GSE

RNG

navy vyborne, ten nepotrebuje schvalenie, lebo uz je povoleny v UK. A je to ten pravy citricidal(TM), tj aktivovany vytazok, ale tiez neviem v akej koncentracii. POvodne bol citricidal predavany ako 60%, v GSE je 33%

RNG

Kaprilycka kyselina, stredne dlhy retazec mastnych kyselin je skodlivy pre candidu, ale nie az natolko, aby ju sama o sebe vyhubila. Preto odporucam aj oregano a GSE.
Davka je 3x1 gram, co je to iste, ako 3x1 lyzica kokosoveho oleja(kaprilicka kyselina tvori 8% kokosaku, a aj ine zlozky su ciastocne protikandidove a co je naviac, nahradzaju sacharidy v tele pri ultranizkosacharidovej diete.

RNG

citricidal az do koncentracie 400 ppm neposkodi uzitocnu floru.
Preto davkovanie 60 kvapiek GSE na liter(co je 1200 ppm citricidalu) po rozriedeni v zaludku, ked to pijes postupne po glgoch pocas dna nedosiahne koncentraciu 100 ppm v crevach.
Tj neposkodi probioticku crevnu floru,
hoci zabije mnohe ine bakterie, ktore nevydrzia taku koncentraciu.
Napriklad stafylokok zlaty znesie koncentracie max do 6 ppm,podobne escherichia coli, listeria 20ppm, vacsina streptokokov do 60 ppm, salmonela od 20 do 60 ppm podla druhu atd.
Lactobacillus casei znesie 100 ppm a mnohe ine aj viac.

Navy

Takže keď citrovital má takúto vlastnosť:
nepoškodzuje užitočnú bakteriálnu flóru, tak potom zrejme nebude mať dosť citricidalu. Čo povieš RNG.

RNG

tabulky ucinnosti citricidalu(GSE obsahuje 33% citricidalu, co je AKTIVOVANY vytazok z grapefruitovych semien, patentovany v roku 1982,) ti mozem poslat, ak mi das svoju E mail adresu.
Kde ho dostanes na Slocensku, nuz ja som ho dovazal ale predajne su v procese zavierania, lebo, som nemal dost zakaznikov a hromadu problemov personalnych a byrokratickych. Tj operoval som so stratou a nakoniec som to musel prestat aj z financnych dovodov.
Takze pozeraj na GSE cez internet(Google.com),najdes tam plno distributorov aj vyrobcu.