno k veci, byvame v malom dvojizbovom byte okrem nej este maly 12 rocny brat ten ma izbumalo sam ja mam s dcerou rozdelenu skrinou cize ako dve.
+ pozitiva
- cele leto, brigaduje kazdy den vo fabrike
- nepije nedroguje nefajci
- zivi sa sama aj si sama nakupuje (aj cez rok ma vzdy pracu nejaku popri)
- pomoze upratat, , porobit

- negativa
- kazdy den si vari ked pridebudem z roboty, zaberie jej toa 20 minut lenze pridem z roboty aj ja a chcem sa najestmi tak musim tych 20 min cakat
- uz dlsiu dobu uspesne ale predsa bojuje z poruchom prijmu potravy a nakazuje tou depkou celu rodinu, ide mi to na nervy
- chcem aby chodila domov o 22:00 pretoze idem spat, ona vsak je asisuper je*uta a aj vceraneskor aj predvcerom prisla o 22:15 (vraj sa zdrzala s priatelom) a potom aj to, ona vstava kvoli spojom skorej rano do prace o 20 min tak ma zobudi
Otazka ked ju chcem vyhodit z domu ale ma este rok studia na VS posledny pred sebou mozem ? Ide mi na nervy narusa moj klud, ako by ste postupovali ? Tiwz mate taketo egoisticke deti doma

dobreuz

Lebo každej p**i treba decko a potom to tak vyzerá, normálne ľudia pod IQ 110 by mali mať zákaz robiť deti, ju by trebalo vyhodiť a nie jej dcéru.

zajebsa

Tak tento prispevok budem musiet poriadne rozdýchat ....Teda pevne verim a dufam ze to to je to trolovanie ked niekto vymysli dajaku temu aby ludi len nastval ....lebo ak nie tak sa prosim ta sama zabi a zdochni do rana ty "matka"

Pag

Do 25-tich rokov sa o ňu musíš starať, tak či tak, ona o tom isto vie. Treba jej dať času, aby sa rozhýbala a aby sa vydala, riskovať vašu absenciu na svadbe?!

hrncarka

....ak si toto myslela vazne tak tvoju dceru lutujem...je samostatna uplne, pracuje, vari si a este je v tazkej situacii, ze sa neciti psychicke dobre a ty ju chces vyhodit z domu lebo ti s tym lezie na nervy?...ty si matka roka fakt...uvedom sa..

Klmnop

Neschopna? V com je neschopna? Vari si sama, robi popri skole, pomaha Ti doma nepije nefajci ani nebere drogy... takze je neschopna? Tu ide o to ze ti zrejme vadii jej osoba tak naco si ju mala... ju vyhodis a o par rokov vykopnes aj syna? Ostanes sama a ked sama budes potrebovat aby sa o teba niekto staral tak sa ti to vrati... karma je zdarma... nemala by si sa nazyvat matkou ked toto vravis na dceru...

zufalamatka41

Majte svoj názor, koniec koncov mi to nevadí. Ja som len chcela či je to možné. Dobre, možno nedroguje nepije, chodí do práce ale tu ide o to že ja som cely zivot sa starala a ano už sa mi nechce proste, ja mám malého syna ktorý tiež potrebuje komfort takže preto má sám izbu, s otca má posielam ju k nemu bývať ale ku nemu ísť nechcce lebo je presne tak neschopný ako ona, dakujem za reakcie a končím z reagovaním

SofiaElla

Pokiaľ dcéra študuje na VŠ denné štúdium, vyživovacia povinnosť rodičov k dieťaťu stále trvá. Takže dcéru vyhodiť z domu nemôžeš.
Ale príde mi toto ako fake téma..