Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
RNG, v Slimáku už GSE nemajú a dievčinka povedala, že tak ani skoro nebude, lebo to je dovoz z USA. Tak poraď, kde to možno ešte kúpiť? V normálnych lekárňach to nepoznajú. Môžeš zariadiť doplnenie zásob v Slimáku?
lulanka,nemam ziadne zazraky, len klionicky ucinne doplnky.
Nepoznam osobne produkty dr Nony, podla popisu vacsina je ich len kozmetika, tu archebakteriu som nikde v jej produktoch nenasiel a z mojich lekarskych zdrojov nikto nic take nespomina, takze mam silne podozrenie, ze sa tu jedna o reklamnu kampan, kde dr Nona prepozicala svoje meno. To sa zialbohu casto stava v tomto svete riadenom peniazmi.
.....
Co sa tyka GSE, jeho aktivna latka(33%citricidalu) je ucinna proti mnozstvu mikroorganizmov, kde atb zlyhali. A nejedna sa o novy ani senzacny prostriedok. A ma plno napodobnenin po celom svete, co by nerobili s neucinnym prostriedkom.
Nakoniec data jeho ucinnosti na rozne mikroorganizmy som tu uviedol uz mnohokrat
Davkovanie odporucam 60 kvapiek do litra vody.
Na vyssie davky sa lepsie hodia kapsule.
3x3 kapsule by bola asi dvojnasobna davka.
To by malo vynicit vsetky streptokoky, stafylokoky a mnohe ine, dokonca aj niektore parazity.
.....
Okrem GSE je hromada inych antimikrobialnych, takze je si z coho vyberat.
Spomeniem niektore:
extrakt z olivovych listov,
oreganovy olej,
graviola,
chanca piedra,
collostrum,
lapacho,
Samento/vilcacora....
......
V podstate sa moze jednat aj o viralnu nakazu, nielen bakterialne a kvasne kultury.
Na to je tiez hromada prostriedkov specificky ucinnych na rozne virusy,
od selenu, zinku a probiotik, co radim brat kazdemu, aj zdravym az po pravdepodobne najucinnejsi antiviralny na Slovenskom trhu,
chaparal(davka 2x1 gram denne).
Mnohe virusy sa prejavuju na slizniciach, kozi, perach,vystelkoch organov a pod a pri kultivacii sa neukazu.
Mnohe z nich mame v tele cely cas, takze im lekari nevenuju pozornost, pokial sa navonok neprejavia. Co ale mozu vselico postvarat vnutri tela, to je velmi dlhy zoznam.
RNG, prosím ťa, chcela by som sa spýtať na možnosť likvidácie baktérií v močovom trakte muža (problémy má manžel), keď nezaberajú vôbec ATB určené podľa kultivácie. Z tej infekcie má prostatitídu. Podľa vyjadrenia urológov ATB sa nedostanú do prostaty, kde baktérie prežívajú. Skúsili sme už aj množstvo \"zaručených\" likvidátorov z doplnkov výživy, ale márne. Máš nejakú zázračnú radu? Môže to byť spomínané GSE alebo niektorý z prípravkov Dr.Nony s archibaktériou?
Chlamidia pneumoniae je dost tazko znicitelna, predpokladam asi 2-3 tyzdne minimum. Pripadne pridat aj oreganovy olej(3x300 mg) aspon na tyzden.Potom skontrolovat sputum(kultivacia)
Prevencne brat GSE sa nemusi
Ale ja mam problemi s pluc. chlamidiami.Mam to znizit, za kolko dni uzivania na prevenciu ?
Uplne jedno. Nemal by si prekrocit 30 kvapiek denne dokopy, ale aj to je len priblizne.
30 kvapiek do pol litra vody je uz poriadne horke, koncentrovanejsie by som neodporucal.
Ja si dam do pol litra vody tak 15-20 kvapiek max a popijam cely den(nosim 1/2 litrovku so sebou).
RNG- mal by som dotaz, je mozne uzivat GSE aj napr.: 3 x 10 kv., 5 x 6 kv. a pod. alebo len 0,5 l denne. Pracujem a je mi problem pomaly popijat.
Kupis ho v BA u Slimáka na poschodí.
Aj oriesky mandle su vo velkom mnozstve pre cloveka toxicke...takze vsade plati, vsetko s mierou.
Pre hlbsie studium latky, ktora moze byt vo velkych davkach skodliva pre zdravie(o nic viac ako 20+ gramov neskodnej soli...)mozete si precitat v cestine dokument na
Benzethonium chlorid z data 10/11/2005 na tejto, adrese
www.chpr.szu.cz.
Tam zaroven uvidite, ze citrovital obsahuje podstatne menej ucinnej latky, nez originalny citricidal(60%) alebo GSE(33%)
Co sa tyka citrogrepu, ten neobsahuje ziadny citricidal, ale ma hodne vytazku z bielej duziny grapefruitu, ktora je kontraverzna v zmysle kontraindikacii s farmaceutikami.