Co sa deje zo slnkom??

Príspevok v téme: Co sa deje zo slnkom??
Divneslnko

Ludia vsimli ste si ze sa slnko posledne roky zmenilo? Ono nesvieti ale doslova ziari ako nejaky rozzeraveny krb . Ked svieti na zem neda sa ani pozerat na to tak intenzivne svieti...mam pocit ze o par rokov tak do 10 tomu davam nas spali....lebo toto nieje normalne svietenie a to nemyslim teraz tie horucavy co su ale celkovo to ako ziari zvlastne a intenzivne . Staci ze som vysiel na balkon a ked mi zasvietilo asi na 3 sekundy na ruku doslova ma palilo ako keby som si presiel po ruke zapalovacom . Nieco sa deje ale nik nam to nepovie ,kazdopadne to o par rokov uz uvidime sami .....treba sa pripravit ....

slnko_dbn

ozaj a ako sa vyriesil problem z radioaktivnym odpadom, uz ho zacali vyvazat nakladnymi raketami na slnko, preto tak ziari? svieti nenormalne

Pag

Zemeguľa je podľa mňa živý organizmus svojim spôsobom a ona si už s nami poradí. Nemusíme nič dodržiavať a môžeme si robiť čo chceme, ono už niečo príde, po veľkom teple príde najskôr veľký mráz, sneh, čiapky, bavlené ponožky, babkin čaj s pľúcnika lekárskeho s príchuťou olova a pod. Divočina, jedno videjko for you (že vraj je veľmi pekné, hoci mne sa nepáči).
www.youtube.com

Alana791326

Zarazila ma tam jedna veta (dve vety): "Niektorí vedci však varujú. Zem sa môže premeniť na skleník, nech urobíme čokoľvek."
Nezdá sa mi totiž, že sa nedá s týmto niečo urobiť. Možno nie, lebo by to chcelo urobiť asi niečo, čo sa urobiť nedá...Teda, dá sa urobiť, ale nedá sa urobiť... A tak sa radšej upečieme, lepšie povedané a výstižnejšie povedané: "necháme sa upiecť". Nie, toto čo sa deje nie je normálne. Tá Zem tým skleníkom už je.

Alana791326

Aj pred 40 rokmi bolo v lete teplo, áno bolo. Ale boli aj búrky. A boli častejšie. A nie také ako sú teraz, že príde jedna búrka s ľadovcom, ktorá prevráti svet hore nohami, poodtŕha strechy, spraví povodeň. Teraz len praží a praží, keď praží. Ja mám v spomienkach krásne letá, keď bolo teplo, ale príjemne a s dažďom a búrkami, ktoré boli krásne a príjemné. Slnko sa možno vôbec nezmenilo, ale svet sa zmenil určite.

jarienka

K slnku nemožeš nič vyslet všetko slnko spali. Spravy su spravy.
ved to prejde oblaky sa napravua. aj pred 40 rokmi bolo teplo a večer sprchlo.cez zimu nie je tak teplo ako inde. prečo vymýšlate.
To šo niekto povie,

GOING

Ja si myslím, že sa zmenila hrúbka atmosféry, ktorá pôsobí aj ako tepelný izolant.
Myslím si, že táto zmena môže byť spôsobené leteckou dopravou.
10.000.0000 letov ročne z hrúbky atmosféry už nejaké metre hrúbky atmosféry spáli a o vyprodukovanom teple zo spáleného leteckého paliva za rok už ani nepíšem.
Atmosféra pôsobí ako tepelný izolant a napr. aj ako ochrana proti letiacim meteoritom, ktorá meteorit pri prechode atmosférou pri veľkej rýchlosti následkom vzájomného trenia spáli.