Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Je tam možnosť objednávky aj so Slovenska, pozeral som sa.
navy vyborne, ten nepotrebuje schvalenie, lebo uz je povoleny v UK. A je to ten pravy citricidal(TM), tj aktivovany vytazok, ale tiez neviem v akej koncentracii. POvodne bol citricidal predavany ako 60%, v GSE je 33%
Kaprilycka kyselina, stredne dlhy retazec mastnych kyselin je skodlivy pre candidu, ale nie az natolko, aby ju sama o sebe vyhubila. Preto odporucam aj oregano a GSE.
Davka je 3x1 gram, co je to iste, ako 3x1 lyzica kokosoveho oleja(kaprilicka kyselina tvori 8% kokosaku, a aj ine zlozky su ciastocne protikandidove a co je naviac, nahradzaju sacharidy v tele pri ultranizkosacharidovej diete.
A čo kyselina kaprylická. Čítal som, že to je riadna metla na candidu.
Oprava:
citricidal do koncentracie 400 ppm neznici celkom uzitocnu crevnu floru.
citricidal az do koncentracie 400 ppm neposkodi uzitocnu floru.
Preto davkovanie 60 kvapiek GSE na liter(co je 1200 ppm citricidalu) po rozriedeni v zaludku, ked to pijes postupne po glgoch pocas dna nedosiahne koncentraciu 100 ppm v crevach.
Tj neposkodi probioticku crevnu floru,
hoci zabije mnohe ine bakterie, ktore nevydrzia taku koncentraciu.
Napriklad stafylokok zlaty znesie koncentracie max do 6 ppm,podobne escherichia coli, listeria 20ppm, vacsina streptokokov do 60 ppm, salmonela od 20 do 60 ppm podla druhu atd.
Lactobacillus casei znesie 100 ppm a mnohe ine aj viac.
Takže keď citrovital má takúto vlastnosť:
nepoškodzuje užitočnú bakteriálnu flóru, tak potom zrejme nebude mať dosť citricidalu. Čo povieš RNG.
tabulky ucinnosti citricidalu(GSE obsahuje 33% citricidalu, co je AKTIVOVANY vytazok z grapefruitovych semien, patentovany v roku 1982,) ti mozem poslat, ak mi das svoju E mail adresu.
Kde ho dostanes na Slocensku, nuz ja som ho dovazal ale predajne su v procese zavierania, lebo, som nemal dost zakaznikov a hromadu problemov personalnych a byrokratickych. Tj operoval som so stratou a nakoniec som to musel prestat aj z financnych dovodov.
Takze pozeraj na GSE cez internet(Google.com),najdes tam plno distributorov aj vyrobcu.