GSE

RNG

olej z grapefruitu je olej zo supky. Nemylte si to z vytazkom zo semien grapefruitu.
Ako vsetky etericke oleje(essential oils) je mierne antimikrobialny.
Z citrusovych najsilnejsie proti virusom je pomarancovy olej(sweet orange oil).
Produkt pod menom Citronovnik rajsky je neupraveny vytazok z jadierok grapefruitu neurcitej koncentracie aktivnych latok.

femka

klikajte na oba lebo sa jedna o ine produkty:)...len skoda ze nie je zlozenie presne:((....olej mam doma a ten je na vonkajsie pouzitie konkretne na akne opar atd.....

RNG

nuz, velmi silny ten extrakt z grapefruitovych semienok nemoze byt, lebo by znicil, aj tie probioticke kultury
Citicidal ma v koncentracii 600 ppm potlacenie vsetkych laktobacilov....
Odporucany roztok mnou casto na tomto fore(60 kvapiek GSE na liter vody) je 1200 ppm ktory sa pije aspon 3 hodiny od pouzitia probiotik

RNG

Inac ten greposept nema uvedene mnozstvo vo flaske, takze by som privital info, kolko vlastne ml obsahuje jedno balenie.

RNG

greposept je pravdepodobne najblizsi GSE.
Ale nikde nevidim spomenute citricidal, tj jedna sa len o vytazok z grapefruitovych semienok , neaktivovany a v neznamych koncentraciach. Aj davkovanie je tam prilis nizke. Ja som na GSE odporucal 30 az 60 kvapiek denne.
Nejak zahadne , vsade spominaju velku ucinnost a siroke pouzitie v USA, ale citricidal, tj patentovany aktivovany extrakt, ktory tie vysledky dosiahol o ktorych rozpravaju tam spomenuty nie je.

Dufam, ze aj obycajny extrakt bez aktivacie je dostatocne ucinny.....